slicksik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ σε smart valeo έβαλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τους πήρα από το economyserviceparts.gr , διάλεξε το μοντέλο σου και θα τα βρεις.
buruburu Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Επαναφέρω το θέμα μια κι έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία απάντηση. Τι προτείνετε;
Black Demis Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, buruburu είπε Επαναφέρω το θέμα μια κι έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία απάντηση. Τι προτείνετε; καλη λυση ειναι τα bosh μακτρο, παντα αυτα βαζω σε όλα τα αυτοκίνητα ναι μεν δινω παραπάνω αλλα αξίζουν 1
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εγώ παραδοσιακά παίρνω Bosch AeroTwin , αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας. Απλά ότι άλλο έχω δοκιμάσει είναι υποδεέστερο. 1 1
terry308 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Εγώ παραδοσιακά παίρνω Bosch AeroTwin , αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας. Απλά ότι άλλο έχω δοκιμάσει είναι υποδεέστερο. +1 aerotwin και εγώ, κορυφαίοι 👍 2
meletis_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 21 ώρες πριν, buruburu είπε Επαναφέρω το θέμα μια κι έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία απάντηση. Τι προτείνετε; Είχα δοκιμάσει τους Valeo Compact , δε έμεινα ευχαριστημένος . Σε πρόσφατη παραγγελία ανταλλακτικών δοκίμασα τη εταιρεία Kamoka ήταν οι φθηνότεροι και είναι μια χαρά. Ούτε θόρυβο κάνουν και μια χαρά καθαρίζουν σε σύγκριση με τους Valeo που ήταν θορυβώδες . 1
achilles_g_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εγώ από τους heyner είμαι πολύ ευχαριστημένος 1
jefiron Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Swf άμα είσαι μερακλής , ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αλλά είναι φαρμάκι σε τιμή 1
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Lidl κάθε χρόνο αλλαγή χωρίς να χρειάζεται αλλά είναι φθηνοί. Δεν έχω δει διαφορά από αρκετούς ακριβότερους που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς μην πω ότι είναι και καλύτεροι. Έχω βάλει Aerotwin ναι μεν δουλειά έκαναν αλλά όχι σε βαθμό να αξίζουν τα λεφτά τους. 1
bill999r Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Trico από το Praktiker, τη φθηνή σειρά. Για την τιμή τους είναι σούπερ. Πάντως οι χειρότεροι που έχω βάλει είναι κάτι Guard οι οποίοι τα έπαιξαν στο χρόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα