pavloa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω αλλάξει 7 μάρκες υαλοκαθαριστήρων αλλά κανένα δεν καθαρίζει καλά (δεν θυμάμαι τις μάρκες).....τι μάρκα μου προτείνετε να πάρω ;;
andreapaog328 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 μάρκα μέκαψες. πάρε με 2.5€ μονο λαστιχακια και ταλλάζεις μονος σου. εμενα καθαριζουνε σαν τα κανονικα και ας λενε @@ιες οτι δε καθαριζουνε καλα αφηνουνε νερα κτλ. δε καθαριζουνε καλα τι εννοεις? αφηνουνε νερα? μηπως εχει τιποτα λαδια το παρμπριζ πανω?
TeZaS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 +1 και απο μένα για λάστιχα. Πάντως εγώ στο δικό μου τους έχω 3-4 χρόνια και καθαρίζουν μπόμπα. Είσαι σίγουρος πως ανάβεις υαλοκαθαριστήρες και οχι τα φλας?
pavloa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχ οχι είμαι σίγουρος οτι ανάβω τον υαλοκαθαριστήρα ......το παρμπρίζ καθαρό είναι αλλά αφήνει σημάδια οταν καθαρίζει, μια θολούρα ..όσο νερό και να ρίξω δεν καθαρίζει .....όταν λέτε σκέτο λάστιχο ;
lary7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τι αμαξι; Sent from my U9200 using Insomnia
andreapaog328 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε να πλυνεις καλα το παρμπριζ λογικα θαχει τιποτα λαδια/γρασα/μουργα πανω και μετα αλλαξε τους...
pavloa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 mercedes είναι......το πλένω αλλά μόνο που θα βρέξει αρχίζει να μην καθαρίζει καλά...ποιους προτείνεται να πάρω;
vassar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με τους Bosch Aerotwin 1
pavloa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 οκ θα τους πάρω για δοκιμή και θα δω ...ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος...είναι της Bosch οπότε πρέπει να κάνουν δουλειά...πόσο τους πείρες για να ξέρω στο περίπου...
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγαινε στα Praktiker, πάρε ΜΟΝΟ τα λαστιχάκια που έχουν οι υαλοκαθαριστήρες και άλλαξες τους μόνος σου. 2 λεπτά υπόθεση.
Dare-Devil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μην πληρώνεις τόσα λεφτά για bosch . Πληρώνεις όνομα . Πάρε Valeo . Αντέχουν χρόνια με την προϋπόθεση ότι έχεις καθαρό παρμπρίζ. Τι εννοω: Αν γεμίσουν σκόνη οι υαλοκαθαριστηρες ή το παρμπριζ και χρησιμοποιήσεις τους υαλοκαθαριστήρες μπορείς εύκολα να τους κάνεις ζημιά και να κοπούν λιγάκι οπότε να αφήνουν γραμμές νερών και να μην σκουπίζουν τέλεια το τζάμι.
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ειχα παρει aerotwin και αφηνε για λιγο μεχρι να στεγνωσει κατι υγρο(μαλλον λιπανση για το λαστιχο να μην ξεραινετε...) μηπως εκει που το πλενεις πετανε και γυαλιστικο-κερι εξωτερικα στο τζαμι? http://www.insomnia.gr/topic/492868-υαλοκαθαριστήρες-αλλαγή-μπορώ-μόνο-το-λάστιχο/
Kapetanakos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη προσφατα πειρα και εχω μεινει παγωτω με αυτους, βαλε Valeo με 6 ευρω το ζευγαρι τα σπανε απλα!!και ναι εχω δοκιμασει τους φλατ. επισης οι υαλοκαθαριστηρες δεν ειναι για μια ζωη θελουν καθε χρονο αλλαγη 6 ευρω ειναι αδερφε.....
aekfc212 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 απο που τους περνετε τους βαλεο ρε παιδια ψαχνω κ δεν βρισκω.παιζει κανενα λινκ;εγω επαιρνα για το κορσα d που εχω swf(λαστιχα) 14€ κ ειναι αρκετα καλα αλλα δεν εχουν στο μεγεθος του μεγαλου κ αναγκαστικα παιρνω αλλη μαρκα για αυτον.οι μαμα ηταν βαλεο κ κρατησαν 3 χρονια.απλα τρομεροι.μεγαλη υποθεση παιζει να ειναι καθαρο το παμπριζ.
Dare-Devil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 απο που τους περνετε τους βαλεο ρε παιδια ψαχνω κ δεν βρισκω.παιζει κανενα λινκ;εγω επαιρνα για το κορσα d που εχω swf(λαστιχα) 14€ κ ειναι αρκετα καλα αλλα δεν εχουν στο μεγεθος του μεγαλου κ αναγκαστικα παιρνω αλλη μαρκα για αυτον.οι μαμα ηταν βαλεο κ κρατησαν 3 χρονια.απλα τρομεροι.μεγαλη υποθεση παιζει να ειναι καθαρο το παμπριζ. Για το αμ'αξι μου hyundai accent παίρνω τους valeo compact revolution (αφορα αμάξια που δεν παίρνουν απο κατασκευής τους υαλοκαθαριστήρες λεπίδας) . Τους έχω 3 χρόνιαπάνω στο αμάξι και είναι καιρός για αλλαγή (μετρια αποτελεσματα πλεόν αλλά δεν φταίνε οι υαλοκαθαριτήρες αλλα το ότι το αμάξι το πλένω σπάνια οπότε μαζεύονται σκόνες και επτραδάκια πανω τους και "κοβονται τα λάστιχα" ) Τους είχα πάρει απο δω: http://www.parts.gr/#page=page-1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα