Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε τον στις πίσω usb αν τον βάζεις μπροστά και με αλλο καλώδιο usb αν σου λεει παλι το ίδιο δοκίμασε τον και σε αλλο pc

Δημοσ.

Δοκίμασε τον στις πίσω usb αν τον βάζεις μπροστά και με αλλο καλώδιο usb αν σου λεει παλι το ίδιο δοκίμασε τον και σε αλλο pc

τα έχω κάνει ολα αυτά άλλα τιποτα

Δημοσ.

Σε εναν ίδιο δίσκο που εχω ειχε χαλάσει το βυσματάκι που υπάρχει μεσα στην θήκη και τον κανει usb , οποτε μπορείς να τον ανοίξεις και του βγάλεις το βύσματακι και να τον συνδέσεις σαν εσωτερικό σε αλλο pc να δείς αν δουλεύει , αν δουλεύει απλα τον βάζεις μια μια καινούργια θήκη και εισαι κομπλέ

Δημοσ.

(Σε σοβαρό mode τώρα)

Το ένα θέμα είναι αν είναι εντός εγγύησης ή εκτός, ο δίσκος.

Το άλλο θέμα είναι τί τον ενδιαφέρει περισσότερο : τα αρχεία που περιέχονται, ή ο δίσκος ο ίδιος;

Ας ξεκαθαρίσει πρώτα αυτά τα 2, και βλέπουμε μετά, καθώς αν πχ είναι εντός εγγύησης και για τ' αρχεία δεν πολυκαίγεται και τέλος αν τυχόν ο δίσκος έχει USB PCB και όχι ξεχωριστόν controller, είναι αμαρτία να τον ανοίξει.

Δημοσ.

(Σε σοβαρό mode τώρα)

Το ένα θέμα είναι αν είναι εντός εγγύησης ή εκτός, ο δίσκος.

Το άλλο θέμα είναι τί τον ενδιαφέρει περισσότερο : τα αρχεία που περιέχονται, ή ο δίσκος ο ίδιος;

Ας ξεκαθαρίσει πρώτα αυτά τα 2, και βλέπουμε μετά, καθώς αν πχ είναι εντός εγγύησης και για τ' αρχεία δεν πολυκαίγεται και τέλος αν τυχόν ο δίσκος έχει USB PCB και όχι ξεχωριστόν controller, είναι αμαρτία να τον ανοίξει.

είναι εκτός εγγύησης τα αρχεία δεν με ενδιαφέρουν o δίσκος είναι αυτός

http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=201 

Δημοσ.

...οπότε συνεχίζεις όπως είπε ο Σπανκ : ανοίγεις την θήκη, βγάζεις τον σκληρό, εύχεσαι να μην είναι η πλακέτα του "όλη ένα πράγμα που έχει κολλημένη πάνω της έναν USB κονέκτορα" αλλά να είναι ο κονέκτορας πάνω σε μια αποσπώμενη -από τον δίσκο- πλακετίτσα, αφαιρείς αυτή την πλακετίτσα, τον δοκιμάζεις ως εσωτερικό και μας λες τί παίχτηκε.

Δημοσ.

...οπότε συνεχίζεις όπως είπε ο Σπανκ : ανοίγεις την θήκη, βγάζεις τον σκληρό, εύχεσαι να μην είναι η πλακέτα του "όλη ένα πράγμα που έχει κολλημένη πάνω της έναν USB κονέκτορα" αλλά να είναι ο κονέκτορας πάνω σε μια αποσπώμενη -από τον δίσκο- πλακετίτσα, αφαιρείς αυτή την πλακετίτσα, τον δοκιμάζεις ως εσωτερικό και μας λες τί παίχτηκε.

εάν βάλω καλώδιο μεγάλου μήκους το del ανάβει με το μικρο καλώδιο όχι

το πρόβλημα δημιουργηθηκε όταν το έβγαλα χωρίς να κάνω safely remove

Δημοσ.

Κανονικά με το μικρό έπρεπε να ανάβει και οχι με το μεγάλο , ανάβει οκ αλλα λειτουργεί ο δίσκος ; ρωτάω γιατι και εμένα άναβε κανονικα αλλα δεν φαινόταν πουθενά

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η "ασφάλης κατάργηση", με το (όποιο) hardware πάντως (απλά το τονίζω).

Υπάρχει μόνο για να μην αφήσει την περίπτωση να χαθούν δεδομένα (που δύναται να υπάρχουν στην cache μνήμη του μέσου και δεν έχουν προλάβει να αποθηκευτούν πριν την αφαίρεση).

Το δε "del" δεν κατάλαβα τί εννοείς πως είναι.

Όσο περί καλωδίου, γενικά τα μικρά (και δη "τα μανίσια" - ένα παραπάνω όταν προκειται για WD, λέει η δική μου όποια εμπειρία) είναι πιο "σίγουρα" (καθώς όσο αυξάνεται το μήκος του καλωδίου, υπάρχει περίπτωση να χάνεται το "σήμα").

Κατά τ' άλλα, από τη στιγμή που δεν έχεις εγγύηση, δεν έχουν πολύ νόημα τα υπόλοιπα, παρά να κάνεις αυτό που αρχικά πρότεινε ο Σπανκ : βγάλσιμο σκληρού από τη θήκη-δοκιμή εσωτερικά σε σταθερό πισί (το interface διασύνδεσης είναι ίδιο με των 3.5άρηδων δίσκων) για να δούμε αν τελικά πάνω απ' όλα αναγνωρίζεται απ' το λειτουργικό ή όχι ο σκληρός.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η "ασφάλης κατάργηση", με το (όποιο) hardware πάντως (απλά το τονίζω).

Υπάρχει μόνο για να μην αφήσει την περίπτωση να χαθούν δεδομένα (που δύναται να υπάρχουν στην cache μνήμη του μέσου και δεν έχουν προλάβει να αποθηκευτούν πριν την αφαίρεση).

Όσο περί καλωδίου, γενικά τα μικρά (και δη "τα μανίσια" - ένα παραπάνω όταν προκειται για WD, λέει η δική μου όποια εμπειρία) είναι πιο "σίγουρα" (καθώς όσο αυξάνεται το μήκος του καλωδίου, υπάρχει περίπτωση να χάνεται το "σήμα").

Κατά τ' άλλα, από τη στιγμή που δεν έχεις εγγύηση, δεν έχουν πολύ νόημα τα υπόλοιπα, παρά να κάνεις αυτό που αρχικά πρότεινε ο Σπανκ : βγάλσιμο σκληρού από τη θήκη-δοκιμή εσωτερικά σε σταθερό πισί (το interface διασύνδεσης είναι ίδιο με των 3.5άρηδων δίσκων) για να δούμε αν τελικά πάνω απ' όλα αναγνωρίζεται απ' το λειτουργικό ή όχι ο σκληρός.

led φωτακι

το έκανα τον έβαλα στο pc μέσα και λειτουργεί μια χαρά τώρα πρέπει να βρω άλλη θήκη? από που ?

Δημοσ.

Για αυτο γενικά δεν μου αρέσουν οι συγκεκριμένοι δίσκοι γιατι ειτε αμα πέσουν κατω ειναι πιο ευαίσθητοι απο τους κλασσικούς μεγάλου ειτε οι θήκες τους συχνά πυκνά ψοφάνε , και επειδή εχω καει 2 φορές με το ίδιο πράγμα με αυτους τους δίσκους τους αποφεύγω , οκ ειναι portable but still .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...