lostresam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Θελω να δω μια ταινια στην τν μου απο usb και ενω παιζει κανονικα τους υποτιτλους σε ξεχωριστα αρχεια(movie.avi + movie.srt) οι υποτιτλοι ειναι αρκετα μικροι στη τν. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να αλλαζω το μεγεθος της γραμμματοσειρας και να κανω γρηγορη ενσωματωση στο αρχειο video? Δοκιμασα το freevideoconverter αλλα η διαδικασια ειναι αρκετα αργη.
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ γρήγορα(όπως με τα mkvtools) όχι,μπορείς όμως με την nightly έκδοση του handbrake να εκμεταλλευτείς το quick sync που έχει ο επεξεργαστής σου,θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα,δες εδώ μετά στο handbrake στην καρτέλα video απλά επιλέγεις το intel qsv, πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω bitrate για να έχεις την ίδια ποιότητα με κανονική μετατροπή μιας και κάνει μονό πέρασμα. Πριν από αυτό δοκίμασε αν βλέπει η tv σου υπότιτλους σε ταινία από το aviaddxsubs
micos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Samsung είναι η tv; Έχει mpeg4 για digea; Η ενσωμάτωση απαιτεί επανακωδικοποίηση και όσο γρήγορα και να γίνεται πάλι θέλει χρόνο. Αν πρόκειται για μια ταινία την ημέρα άντε καλά. Αν είναι όμως για παραπάνω και για σειρές με πολλούς κύκλους αυτό καταντάει κουραστικό. Επίσης το aviaddxsubs δουλεύει σχετικά καλά αλλά είναι μόνο για avi και θέλει λίγο πειραματισμό για να πετύχεις σωστό μέγεθος και θέση. Να προτείνω την αγορά ενός media player να λυθούν όλα τα προβλήματα σου; Έχω προτείνει αρκετά σε άλλα threads το crystal audio prime hd (o Elf θα έχει κουραστεί να το ακούει ) αλλά είναι μια καλή λύση στα 30€. Αν διαθέτεις παραπάνω πήγαινε σε κάποιο networked ώστε να συνδέεται στο internet.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μπα,καλά κάνεις και το προτείνεις,και εγώ αν δεν το ξεχνούσα συνεχώς θα το πρότεινα.
kostas_dr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Να προτείνω την αγορά ενός media player να λυθούν όλα τα προβλήματα σου; +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα