Προς το περιεχόμενο

Browsers KAI Antivirus Free??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο είναι το καλύτερο και ελαφρύ προγραμμα περιήγησης στο ίντερνετ kai ασφαλές και ένα καλό  free antivirus ? πρόγραμμα περιήγησης έχω το google chrome αλλά δεν με πολύ καλύπτει , αν και δεν το θέλω για πολλά πράγματα youtube kai facebook .

Γνώμες σας ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δεν είναι ο browser Που είναι βαρύς αλλά το youtube/facebook ιδίως από τότε που πέρασε σε html5 είναι αίσχος και θέλει πολύ δύναμη από την cpu,πέρνα αν θες το extension: Disable Youtube™ HTML5 Player για να τα παίζει και πάλι σε flash που έστω είναι καλύτερα από το html5.
Αν θες ακόμα ποιο ελαφρύ πρόγραμμα για να βλέπεις τα βίντεο στο youtube τότε κατέβασε το smplayer.

Για antivirus το avira είναι πολύ καλό,για να κάνουν την δουλειά τους όμως πρέπει να σαρώνουν τα αρχεία του δίσκου σου και αυτό πάντα γονατίζει το σύστημα ότι και να κάνεις εκτός και αν βάλεις ssd.

Δημοσ.

Δοκίμασε για πρόγραμμα περιήγησης το Maxthon και για antivirus το AVG Antivirus Free 2015

το browser πολύ καλό φίλε ! thanks 

Δεν είναι ο browser Που είναι βαρύς αλλά το youtube/facebook ιδίως από τότε που πέρασε σε html5 είναι αίσχος και θέλει πολύ δύναμη από την cpu,πέρνα αν θες το extension: Disable Youtube™ HTML5 Player για να τα παίζει και πάλι σε flash που έστω είναι καλύτερα από το html5.

Αν θες ακόμα ποιο ελαφρύ πρόγραμμα για να βλέπεις τα βίντεο στο youtube τότε κατέβασε το smplayer.

Για antivirus το avira είναι πολύ καλό,για να κάνουν την δουλειά τους όμως πρέπει να σαρώνουν τα αρχεία του δίσκου σου και αυτό πάντα γονατίζει το σύστημα ότι και να κάνεις εκτός και αν βάλεις ssd.

χμμ μάλιστα , κατά την γνώμη σου ποιο πρόγραμμα περιήγησης είναι πιο καλό ? Mozila H Maxthon ? που μού πρότεινε ο φίλος από πάνω ? σ'ευχαριστώ !

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε λινουξ και τρεξε οποιον browser θελεις.

Στα win ειναι το προβλημα

Όχι δεν έχω πρόβλημα με τα windows απλά θέλω να αλλάξω λίγο browser και θέλω λίγες γνώμες  , thanks πάντως  

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το Maxthon δεν τον έχω δοκιμάσει...Γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τον Firefox που μου αρέσει πιο πολύ?

κάπου διάβασα ότι είναι δύο φορέ βραβευμένο πρόγραμμα περιήγησης δύο φορές , για την ασφάλεια και για το  design αι είναι πολύ ωραίο αισθητικά δεν μπορώ να πω για όσο το δοκίμασα είναι πολύ ωραίο και γρήγορο προγραματάκι αλλά δεν ξέρω ακόμα αν δεν βρω άλλες γνώμες δεν μπορώ να πιστώ :P

Δημοσ.

Τι θες να πιστείς;;;Κατέβασε τα όλα δοκίμασε τα και δες ποιο σου αρέσει/σου φαίνεται ποιο γρήγορο και μην ασχολείστε με την γνώμη του καθενός αφού είναι κάτι που μπορείς εύκολα να το ελέγξεις ο ίδιος. 

Δημοσ.

Τι θες να πιστείς;;;Κατέβασε τα όλα δοκίμασε τα και δες ποιο σου αρέσει/σου φαίνεται ποιο γρήγορο και μην ασχολείστε με την γνώμη του καθενός αφού είναι κάτι που μπορείς εύκολα να το ελέγξεις ο ίδιος. 

ναι έχεις δίκιο αλλά μπορεί να υπάρχουν πράγματα που μπορεί να μην ξέρω να τα ελέγξω και δεν ξέρω κατά πόσο καλό κάνει η συνεχόμενη εκγατασταση και επαγκατάσταση 

Εντάξει παιδιά κατέληξαν στην αλεπού (mozilla) πιο αξιόπιστο κατά την γνώμη μου !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...