stathisgtr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αν είναι και η οθόνη από το 2004 θα είναι κρίμα τόσο καινούργιο hardware να μείνει χωρίς να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Τα λεφτά που δίνει χωράει τα πάντα.
alexisgt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οθόνη έχει μια 24" LG lcd (δε θυμάμαι μοντέλο..) Στο μέλλον ίσως αναβαθμιστεί κι αυτό το σημείο αλλά προς το παρόν μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε ένα αξιόλογο σύστημα.
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τι λέτε για το παρακάτω..; Μεγάλο overkill.Η οθόνη ποιά ακριβώς είναι; Γιατί πέρα από τα υπόλοιπα μπορεί να κάνει λάθος και εκεί. 1
alexisgt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγάλο overkill.Η οθόνη ποιά ακριβώς είναι; Γιατί πέρα από τα υπόλοιπα μπορεί να κάνει λάθος και εκεί. Τι εννοείς με τον όρο overkill? Ας μη μείνουμε στην οθόνη παιδιά... Το ζητούμενο είναι το στήσιμο της κεντρικής μονάδας.
Hyphen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εννοείς με τον όρο overkill? Ας μη μείνουμε στην οθόνη παιδιά... Το ζητούμενο είναι το στήσιμο της κεντρικής μονάδας. Εννοεί οτι είναι πολύ πιο δυνατό από οτι χρειάζεται και οτι κανείς δουλειά σου και με φτηνοτερο 1
alexisgt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Thanks για την επεξήγηση! Για κάτι φθηνότερο αλλά ταυτόχρονα αξιόλογο, έχουμε προτάσεις..;
alexisgt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Του έδειξα το σύστημα που έχω παραθέσει παραπάνω και είναι ΟΚ.Να το προχωρήσω ή έχουμε καλύτερες προτάσεις..;
Hyphen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Του έδειξα το σύστημα που έχω παραθέσει παραπάνω και είναι ΟΚ. Να το προχωρήσω ή έχουμε καλύτερες προτάσεις..; καλυτερο σε δυναμη και αποδοση δεν εχεις μονο αν βαλεις κιαλα λεφτα. Απο εκει περα μπορω να σου φτιαξω ενα φτηνοτερο οχι αντιστοιχων επιδοσεων αλλα θα κανει την δουλεια του.
alexisgt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Απο εκει περα μπορω να σου φτιαξω ενα φτηνοτερο οχι αντιστοιχων επιδοσεων αλλα θα κανει την δουλεια του. Θα σου ήμουν υπόχρεος!
Hyphen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δες κάτι σε amd αξιόλογο πιστεύω: δεν αξιζει το 600 αρι ενα τετοιο συστημα. παιδια τυπου manager τα παιζουν ολες οι ενσωματωμενες. Θα σου ήμουν υπόχρεος! δηλαδη κατι τετοιο στα 496 ευρω Αν θες την γνωμη μου δεν θα το επελεγα ας ειναι 100 ευρω φτηνοτερο. 1
benign Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παντως football manager παιζει μονο?Γιατι τοτε i5 4590 για τετοιο game ακουγεται χαζο.Ας ριξει τουλαχιστον και μια καλη καρτουλα μεχρι 150 ευρω μαξιμουμ να μαθει να παιζει και κατι παραπανω,δεν μπορει οικονομικα? Λοιπον εγω προτεινω αυτα με το εξης σκεπτικο.Δινει καποιος ενα οχι πολυ μεγαλο αλλα σεβαστο ποσο ,πρεπει να εχει ενα καπως καλυτερο κουτι υστερα απο 10 χρονια και πιο ευρυχωρο και επισης οταν εχεις 24' οθονη οτι games και να παιζεις αν χρησιμοποιεις την on board θα γελανε και τα πατζουρια.Επισης πεστε στον φιλο σας να μαθει να παιζει κι αλλα games δεν μπορει η διασκεδαση του να ειναι τοσο περιορισμενη. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από benign
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα