GiwrgosP- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Προσφατα σχετικα μπηκα στην wind αλλα κρατησα το linkys wag200g που ειχα απο την forthnet. Τελευταια παρατηρω πολυ αργο ιντερνετ και βλεπω στο dsl connection status Downstream Rate: 2835 kbps Upstream Rate: 1014 kbps Downstream Margin: 11 db Upstream Margin: 8 db Downstream Line Attenuation: 27 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 8 db Διαβαζα σημερα για κατι snr, dmt και κατι τετοια. Υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να φτιαξω λιγο την συνδεση μεσα απο το router (πρωτου αρχισω τα τηλεφωνα Ρωταω γιατι εβλεπα σε κατι site οτι μπορεις να αυξησεις με κατι ρυθμισεις την ταχυτητα και θα ηθελα να το δοκιμασω. Ευχαριστω εκ των προτερων
peeperman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτα αποσυνδέεις συσκευές τηλεφώνου και φίλτρα, και βάζεις το ρούτερ απ ευθείας στην κεντρική πρίζα, μήπως απλά σου βραχυκυκλώνουν τη γραμμή. Αν τα αποτελέσματα είναι ίδια, πάρε τηλέφωνο να δηλώσεις βλάβη. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτα αποσυνδέεις συσκευές τηλεφώνου και φίλτρα, και βάζεις το ρούτερ απ ευθείας στην κεντρική πρίζα, μήπως απλά σου βραχυκυκλώνουν τη γραμμή. Αν τα αποτελέσματα είναι ίδια, πάρε τηλέφωνο να δηλώσεις βλάβη. Καλα αυτα που λες για τις συσκευες και για τα φιλτρα εχουν ηδη γινει.. Το θεμα ειναι οτι πηρα τηλεφωνο και μου λενε θα σας παρουμε εμεις αργοτερα.. Παιρνει τηλεφωνο και λεει "για δειτε τωρα, ανοιγει γρηγορα τις σελιδες;" εε , εκεινη την στιγμη τις ανοιγε και ειπα ναι.. (το πιο πιθανο ειναι να μην εκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα και να με δουλευε) και μετα μου ειπε αν συνεχιστει το προβλημα να τους ξαναπαρω..
peeperman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Με τέτοιο attenuation που έχεις, θα πρεπε να συγχρονίζεις σχεδόν με 3πλη ταχύτητα απο αυτή που έχεις τώρα. Αυτό που θα κάναν είναι μόνο ένα set/unset πόρτας στο dslam ή reset αν προτιμάς την λέξη. Αλλά το θέμα σου δεν είναι απλά να ανοίγεις γρήγορα τις σελίδες, αλλά να έχεις και συγχρονισμό της προκοπής. Είναι πολυ κρίμα να πληρώνεις 24 και να συγχρονίζεις ούτε 4. Καλύτερα δήλωσε βλάβη να το ελέγξουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ.
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Με τέτοιο attenuation που έχεις, θα πρεπε να συγχρονίζεις σχεδόν με 3πλη ταχύτητα απο αυτή που έχεις τώρα. Αυτό που θα κάναν είναι μόνο ένα set/unset πόρτας στο dslam ή reset αν προτιμάς την λέξη. Αλλά το θέμα σου δεν είναι απλά να ανοίγεις γρήγορα τις σελίδες, αλλά να έχεις και συγχρονισμό της προκοπής. Είναι πολυ κρίμα να πληρώνεις 24 και να συγχρονίζεις ούτε 4. Καλύτερα δήλωσε βλάβη να το ελέγξουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ.Ενταξει.. Ευχαριστω πολυ!
iznodur Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 H χαμηλός σου συγχρονισμός μπορεί να οφείλεται σε χίλια δύο πράγματα, μπορεί και να μην φταίει η Wind. Σε κάθε περίπτωση όπως λέει και φίλος από πάνω, δηλώνεις βλάβη για να έρθει τεχνικός εκεί και στο μεταξύ αν έχεις κανένα άλλο ρούτερ δοκίμασε να το βάλεις πάνω
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 H χαμηλός σου συγχρονισμός μπορεί να οφείλεται σε χίλια δύο πράγματα, μπορεί και να μην φταίει η Wind. Σε κάθε περίπτωση όπως λέει και φίλος από πάνω, δηλώνεις βλάβη για να έρθει τεχνικός εκεί και στο μεταξύ αν έχεις κανένα άλλο ρούτερ δοκίμασε να το βάλεις πάνω Εδώ που τα λέμε υποψιάζομαι χαλασμένο router.. Θα δουμε
fitifititis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ με 26 Attenuation συγχρόνιζα στα 11 με ίδιο snr και τώρα με 6 snr στα 15. Εσύ προφανώς έχεις βλάβη. Τη δηλώνεις και όταν στη διορθώσουν θα δεις την ταχύτητα να σκαρφαλώνει πάνω από 10Mbps. Μετά ζήτα τους και να σε ρίξουν προφίλ στο SNR και θα ανέβεις ακόμη περισσότερο στα 14-15....
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ με 26 Attenuation συγχρόνιζα στα 11 με ίδιο snr και τώρα με 6 snr στα 15. Εσύ προφανώς έχεις βλάβη. Τη δηλώνεις και όταν στη διορθώσουν θα δεις την ταχύτητα να σκαρφαλώνει πάνω από 10Mbps. Μετά ζήτα τους και να σε ρίξουν προφίλ στο SNR και θα ανέβεις ακόμη περισσότερο στα 14-15.... Τι βλαβη δηλαδη πρεπει να δηλωσω ακριβως;; Και οσο γι αυτο το snr απλα λεω να ριξουν προφιλ στο snr και θα καταλαβουν;; (btw μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το attenuation και το snr ετσι πρακτικα;; )
peeperman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τι βλαβη δηλαδη πρεπει να δηλωσω ακριβως;; Και οσο γι αυτο το snr απλα λεω να ριξουν προφιλ στο snr και θα καταλαβουν;; (btw μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το attenuation και το snr ετσι πρακτικα;; ) Βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό.
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ισχυει αυτο; Attenuation(down)/(S/Ν)=DownstreamRate ??? (Αν ισχυει αυτο θα επρεπε 27/(27/11)=11mbps?) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από GiwrgosP-
leonidas_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχυει αυτο; Attenuation(down)/(S/Ν)=DownstreamRate ??? (Αν ισχυει αυτο θα επρεπε 27/(27/11)=11mbps?) Όλοι οι υπολογισμοί που γίνονται είναι θεωρητικοί. Αλλά όπως κ να έχει ότι σου είπαν τα παιδιά. Ο συγχρονισμός σου είναι πολύ χαμηλός.
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλωσα λοιπον για βλαβη, την επομενη μερα το πρωι με πηρα τηλεφωνο, ειδα και γω οτι ολα ειναι οκ (μου ειπαν οτι μαλλον φτεει το φιλτρακι, οτι δηλαδη εχει χαλασει), αλλα τωρα παλι τα ιδια! Ολη η φασαρια γινεται τα βραδια btw.. Μηπως απλα η wind δεν μπορει να μου παρασχει αρκετη ταχυτητα;; Δεν ξερω τι παιζει (γιατι οσο για το φιλτρακι, δοκιμασα χωρις τηλεφωνικη συσκευη και ειδα παλι 3mbps.............) Αυτη την στιγμη ειμαι εδω DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 3627 kbps Upstream Rate: 1023 kbps Downstream Margin: 15 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 27 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 11 db
GiwrgosP- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 να ρωτησω, η wind δινει snr 6 η οχι? ιδεα δεν εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα