Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να στησω ενα νεο pc για παιχνιδια οχι πολυ βαρια κανα euro truck 2, car mechanic ,κανα pro τετοια παιχνιδια και ισως και και το lol!μπορειτε να μου πειτε μερικες γνωμες για το τι να παρω;

διαθετω μεχρι 250-300!ευχαριστω!

Δημοσ.

οθονη υπαρχει 20αρα..τροφοδοτικο της powertech 620 watt..κουτι εχω..σκληρο δισκο της seagate 250gb..ποντικι πληκτρολογιο υπαρχουν.. μονο επεξεργαστη, μητρικη, μνημες και καμια καρτα γραφικων...καταστημα:πλαισιο...(το κουτι ειναι μονο για micro atx μητρικες)

Δημοσ.

Μονο από πλαίσιο αγοράζεις; Έχει μικρή ποικιλία και αρκιβες τιμές... Ειδικά με 300 ευρώ σε βλέπω δύσκολα μονο κανά APU

Δημοσ.

ενταξει αμα τα χρηματα ειναι μονο 300 για cpu/mobo/gpu τοτε η 20αρα οθονη παλευεται, αλλα θες και τροφοδοτικο οντως.

Δημοσ.

αν μπορειτε να μου πειτε κανα αλλο κατστημα ευχαριστως θα τα παραγγειλω απο το ιντερνετ..λοιπον το κουτι ειναι της vero pc!για τροφοδοτικο τι μου προτεινετε;και γενικα απο χαρντγουερ;γτ αν παει πανω απο 300 δεν εχω την δυνατοτητα αυτη τη στιγμη :/

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για των χρονο σας παιδια!να σται καλα!μια τελευταια ερωτηση αν επαιρνα εναν i3 διπυρηνο και συγκεκριμενα τον 4160 που ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα δεν θα ειναι καλυτερος απο τον amd;

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για των χρονο σας παιδια!να σται καλα!μια τελευταια ερωτηση αν επαιρνα εναν i3 διπυρηνο και συγκεκριμενα τον 4160 που ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα δεν θα ειναι καλυτερος απο τον amd;

θα μπορουσες να το κανεις στα ιδια λεφτα θα σου ερθει ο amd εχει λιγο καλυτερη καρτα γραφικων αλλα γενικα ο ι3 ειναι πιο δυνατος.

+ οτι αν μετα απο καιρο βαλεις και μια καρτα γραφικων ο ι3 θα ειναι πολυ δυνατοτερος απο τον amd.

Δημοσ.

Οι entry i3 haswell κάποιες φορές χάνουν και από Α10 προηγούμενης σειράς.Οι Α10,Α8 kaveri είναι σχετικά ίδιου επιπέδου με i3 και συνήθως είναι ξεκλείδωτοι για oc,ενώ στα γραφικά υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά υπέρ των apu+οτι υποστηρίζουν κάποια πράγματα που ένας i3 δεν υποστηρίζει.Αυτά για λεπτομέρειες στο cpu μέρος γιατί διαφορές δεν θα δεις,εκτός από τα γραφικά και ίσως απο τη τσέπη σου (παίρνεις καλύτερες μητρικές σε fm2+ στα χαμηλά) ή αν κάνεις 3 κλικ από το bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...