Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και λίγες ώρες έχω πάρει φωτιά για το ποια τσάντα πλάτης θα επιλέξω για το λαπτοπ μου και επίσης για 2ημερα ταξίδια + tablet + φορτιστές + Βιβλία κτλ....

Εχω βρει αυτές τις 2 τσάντες και δεν ξέρω τι να κάνω...

1) Από ebags αυτή ( Έχω πάθει την πλάκα μου με την συγκεκριμένη)

2) Από amazon αυτή  ( Dicota --> εταιρία που κατασκευάζει τσάντες εδώ και χρόνια)

Είμαι σε τρελό δίλημμα καθώς δεν βρήκα κάτι άλλο καλύτερο... Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό περιμένω... 

Η πρώτη μου έκανε περισσότερη εντύπωση λόγω του βίντεο που υπάρχει στο site αλλά δεν την εμπιστεύομαι για το λόγο οτι είναι μάρκα ebags οπότε δεν ξέρω τι παίζει με το υλικό που χρησιμοποιεί

Επειδή θα δώσω αρκετά χρήματα για ένα backpack θέλω να πάρω κάτι καλό οπότε το ψάχνω αρκετά....

Δημοσ.

Όντως στο livechat μου είπανε πως δεν στέλνουνε Ελλάδα... 

Δεν έχει κανένας να μου προτείνει κάτι καλό;

Δημοσ.

Όντως στο livechat μου είπανε πως δεν στέλνουνε Ελλάδα... 

Δεν έχει κανένας να μου προτείνει κάτι καλό;

δεν υπάρχει περίπτωση να στείλουν? βρήκα και εγώ σακίδιο και βαλίτσες που ήθελα και έχει πολύ καλές τιμές και ποιότητες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Που καταληξατε τελικα;

Ψαχνω και εγω και απο οτι βλέπω ολες εχουν τα ελαττώματα τους.

Εγω ψαχνω κατι περισσοτερο σε buisness, Χωρις ροδακια φυσικα αλλα ουτε και τελειως απλη. 

Αυτες που προτεινει ο fmoras ειναι ωραιες σε σχεδιαση ειδικα η ebag. 

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Top τσάντες είναι Dicota, Samsonite και ως πιο reasonably priced είναι οι Targus.

Μακρυά κι αλάργα από Wenger (έχω καεί 2 φορές μέσα σε διάστημα 5 μηνών). Σκατά ποιότητα, πανάκριβες και not as advertised.

Tucano για τα λεφτά που ζητάνε είναι απλά φτωχές και με 0 προστασάι για το λάπτοπ (μόνο μούρη και όνομα).

Tumi πανάκριβες χωρίς να το αξίζουν.

Αυτά.

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Top τσάντες είναι Dicota, Samsonite και ως πιο reasonably priced είναι οι Targus.

Μακρυά κι αλάργα από Wenger (έχω καεί 2 φορές μέσα σε διάστημα 5 μηνών). Σκατά ποιότητα, πανάκριβες και not as advertised.

Tucano για τα λεφτά που ζητάνε είναι απλά φτωχές και με 0 προστασάι για το λάπτοπ (μόνο μούρη και όνομα).

Tumi πανάκριβες χωρίς να το αξίζουν.

Αυτά.

επέπρεψέ μου να διαφωνήσω για τις wenger, πείρα πρόσφατα την granite και έπαθα πλάκα απο την ποιότητα και την εργονομία της.

εξαιρετικά καλοστημένη, με πολύ καλές ραφές, άψογη στα πάντα μέχρι τώρα και την έχω σκίσει στη χρήση.η προστασία δε στο λάπτοπ τοπ. ιδική απομονομένη θέση για το λαπτοπ με 2 ειδών υλικά για προστασία απο κραδασμούς και χτυπήματα.

ίσως έτυχε να έπεσες σε κακά κομμάτια. 

Δημοσ.

επέπρεψέ μου να διαφωνήσω για τις wenger, πείρα πρόσφατα την granite και έπαθα πλάκα απο την ποιότητα και την εργονομία της.

εξαιρετικά καλοστημένη, με πολύ καλές ραφές, άψογη στα πάντα μέχρι τώρα και την έχω σκίσει στη χρήση.η προστασία δε στο λάπτοπ τοπ. ιδική απομονομένη θέση για το λαπτοπ με 2 ειδών υλικά για προστασία απο κραδασμούς και χτυπήματα.

ίσως έτυχε να έπεσες σε κακά κομμάτια. 

Διαφώνησε όσο θες. Κι εγώ το ίδιο ευχόμουν και πιάστηκα μλκς. :(

Το ότι σου βγήκε καλή μια Wenger δε το κάνει και κανόνα.

Εδώ στην Αγγλία τις έχουν του πεταματού.

Πήρα 2 Wenger για να το διαπιστώσω και μόνος μου. Και μάλιστα των 100+ λιρών έκαστη (ευτυχώς τη μία την πλήρωσε η εταιρία).

Οπότε δε με πείθεις, λυμπάμαι.

Αν θες τσάντα για business use, απλα ΔΕΝ παίρνεις Wenger.

Συγκεκριμένα να σου αναφέρω είναι το μοντέλο Wenger Interchange.

Προβλήματα:

1) Πρόβλημα στα ροδάκια (χαλάνε μετά από χρήση 2-3 μηνών).

2) Μπάζουν νερά όταν βρέχει (0% αδιάβροχη προστασία), απλά στα κάνει μέσα όλα π0*τ@ν@

3) Διαφημίζεται ως ότι χωράει 17" λαπτοπς και είναι ψέμα. Χωράει ώς και 15,6" κι αν είναι μάλιστα Workstation το βάζεις και με δυσκολία και τρίβεται το casing.

4) To rubberised handle που έχει, αρχίζει και ξεφτύζει μετά τον 2ο μήνα χρήσης. Όταν φτάσει ο 3ος μήνας, τα σημάδια είναι εμφανέστατα.

Wenger backpacks: Όχι αδιάβροχα, κόβονται λουριά, ραφές και ιμάντες εύκολα.

Οι μισοί μου συνάδελφοι έχουν αυτά τα προβλήματα.

Οι υπόλοιποι μισοί, απλά δεν έχουν Wenger.

Τα ίδια προβλήματα βλέπω σε Wenger στο μετρό καθημερινά.

Μια Wenger είναι σε άριστη κατάσταση ΜΟΝΟ τις πρώτες 2 εβδομάδες που είναι "καινούρια"

Ελπίζω να σε κάλυψα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω δει reviews στο amazon τουλαχιστον για 12 backpacks. Παντα υπαρχει καποιο προβλημα για τους χρηστες και απο τα 100 reviews μονο 1-2 ειναι απο ατομα που τα γραφουν υστερα απο μηνες χρησης και με εμπεριστατωμενη αποψη . Εδω για την thule 25L που κοστιζει 90 ευρω υπηρχε ενας με φωτογραφιες που εδειχνε την αστοχια του υλικου υστερα απο συντομο χρονικο διαστημα. 

Haris013 υστερα απο τουλαχιστον 6 μηνες καθημερινης  σχεδον χρησης μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για το αν ειναι καλη η οχι η τσαντα σου.

Εγω εχω μια φοβερη δερματινη τσαντα αλλα ειναι ταχυδρομικου στυλ και ειναι ηδη βαρια απο μονη της. Προστατευει τελεια το φορητο και τα υπολοιπα ηλεκτρονικα αλλα δεν εχει χωρο για τιποτε αλλο εκτος απο μερικους φακελους και αν περπατας με το λουρι σε ενα ώμο, πρεπει να αλλαζεις πλευρα καθε τοσο και λιγακι. Γι αυτο ψαχνω backpack.

Την "ebags TLS Professional Slim Laptop Backpack" την εχει δει κανεις σε Ευρωπαικο online καταστημα; 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα βρηκα αυτο

Τι προτεινετε για backpack με θεση λαπτοπ αλλα να εχει και χωρο για ρουχα κτλ..

Ειδα αυτο και μ αρεσε

https://www.thule.com/en-us/us/backpacks/laptop-backpacks/thule-crossover-backpack-32l-_-tl_85854231374

Επισης και αυτο

https://www.skroutz.gr/s/7863588/HP-Odyssey-Backpack-15-6.html

Απλα δεν μπορεσα να το δω απο κοντα

Δημοσ.

κοιτουσα αρκετο καιρο για backpack που να συνδιαζει καθημερινοτητα-στυλ-ποιοτητα και τιμη.

δε θυμαμαι μοντελο αλλα αν εισαι διατεθειμενος να προσφερεις ~130€ να ψαξω να στην βρω.

expandable με πολλες θηκουλες για οτι μπορεις να φανταστεις.

Δημοσ.

Υστερα απο μεγάλο ταξίδι στο κόσμο των backpacks κατέληξα στη συγκεκριμένη πριν από 2-3 χρόνια.

Έχουμε γίνει αχώριστοι από τότε.

Ποιότητα κατασκευής άριστη. Αντοχή άριστη. Αδιάβροχη και πολύ όμορφη.

Ιδανική για ταξίδια 2-4 ημερών με ξεχωριστά τμήματα για laptop+tablet+χαρτούρα, ρούχα, accessories. Τη χρησιμοποιούσα πέρσι όλο το χρόνο σε αεροπορικές 3μερες μετακινήσεις (υπολόγισε πάνω από 80) χωρίς να χρησιμοποιήσω ούτε τσαντάκι για κινητό. Άριστη.

Μοναδικό μειονέκτημα, για εμένα, είναι το γεγονός ότι δυσκολεύεται να σταθεί όρθια εάν είναι ψιλοάδεια.

Δες κι εδώ κάποιες πιο αναλυτικές περιγραφές.

Αξίζει να τη δεις από κοντά..

Δημοσ.

Τις κοιτουσα κι εγω τις συγκεκριμενες (thule) αλλα μου κανουν πολυ σπορ. Ηθελα κατι πιο ‘διπλωματικο’ για ολες τις περιστασεις.

Εχω ακριβως την απο κατω

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πλέον χρειάζεται να έχω μαζί μου laptop στη δουλειά οπότε η κλασική τσάντα πλάτης δεν το προστατεύει σε καμία περίπτωση. 

Επειδή δεν έχω ιδέα τόσο από το τι πρέπει να κοιτάξω όσο και από τιμές θα μπορούσατε να μου πείτε μερικές προτάσεις; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προστασία του laptop έως 15 ιντσών. Το αν θα είναι ντιζαινατη δε με απασχολεί καθόλου, ούτε ο υπόλοιπος διαθέσιμος χώρος. Από budget επειδή όπως είπα δεν έχω ιδέα καθώς είδα τιμές από 15 έως 200€ ας μείνουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...