Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα από μια διακοπη ρεύματος το pc δεν αναβει και προσεξα ότι τα λαμπάκια στην motherboard όπως επισης και στην καρτα γραφικων αναβουν αλλα κανουν ένα τρεμοπαιγμα συνεχες .

Το τροφοδοτικο μου είναι ένα chieftech 750w 80+ δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο καμια γνωμη για την βλαβη που προεκυψε ?

Δημοσ.

Πιθανώς στο τροφοδοτικό.

Άστο λίγη ώρα σβηστό από πίσω και ξαναδοκίμασε.

Αλλιώς βρες ένα άλλο να δοκιμάσεις στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Αν μπορείς αρχικά να βρεις ένα άλλο τροφοδοτικό για δοκιμή. Γιατί η βλάβη μπορεί να είναι μόνο στο τροφοδοτικό ή μπορεί και να έχει προχωρήσει παραπέρα (μητρική κλπ). 

Δημοσ.

Εχω ένα πολυμπριζο ασφαλειας το θεμα είναι να βρω την βλαβη όχι τι ειχα φιλε μου με ολη την καλη διαθεση παντα.

Να προσθεσω ότι μου το ειχε ξανακανει άλλη μια φορα όταν το ειχα αφησει κανα 2μηνο εκτος πριζας αλλα επανηλθε. Και εγω για τροφοδοτικο μυριζομαι .

Δημοσ.

Εχω ένα πολυμπριζο ασφαλειας το θεμα είναι να βρω την βλαβη όχι τι ειχα φιλε μου με ολη την καλη διαθεση παντα.

Να προσθεσω ότι μου το ειχε ξανακανει άλλη μια φορα όταν το ειχα αφησει κανα 2μηνο εκτος πριζας αλλα επανηλθε. Και εγω για τροφοδοτικο μυριζομαι .

Μάλλον εννοεί να δοκιμάσεις χωρίς αυτό , ....κατευθείαν στη πρίζα, χωρίς παρεμβολές.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δεν το ανοίγεις.

Λίγα θα δεις, λιγότερα θα καταλάβεις και χάνεις την εγγύηση αν είχε ακόμα.

Δοκίμασε με ένα άλλο δανεικό αν αλλάζει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...