koiliodoulos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβως ετσι ειναι!! Τα ελυσα ολα ολα ομως σκεψου και ειχα τηλεφωνο μονο απο το δωματιο μου που εχει ενα!! Χτυπουσε κανονικα και πηρα και τηλεφωνο!! Αυτο που βλεπεις να περναει καθετα δεν περναει καθετα ερχεται απο πανω και παει στην πριζα (αν ζουμαρεις φαινεται). Θα πρεπει απο περιεργεια και μονο να μετρησω με ενα πολυμετρο τασεις!! Αλλη πριζα τοσα χρονια (27!) δεν εχω βρει τι να πω! Τωρα για ανακαινηση δεν θυμαμαι τπτ η πολυκατοικια ειναι απ το 89! Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ακριβως ετσι ειναι!! Τα ελυσα ολα ολα ομως σκεψου και ειχα τηλεφωνο μονο απο το δωματιο μου που εχει ενα!! Χτυπουσε κανονικα και πηρα και τηλεφωνο!! Αυτο που βλεπεις να περναει καθετα δεν περναει καθετα ερχεται απο πανω και παει στην πριζα (αν ζουμαρεις φαινεται). Θα πρεπει απο περιεργεια και μονο να μετρησω με ενα πολυμετρο τασεις!! Αλλη πριζα τοσα χρονια (27!) δεν εχω βρει τι να πω! Τωρα για ανακαινηση δεν θυμαμαι τπτ η πολυκατοικια ειναι απ το 89! Sent from my iPhone using Insomnia τοτε πρεπει να μετρησεις και τα αλλα να δεις αν εχουν ταση.αλλα καποιο θα εχει σιγουρα ταση (αν δεν εχουν ολα)και καπου εχει γινει ενωση.αν ηταν το κεντρικο του δωματιου θα πρεπε να ειχες και ενα ζευγαρι να φευγει.αρα ενωση πισω απο τοιχο και καποια ζευγαρια μαλλον ειναι χωρις λογω ενωμενα.οποτε δες ποια εχουν ταση και τα υπολοιπα αστα στον αερα γιατι ισως και απο αυτο να ειναι τα προβληματα.ισως ειναι αναπληρωματικα καποια.γενικως μπορει να εχει γινει οτιδηποτε.να μην ειναι ολα παραλληλα αλλα 2 παραλληλα και ενα σε σειρα για αυτο να βλεπεις και απο το πρωτο στο δευτερο ενωμενο ζευγαρι.δηλαδη παραλληλο να ειναι του οτε με το τριτο και το δευτερο και το πρωτο να παιρνει απο το δευτερο σε σειρα.απειρα σεναρια.θελει δοκιμες. οκ για αυτο που παει στο πριζακι.απλα φαινεται σαν να περναει καθετα επειδη το καλυπττει το αλλο ζευγαρι.δηλαδη δεν μπορουσα να πω αν παει καθετα ή αν παει σε πριζακι.γιατι εχω δει και ζευγαρια να περνανε καθετα γιατι κανεις δεν το ειχε κοψει εκει το καλωδιο ωστε να μπει και σε πριζακι.. ε ενταξει θα το ειχες δει το πριζακι τοτε αν υπηρχε εκτος αν καποιος το εκλεισε μετα.οι ενωσεις πισω απο τοιχο ειναι βλακεια διοτι αμα πας σε vdsl και θες να πετυχεις το Max τοτε τα παραλληλα δεν ειναι οτι καλυτερο.και αντε να ανογεις τα κουτια ψηλα να δεις τι εχει γινει μετα.χαλας το χρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα