metallica123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου λειτουργεί ο δίσκος μια χαρά τωρα θα πάρεις μια θήκη για sata δίσκο 2.5 ίντσών σαν αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38556&cat=117&sub=340&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined εάν πάρω usb 3 είναι συμβατή με usb 2 ?
metallica123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι και το αντίθετο και κάτι τελευταίο με αυτήν είμαι οκ ? http://www.e-shop.gr/sharkoon-rapid-case-black-25-sata-p-PER.804974
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ...μισό Σπανκ, όταν λες "δίσκοι", εννοείς τους 2.5άρηδες γενικά; Είτε σκληρούς, είτε "εξωτερικούς"; (...βασικά τους 2.5άρηδες εξωτερικούς εννοείς λογικά, αλλά για διευκρίνησε αν θες)
metallica123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ...μισό Σπανκ, όταν λες "δίσκοι", εννοείς τους 2.5άρηδες γενικά; Είτε σκληρούς, είτε "εξωτερικούς"; (...βασικά τους 2.5άρηδες εξωτερικούς εννοείς λογικά, αλλά για διευκρίνησε αν θες) την παράγγειλα ελπίζω να κάνει
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μετ, αν έχεις USB 2.0 δυνατοτήτων μητρική και δεν προβλέπεται να έχεις σύντομα -όχι πριν πχ 2 χρόνια- μηχάνημα δυνατοτήτων USB 3.0, ούτε καν add-on PCI USB 3.0 κάρτα, τότε μπορείς να πάρεις και την πιο φθηνή διαθέσιμη θήκη. Πχ αυτήν http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773 Η οποία έχει μάλιστα 2χρονη εγγύηση αντικατάστασης (η άλλη που είδες, είναι 1ος χρόνου). Και είναι κι αλουμίνιο (όπως και η άλλη - απλά το τονίζω πως δεν είναι πλαστική. Αλουμίνιο=καλύτερη απαγωγή θερμότητας). την παράγγειλα ελπίζω να κάνει ...μμμ...;; Στον Σπανκ απευθυνόμουν, αδερφέ... (...εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, θα την ακύρωνα την παραγγελία και θα προχωρούσα στην αποπάνω)
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ενοώ τους εξωτερικούς 2.5 άρηδες σαν αυτον τον passport που εχει ο φίλος παραπάνω παντα με τετοιους βγάζανε μετα απο λίγο καιρό προβλήματα με τις θήκες , προσωπικά πλέον εχω και χρησιμοποιώ μονο εξωτερικούς 3.5 με ρεύμα τύπου book της western digital. Τον 500 gb book που εχω δεν ξέρω και εγω ποσα χρόνια τι εχει πέσει κάτω τι εχει μεταφερθεί οπου θέλεις δεν εχει πάθει τίποτα και το health του ειναι και και στο 90 % μετα απο τοσα χρόνια
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σου 'τυχε. Σε γενικές πάντως γραμμές, οι 2.5άρηδες εξωτερικοί έχουν το κακό ότι έχουν πιο πολλές πιθανότητες να πέσουν (λόγω "μεγαλύτερης" φορητότητας), αλλά από την άλλη έχουν το καλό ότι είναι πιο δύσκολο να πάθουν ζημιά οι σκληροί τους, λόγω και μικρότερου βάρους-impact shock, αλλά και επειδή είναι φτιαγμένοι για περισσότερη ανθεκτικότητα, σε σχέση με τους 3.5άρηδες σκληρούς. Οι θήκες από μόνες τους, και ειδικά οι 2.5άρες, είναι εντελώς άλλο καπέλο - εδώ με βρίσκεις συμπλέοντα. (...=γενικώς οι 2.5άρες είναι για τα μπάζα. Είτε οι σκέτες, είτε των εταιριών που παράγουν σκληρούς και έτοιμους εξωτερικούς)
metallica123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μετ, αν έχεις USB 2.0 δυνατοτήτων μητρική και δεν προβλέπεται να έχεις σύντομα -όχι πριν πχ 2 χρόνια- μηχάνημα δυνατοτήτων USB 3.0, ούτε καν add-on PCI USB 3.0 κάρτα, τότε μπορείς να πάρεις και την πιο φθηνή διαθέσιμη θήκη. Πχ αυτήν http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773 Η οποία έχει μάλιστα 2χρονη εγγύηση αντικατάστασης (η άλλη που είδες, είναι 1ος χρόνου). Και είναι κι αλουμίνιο (όπως και η άλλη - απλά το τονίζω πως δεν είναι πλαστική. Αλουμίνιο=καλύτερη απαγωγή θερμότητας). ...μμμ...;; Στον Σπανκ απευθυνόμουν, αδερφέ... (...εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, θα την ακύρωνα την παραγγελία και θα προχωρούσα στην αποπάνω) ΤΗΝ ΑΚΎΡΩΣΑ ΠΉΡΑ ΑΥΤΉΝ ΠΟΥ ΛΈΤΕ http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773 δεν έχει μεγάλη διάφορα στην τιμή πως κάνετε έτσι
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πού να ξέρω πόσο υπολογίζεις εσύ τα Ευρώ σου, αδερφέ; Εγώ θεωρώ υποχρέωσή μου να πω στον καθ' ένα ότι μπορεί να πάρει κάτι και φθηνότερα. Κι ας είναι 3Ε. Κι από εκεί και πέρα, δικό του θέμα είναι τί θα κάνει. Παρεμπιπτόντως, στη δική σου περίπτωση, εκτός από τα 3Ε, είναι και η διπλάσια εγγύηση. Που ήταν ακόμη πιο σημαντικός λόγος ούτως ώστε να στην προτείνω.
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Σου 'τυχε. Σε γενικές πάντως γραμμές, οι 2.5άρηδες εξωτερικοί έχουν το κακό ότι έχουν πιο πολλές πιθανότητες να πέσουν (λόγω "μεγαλύτερης" φορητότητας), αλλά από την άλλη έχουν το καλό ότι είναι πιο δύσκολο να πάθουν ζημιά οι σκληροί τους, λόγω και μικρότερου βάρους-impact shock, αλλά και επειδή είναι φτιαγμένοι για περισσότερη ανθεκτικότητα, σε σχέση με τους 3.5άρηδες σκληρούς. Οι θήκες από μόνες τους, και ειδικά οι 2.5άρες, είναι εντελώς άλλο καπέλο - εδώ με βρίσκεις συμπλέοντα. (...=γενικώς οι 2.5άρες είναι για τα μπάζα. Είτε οι σκέτες, είτε των εταιριών που παράγουν σκληρούς και έτοιμους εξωτερικούς) Μάλλον το έθεσες πιο ορθά και εχεις δίκιο ισως οι θήκες τους να ειναι άθλιες γιατι δεν ειναι δυνατόν με το παραμικρό να γίνεται η ίδια ιστορία , οκ μπορεί να μου έτυχε αλλα ξέρεις με επαναλαμβανόμενο ίδιο περιστατικό με κανει να ειναι πολυ καχύποπτος και να μην θέλω να ξανα δοκιμάσω την τύχη μου
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι βρε παιδί μου, σίγουρα είναι σημαντικό κριτήριο για τον καθ' ένα η εμπειρίες των παθομαθημάτων, έστω και απλώς "για ψυχολογικούς λόγους". Κι όπως λέει το "if it ain't broke don't fix it", δεν αλλάζει κάποιος μια συνήθεια αν του έχει βγει καλά. Και καλά κάνει. Aπλά τονίζω τα θεωρητικά καλά και της μίας φάσης και της άλλης, και κυρίως ένα πραγματικό δεδομένο : ότι οι 2.5άρηδες ΣΚΛΗΡΟΙ, είναι πιο ανθεκτικοί, και από κατασκευής, και λόγω της φύσης τους αναφορικά με την φορητότητα. Κι εγώ προτιμώ έναν 3.5άρη πάντως, σε σχέση με έναν 2.5άρη - έστω και για άλλον λόγο : τον οικονομικό. Από εκεί και πέρα ΕΙΝΑΙ στο χέρι του καθ' ένα πόσο προσεκτικός θα είναι κατά τη μεταφορά, όταν μετατρέπει τον σκληρό σε εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα