keravnos21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μετα από μια διακοπη ρεύματος το pc δεν αναβει και προσεξα ότι τα λαμπάκια στην motherboard όπως επισης και στην καρτα γραφικων αναβουν αλλα κανουν ένα τρεμοπαιγμα συνεχες . Το τροφοδοτικο μου είναι ένα chieftech 750w 80+ δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο καμια γνωμη για την βλαβη που προεκυψε ?
Knowwhoyouare Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις στη πρίζα προστατευτικό τάσης;
άδικος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πιθανώς στο τροφοδοτικό. Άστο λίγη ώρα σβηστό από πίσω και ξαναδοκίμασε. Αλλιώς βρες ένα άλλο να δοκιμάσεις στον υπολογιστή.
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν μπορείς αρχικά να βρεις ένα άλλο τροφοδοτικό για δοκιμή. Γιατί η βλάβη μπορεί να είναι μόνο στο τροφοδοτικό ή μπορεί και να έχει προχωρήσει παραπέρα (μητρική κλπ).
keravnos21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ένα πολυμπριζο ασφαλειας το θεμα είναι να βρω την βλαβη όχι τι ειχα φιλε μου με ολη την καλη διαθεση παντα. Να προσθεσω ότι μου το ειχε ξανακανει άλλη μια φορα όταν το ειχα αφησει κανα 2μηνο εκτος πριζας αλλα επανηλθε. Και εγω για τροφοδοτικο μυριζομαι .
skfn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ένα πολυμπριζο ασφαλειας το θεμα είναι να βρω την βλαβη όχι τι ειχα φιλε μου με ολη την καλη διαθεση παντα. Να προσθεσω ότι μου το ειχε ξανακανει άλλη μια φορα όταν το ειχα αφησει κανα 2μηνο εκτος πριζας αλλα επανηλθε. Και εγω για τροφοδοτικο μυριζομαι . Μάλλον εννοεί να δοκιμάσεις χωρίς αυτό , ....κατευθείαν στη πρίζα, χωρίς παρεμβολές.
keravnos21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ιδια μετα από καμια ωρα που το αφησα .... δοκιμασα και με το πολυμπριζο και χωρις . Μαλλον με βλεπω για κανενα corsair ......
skfn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε τροφοδοτικό, αλλά ρίξε και μια ματιά για σκασμένους πυκνωτές στη μητρική.
keravnos21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Η μητρικη είναι κομπλε αλλα και το τροφοδοτικο που ανοιξα δεν ειδα κατι ...
skfn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό δεν το ανοίγεις. Λίγα θα δεις, λιγότερα θα καταλάβεις και χάνεις την εγγύηση αν είχε ακόμα. Δοκίμασε με ένα άλλο δανεικό αν αλλάζει κάτι.
coolerman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Βγάλε και την μπαταρία του bios για μερικά λεπτά,και δές αν έγινε τπτ.
keravnos21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τροφοδοτικο ηταν τελικα ετσι για να μπει στο αρχειο του forum επισης εχασα και έναν hdd .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα