Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο με τις δ/σεις ειναι προβλημα στο Κωτσοβολο.Τη δικια μου  την κουτσουρεψαν με αποτελεσμα ο κουριερ να μην βρισκει την εισοδο.Ευτυχως με ειδοποιησαν οτι θα το φερουν αυριο, ελπιζω σωστα.

Δημοσ.

Η Speedex στην περιοχή μου δεν ανεβάζει πολλές στροφές....Αλλά όλα οκ, πήρα τηλέφωνο στον κώτσο και σε λιγότερο από μισή ώρα μου έστειλαν σε PDF την απόδειξη οπότε όλα καλά!!!

Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ εάν μπορεί κάποιος να τρέξει HDD sentinel μου δείχνει απόδοση 80% φυσιολογικό η πάω για Rma?

Δημοσ.

Επειδη η σελιδα του προιοντος δεν υπαρχει πια, μηπως θυμαται κανεις ποση εγγυηση ανεφερε το καταστημα?

Σε αλλα μαγαζια στον τσιγγουνη το πετυχαινω με 2 χρονια, σε αλλα με 5 και σε αλλα εφ'ορου ζωης!

Δημοσ.

Το κατάστημα έδινε 5 χρόνια, αλλά αν χαλάσει μετά τα 5 χρόνια ισχύει η εφ'όρου ζωής που δίνει ο κατασκευαστής. Το γράφω και στο πρώτο ποστ.

Δημοσ.

Το κατάστημα έδινε 5 χρόνια, αλλά αν χαλάσει μετά τα 5 χρόνια ισχύει η εφ'όρου ζωής που δίνει ο κατασκευαστής. Το γράφω και στο πρώτο ποστ.

Εχεις δικιο φιλτατε, αβλεψια μου.

Επι τη ευκαιρια, σ'ευχαριστουμε και παλι!

• Like 1
Δημοσ.

κάποιος να έτρεξε το hdd sentinel?

Σε εμένα κανένα πρόβλημα, 100% δείχνει. Γιατί δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία να δεις τι θα πουν;

Δημοσ.

Σε εμένα κανένα πρόβλημα, 100% δείχνει. Γιατί δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία να δεις τι θα πουν;

και στα δυο 100%?  αντιπροσωπεία που?

Δημοσ.

100% υγεία ή επίδοση;

Γιατί εμένα βγάζει 100% υγεία και 80% επίδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...