panagob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Sandisk Extreme USB 3.0 Flash Drive 32GB στα 19.99 ευρώ από Κωτσόβολο. Πολύ γρήγορο φλασάκι σε USB 3.0, με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 100 mb/s σε εγγραφή και τα 200 mb/s σε ανάγνωση μεγάλων αρχείων. Ο κατασκευαστής δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής, ομως το κατάστημα 5 ετών. Η τιμή του είναι η χαμηλότερη που έχει φτάσει ποτέ και είναι πιο χαμηλά και από το 16άρι μοντέλο. Skroutz: Sandisk Extreme 32GB Sandisk Extreme 16GB Στο site της Sandisk Και ένα review Προσοχή μόνο γιατί υπάρχουν αναφορές σε reviews πως ο συρόμενος μηχανισμός που έχει δεν είναι και οτι το καλύτερο και πως δεν είναι πολύ στιβαρός. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από panagob καθαρισμα συνδεσμου - skroutz referral 22
dobro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 χα χα .....το καψατε ............ Η σύνδεση στο www.kotsovolos.gr τερματίστηκε απρόσμενα. Μερικά από τα δεδομένα μπορεί να μην έχουν μεταφερθεί. Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. μπραβο ts............ferrari το φλασακι. 2
chicken32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ωραίος! καλύτερη προσφορά και από την αντίστοιχη που πέτυχα στο getitnow πριν ένα χρόνο (το μοντέλο των 16gb στα €15) απ ότι είδα στο ιστορικό, το you έβγαλε τον Μάιο το 16gb στα €10
esertas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το κακό για μένα είναι ότι δεν βγάζει παραλαβή από κατάστημα. Μόνο αποστολή στο σπίτι.
Captain Nemo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Με πρόλαβες για λίγα λεπτά φοβερή προσφορά έκλεισα ένα για να πάρουν και άλλοι ευχαριστώ Το κακό για μένα είναι ότι δεν βγάζει παραλαβή από κατάστημα. Μόνο αποστολή στο σπίτι. Εγώ παραλαβή απο το κατάστημα επέλεξα γιατί άραγε δεν σε αφήνει; Αν σε κάποιον δεν βγάζει παραλαβή απο κατάστημα μπορώ να βοηθήσω εμένα βγάζει 1
Red21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστουμε panagob!!! Τρομερη προσφορα....ενα απο τα πιο γρηγορα usb 3.0 που κυκλοφορουν!!! 1
esertas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Με πρόλαβες για λίγα λεπτά φοβερή προσφορά έκλεισα ένα για να πάρουν και άλλοι ευχαριστώ Εγώ παραλαβή απο το κατάστημα επέλεξα γιατί άραγε δεν σε αφήνει; Για να πάρουν το 3ευρώ; Παραλαβή σε 7 εργάσιμες ή και παραπάνω!
Red21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Για να πάρουν το 3ευρώ; Παραλαβή σε 7 εργάσιμες ή και παραπάνω! Eχεις δικιο φιλε μου...για το 3ευρω!!! Παντως και στα 23 ευρω αξιζει με χιλια!!!
HamerZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και κάτοχός του και 16 και 32GB να επισημάνω ότι υπάρχει θέμα με την χρήση του για εγκατάσταση μέσω USB3.0 των Windows ΜΟΝΟ (πχ για εγκατάσταση linux δεν υπήρξε θέμα), μετά από πολύ ψάξιμο που έφαγα πριν από μήνες. Ενδεικτικά link: Site: Sandisk Extreme USB 3.0 - Windows Installation fails
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια οταν βαζετε συνδεσμο απο σκρουτζ, να καθαριζετε το κομματι στο τελος που λεει cmicc=skroutz Εριξα μια και εγω με παραλαβη απο καταστημα, αλλα δεν ξερω αν θα παραλαβω... (ειναι πραγματι ταχυτατο για φλασακι, απλα να διορθωσω-συμπληρωσω οτι τα 200 ειναι αναγνωση, εγγραφη ειναι κοντα στα 100-110 max) 1
kgian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έριξα μια παραγγελία αντικαταβολή μια και δεν μου έβγαζε παραλαβή από το κατάστημα στην Πάτρα. Το είχα βάλει από καιρό στο μάτι μια και ήθελα ένα μεγάλο και γρήγορο φλασάκι αλλά τσιγκουνευόμουν!
poulaki1976 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 εριξα κι εγω μια παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα,θα γεμισει παιδικες ταινιες (και οχι μονο) και θα κουμπωσει απαξ και διαπαντος στην 32'' τι-βι ευχαριστω τι-ες
Anubis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και κάτοχός του και 16 και 32GB να επισημάνω ότι υπάρχει θέμα με την χρήση του για εγκατάσταση μέσω USB3.0 των Windows ΜΟΝΟ (πχ για εγκατάσταση linux δεν υπήρξε θέμα), μετά από πολύ ψάξιμο που έφαγα πριν από μήνες. Ενδεικτικά link: Site: http://forums.sandisk.com/t5/All-SanDisk-USB-Flash-Drives/Sandisk-Extreme-USB-3-0-Windows-Installation-fails/td-p/295702/page/2">Sandisk Extreme USB 3.0 - Windows Installation fails Αυτο ειναι μονο για το Easy2Boot, νομιζω. edit: φαινεται να ειναι και με τα αλλα εργαλεια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ^αν ειναι να το κουμπωσεις μονιμα σε tv παρε αλλο με τα μισα λεφτα, χαμενο θα παει, δεν θες ταχυτητες. 4
jonkyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω τον TS, επιβεβαιωνω οτι και η δικη μου παραγγελια αφορα παραλαβη απο το καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα