chesty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα , εχω ενα κινητο και χρειαζομαι ενα δευτερο καλωδιο φορτισης και δεν μπορω να καταλαβω τι σοι καλωδιο ειναι αυτο.Δεν ειναι παντως σαν τα κανονικα usb καλωδια που χρησιμοποιουν τα περισσοτερα κινητα.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Παραθετω δυο φωτοφραφιες , αυτο που ψαχνω ειναι το ασπρο , διπλα υπαρχει ενα στανταρ καλωδιο για τη συγκριση. Ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 πες ποια συσκεύη χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο φορτιστή και δεύτερον βγάλε εστιασμένη φώτο και δείξε και το μπροστινό μέρος της επαφής.
sistah Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και παλι δεν βγαλεις ακρη, πηγαινε σε ενα καταστημα και παρε το καλωδιο που θες μαζι σου να τους το δειξεις.Κατα τα αλλα, google.
chesty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας , προκειται για ενα κινεζικο κινητο CUBOT , πηγα σε καταστημα με το καλωδιο , η πωλητρια ηταν απολυτα σιγουρη οτι αυτο που μου εδωσε ηταν ιδιο με το δικο μου , το πηρα σφραγισμενο , πληρωσα 10 ευρω και τελικα δε ταιριαζει. Ειναι σα μικρο αλλα ειναι πιο μακρυ . Ευχαριστω για το χρονο σας.
sistah Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τι γραφει το κουτι απο το usb που αγορασες και ποιο μοντελο ειναι το κινητο σου για θα τρελαθω. 1
chesty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το κινητο ειναι CUBOT GT95 και το καλωδιο που αγορασα ειναι συμφωνα με το barcode του καταστηματος cable belkin usb to 12- 20140813 ειναι μίκρο usb 2 μετρων (καπου λεει ενα mixit) και οτι ειναι συμβατο με τα περισσοτερα ταμπλετ και κινητα (samsung ,kidle,htc , nokia.lg,nexus ,motorolla). Ειναι σε κουτι πρασινο και ασπρο. http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v1/1493758555_1/100-Original-font-b-Belkin-b-font-1-2M-8pin-Connector-USB-Charge-Sync-font-b.jpg Πραγματικα και γω επαθα πλακα γιατι δε περιμενα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να το βρω. Ευχαριστω πολυ!
sistah Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 2/2 sites που λενε τα specifications του κινητου σου, γραφουν Μicro USB.Δηλαδη αυτο Eγω σου ζητησα να μου πεις τι λεει το κουτι, δηλαδη αν γραφει Μicro Usb Cable ή Μini USB Cable.Oχι τον κωδικο του καταστηματος.Ασε που η φωτο που εβαλες ειναι απο κουτι που αφορα καλωδιο για τα iPhone που εχουν αλλη υποδοχη....Εαν ειναι micro usb τοτε καλα σου εδωσε και δεν γνωριζω γιατι δεν σου κανει.
chesty Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι μίκρο usb αλλα μεγαλυτερο σε μηκος , κατα τα αλλα ειναι ακριβως το ιδιο.τι τυπος μπορει να ειναι αυτος?...οσο αφορα τη φωτο απο το κουτι συγνωμη , εκ παραδρομης και απο βιασυνη μου φανηκε ιδια εικονα. Ευχαριστω και παλι.
sistah Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οι φωτογραφιες σου δυστυχως παραμενουν κακες σε ποιοτητα και δυσκολευομαι να καταλαβω και πολλα.Μηπως ειναι ετσι το ασπρο σου καλωδιο?Δηλαδη πιο flat?Iσως ειναι το Micro - A USB Cable που εχει μια διαφοροποιηση απο το Βοπως φαινεται παρακατω:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα