Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Προσφατα εγινα συνδρομητης στη wind με συμβολαιο adsl εως 24mbps διαρκεια 2 χρονια και 17 ευρω το μηνα.

Λογο δουλειας θα πρεπει να μετακομισω 8-9 χιλιομετρα απο εδω που ειμαι..

Εκει που θα παω μενει ηδη ενας φιλος που εχει vdsl οτε και πιανει 29mpbs με 30ρι vdsl απο ote.

Πολυ καλα δηλαδη.

Σε περιπτωση που ζητησω κατι τετοιο απο τη wind θα υπαρξουν επιπλεον χρεωσεις περα τη χρεωση της μεταφορας της γραμμης στο νεο σπιτι?Εχει τυχει σε καποιον για να μου πει?

Και εφοσον πιανει ο φιλος μου vdsl ote λογικα θα πιανει και η wind 100% στην ιδια περιοχη?

• Super Moderators
Δημοσ.

άρα από Α/Κ κι όχι από τα νέα KV...

δεν μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά, πρέπει πρώτα να γίνει η μεταφορά να δεις στα πόσα παίζεις και πόσο attenuation έχεις...

Δημοσ.

άρα από Α/Κ κι όχι από τα νέα KV...

δεν μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά, πρέπει πρώτα να γίνει η μεταφορά να δεις στα πόσα παίζεις και πόσο attenuation έχεις...

Δε γνωριζω τι ειναι τα αρχικα που μου εβαλες δυστυχως.

Ξερω μονο οτι η vdsl του ote τουλαχιστον εχει μπει σε εκεινη την περιοχη μερικους μηνες με νεες εγκαταστασεις.

Δημοσ.

http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=111206&d=1353965146&thumb=1

αν υπάρχουν τέτοιες καμπίνες στο δρόμο (KV), τότε τα 50mbps είναι σίγουρα...

Τωρα καταλαβα.Δεν εχω προσεξει αλλα κραταω τη φωτο σου να ρωτησω το φιλο που εχει καποιους μηνες εκει.

Παντως ο οτε του ειχε πει οτι εχει και 50 και 30 διαθεσιμα στη περιοχη.

Βεβαια εγω εχω wind.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...