Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

εδω και πολύ καιρό δουλέυω πάνω σε ενα project ! ουσιαστικά είναι οι σημειώσεις μού με μερικές τροποποιήσεις για να είναι κατανοητά απο όλους !

ενα πολύ ωραίο tutorial για την python

θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας!

παραθέτω το πρώτο  μέρος χωρίς την εισαγωγή απο τα εφτά που αναμένεται [ ισως να λέω λίγα...]

Κεφάλαιο 2.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Καλό μου φαίνεται, Please άλλαξε το ακαίρεο σε ακέραιο , 5 φορές ακάρεα διάβαζα...  και γενικά βρήκα πολλά ορθογραφικά, Αυτόματο έλεγχο δε χρησιμοποιείς? 

Δημοσ.

Ακόμα δεν είναι τελειωμένο για αυτό όσο αναφορά τα ορθογραφικά ζητώ συγνώμη!
χρησιμοποιώ αλλα δεν έχω κάνει τελικό έλενχο ακόμα!

Δημοσ.

αφού δεν είναι τελειωμένο να προσθέσω και εγώ ότι δεν μου αρέσει το layout - font size - κενά κτλπ. ίσως η πολύ ενασχόληση μου με LaTeX τελευταία να φταίει για αυτό, αλλά αν βρείς χρόνο και τρόπο, διόρθωσε το :)

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου αρέσει το layout - font size - κενά κτλπ. ίσως η πολύ ενασχόληση μου με LaTeX τελευταία να φταίει για αυτό

Κάηκες και εσύ... :P

Πάντως πρέπει να συμφωνήσω και εγώ μαζί σου. Δεν είναι ιδιαίτερα ευανάγνωστο έτσι όπως είναι

@OP

Δούλεψε λίγο με τα styles του Word προκειμένου να το βελτιώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τους Luciddream, pmav99 θέλει πολύ δουλειά στην μορφοποίηση, χώρια τα ορθογραφικά που αναφέρει και ο technology fan

Δημοσ.

Πάντως αν θέλεις να το μετατρέψεις σε latex δεν είναι και τόσο δύσκολο.  :devil:  :devil:  Στην αρχή μόνο θα παιδευτείς, αλλά το αποτέλεσμα  θα είναι κλάσεις ανώτερο. 

Δημοσ.

Πάντως αν θέλεις να το μετατρέψεις σε latex δεν είναι και τόσο δύσκολο.  :devil:  :devil:  Στην αρχή μόνο θα παιδευτείς, αλλά το αποτέλεσμα  θα είναι κλάσεις ανώτερο. 

για κάποιον που έχει ασχοληθεί όχι δεν είναι, αλλά για να καταλάβει πως δουλεύει και να το μετατρέψει τώρα θα του πάρει 4-5 μέρες το λιγότερο. Ίσως να γίνεται και από word κάτι παρόμοιο. έτσι και αλλιώς η επιλογή εικόνων και τα sections τα έχει κάνει ωραία, στην τοποθέτηση/γραμματοσειρά το χάνει αρκετά. 

Κάηκες και εσύ... :P

δυστυχώς, η ευτυχώς, ναι!! :D έχω μάθει πάρα πολλά και ακόμα έχω δρόμο μπροστά (σε κανα μήνα τελειώνω με το "project").. αν και τώρα έχει μείνει για λίγο στην άκρη :P

στο θέμα του περιεχομένου της python δεν έχω ασχοληθεί, και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω..

Δημοσ.

Πέρα από τις παρατηρήσεις των παιδιών, καλή δουλειά!! Αν αναλογιστεί κανείς κ την ηλικία σου (που αν εισαι εσύ στη photo φένεσαι πιτσιρικάς) τότε πολύ καλά!

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις γνώμες σας

στο μέλλον ίσως πειραματιστω με LATEX :P

ALLisCHAOS ευχαριστω για τα καλά σου λόγια[ναι είμαι αυτός με την μαύρη μπλούζα :P ]

παιδια θα το ανεβάσω ολοκληρωμένο και διορθωμενο σε κανενα μήνα απο σήμερα στη pinned post για τα tutorials μας!
ευχαριστω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...