Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,μετα απο πτώση το εν λόγω λάπτοπ δεν ανοίγει καν,θελω αν κάποιος γνωρίζει να με κατευθύνει λίγο ως προς ποια κατεύθυνση να κινηθεί η έρευνα μου για το τι φταίει(motherboard,τροφοδοσία κλπ)...

Να αναφέρω ότι το κασωμα,οθόνη κλπ δεν έχουν ορατές εκδορές-ζημιές.

Ευχαριστω εκ των προτέρων...!!!

Δημοσ.

motherboard κατά 99%.

1% να το είχες αφόρτιστο και να ξεκουμπώθηκε ή να αποκολλήθηκε το βύσμα τροφοδοσίας από το board και να μή μπορείς να το ανάψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,μετα απο πτώση το εν λόγω λάπτοπ δεν ανοίγει καν,θελω αν κάποιος γνωρίζει να με κατευθύνει λίγο ως προς ποια κατεύθυνση να κινηθεί η έρευνα μου για το τι φταίει(motherboard,τροφοδοσία κλπ)...

Να αναφέρω ότι το κασωμα,οθόνη κλπ δεν έχουν ορατές εκδορές-ζημιές.

Ευχαριστω εκ των προτέρων...!!!

Το ανοίγεις και ξανακουμπώνεις ότι είναι κουμπωτό (μνήμες, CPU, HDD, WiFi Card .......)

Αν είσαι τυχερός, μπορεί να σου ξαναδουλέψει.

• Like 1
Δημοσ.

motherboard κατά 99%.

1% να το είχες αφόρτιστο και να ξεκουμπώθηκε ή να αποκολλήθηκε το βύσμα τροφοδοσίας από το board και να μή μπορείς να το ανάψεις.

Αν ισχύει ειναι και το τέλος του...

Το ανοίγεις και ξανακουμπώνεις ότι είναι κουμπωτό (μνήμες, CPU, HDD, WiFi Card .......)

Αν είσαι τυχερός, μπορεί να σου ξαναδουλέψει.

Θα κάνω μια προσπάθεια μπας και εχει απλα κουνηθεί κάτι απο την θέση του...μακάρι να πιάσει...!!!

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο παιδιά για το ενδιαφέρον και την βοήθεια σας,σας ειμαι υπόχρεος!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας και παλι,λοιπόν αφού έλυσα και ξανά έδεσα το notebook,πλέον ανοίγει αλλα μου εμφανίζει αυτο στην οθονη(βλέπε φωτό,να διευκρινίσω οτι δεν εχει σκληρό δίσκο επάνω...),που μπορεί να οφείλεται;

post-233919-0-78146000-1411627571_thumb.jpg

Δημοσ.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να ελέγξεις την σύνδεση της καλωδιοταινίας, τόσο στην motherboard, όσο και πίσω από το panel της οθόνης.

Δημοσ.

Καλημέρα Euclides,λες να ναι αυτο;Γιατι αρχικά φοβήθηκα για καρτα γραφικών μην έπαθε τιποτα(αν και πριν την πτώση δεν είχε κανενα θέμα...),θα το κοιτάξω αυτο που μου είπες και θα ενημερώσω,ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Καλημέρα Euclides,λες να ναι αυτο;Γιατι αρχικά φοβήθηκα για καρτα γραφικών μην έπαθε τιποτα(αν και πριν την πτώση δεν είχε κανενα θέμα...),θα το κοιτάξω αυτο που μου είπες και θα ενημερώσω,ευχαριστω πολυ!!!

Αν είσαι τυχερός, το πρόβλημα θα είναι αυτό.

Στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί αντικατάσταση της οθόνης, που είναι σχετικά φθηνή:

http://www.ebay.com/itm/HP-Pavilion-DV6000-Series-LCD-Screen-Glossy-15-4-B154EW08-V-1-/361059735493?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item5410d657c5

Την κάρτα γραφικών μπορείς να την ελέγξεις συνδέοντας κάποιο εξωτερικό monitor.

Αν δεν έχει πρόβλημα, τότε η κάρτα γραφικών είναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...