koulouri Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ψαχνω για custom rom s5 lookχωρις τις παπαριες του touchwiz..Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω στο s4 μου root.. Πως θα βρω μεσα στον χαμό με τις rom αυτο που ψαχνω;; 1
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ψαχνω για custom rom s5 look χωρις τις παπαριες του touchwiz.. Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω στο s4 μου root.. Πως θα βρω μεσα στον χαμό με τις rom αυτο που ψαχνω;; Eγω οταν αλλαζα rom στο note 2 εβλεπα κριτικες στο xda για την καθε rom και μετα φλασαρα. Το ροοτ δεν ειναι δυσκολο,2 λεπτα δουλεια ειναι αρκει να τα κανεις ολα σωστα. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4#romList
koulouri Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εκεί κοιτάω κι εγώ αλλά είναι τοοοσες πολλές... Ευχαριστώ πάντως!
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εκεί κοιτάω κι εγώ αλλά είναι τοοοσες πολλές... Ευχαριστώ πάντως! Εγω τη phoenix ειχα μεγαλο διαστημα και την android revolution hd. Kανενα προβλημα με καμια. Η phoenix πιο παραμετροποιησημη η revolution πιο ελαφρια. Μεγαλο ρολο να ξερεις παιζει και ο κερνελ. 1
neverme Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντα ξεκινάω από τις rom που έχουν τα περισσότερα replies/views. Όπως το βλέπω εγώ, στις custom rom σε νοιάζουν δύο πράγματα. Να κάνουν αυτά που θέλεις και χρησιμοποιείς (αυτό νομίζω μόνο βάζοντας τες μπορείς να το μάθεις), και να υποστηρίζονται ενεργά από τον developer. Ξεκίνα με τις rom που έχουν συνεχή και μεγάλη υποστήριξη ( Paranoid, Slimkat,..) και δες. Ούτως ή άλλως άπαξ και κάνεις root, το να περάσεις custom rom είναι θέμα λεπτών. Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε σιγουρεψου ότι έχεις καταλάβει πολύ καλά τι ακριβώς πρέπει να κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα