pho Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κάνει πολύ θόρυβο κάνε του παρατήρηση αλλιώς θα καλέσεις το 100 ... (Καθάρισμα θέλει, κάντο ή μόνος σου ή πήγαινε το κάπου) Sent from my iPhone using Insomnia 2
mikele13- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 του το καθαρισανε λεει κ αλλαξανε και παστες. εκτος και αν κανανε ξεπετα...
Hraklis Syros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι cech2004B ?
mikele13- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 η αληθεια ειναι οτι τα 120αρια κ μερικα 250αρια ειχαν ενα θεμα με τις θερμοκρασιες... εισαι κ μακρυα φιλος να του ριχνα μια ματια...
makis269 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το καλοκαιρι ειναι φυσικο να κανει αρκετο θορυβο το ανεμιστηρακι του διοτι πολυ απλα ζεσταινεται το μηχανημα,και το τελευταιο διαστημα που τα παιχνίδια του ps3 εχουν φτασει τα ορια του ( σε αποδοση ) ειναι φυσικο να του ανεβαζουν θερμοκρασια,παντως με σωστη αλλαγη της παστας και το καθαρισμα της σκονης σε ανεμιστηρακι και τσιπακια σιγουρα θα το βελτιωσεις ...στο λεω γιατι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα ειδηκα με τα φετινά βαρια παιχνίδια του ps3,ενω σε κατι παλια δεν ανοιγε το ανεμιστηρακι σε μεγαλη ταχύτητα σε τυπου last of us ,gta v το ανεμιστηρακι ανεβαζε μπολικες στροφες με αποτελεσμα να νομιζω και εγω σαν εσενα οτι θα εκραγη ( χα χα χα) ,τελος οπως σου ειπα μετα απο το καθαρισμα και την αλλαγη της παστας που εκανα τωρα ειναι πιο κρυο το δικο μου ps3 με αποτελεσμα να μην χρειαζεται να δουλεψει στο φουλ ο ανεμιστηρας. οπως ειπε και καποιο παλικαρι μαλλον σου εκαναν ξεπετα στον καθαρισμο, στο λεω με σιγουρια διοτι ειχα και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα σε fat ps3. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από makis269
tak.inc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 μπας και ειναι fat και οχι slim??? τα fat δουλευουν ετσι,τα slim σε αρκετα χαμηλο ποσοστο θα ελεγα οτι εχουν θεματα τετοια... ανεβαζει ψηλες θερμοκρασιες γι'αυτο και δουλευει γρηγορα το ανεμιστηρι... μην στα δωσει στο χερι φοβαμαι.... Καλησπέρα θελω να βγάλω τις βίδες που κρατάνε τον σκληρό στο PS3 classic, εχω 6 διαφορετικά στραβοκατσαβιδα και δεν μου κάνει κανένα ενώ την μπλε βίδα την έβγαλα κανονικά που ειναι ίδιου τύπου με τις άλλες 4.
mikele13- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα θελω να βγάλω τις βίδες που κρατάνε τον σκληρό στο PS3 classic, εχω 6 διαφορετικά στραβοκατσαβιδα και δεν μου κάνει κανένα ενώ την μπλε βίδα την έβγαλα κανονικά που ειναι ίδιου τύπου με τις άλλες 4. ενα πιο λεπτο στραβοκατσαβιδο θελεις... κοιτα μην χαλασεις τις βιδες και δεν μπορεις να τις λυσεις μετα...
tak.inc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ενα πιο λεπτο στραβοκατσαβιδο θελεις... κοιτα μην χαλασεις τις βιδες και δεν μπορεις να τις λυσεις μετα... Δεν ξέρω ποσο πιο λεπτό μπορεί να υπάρχει μάλλον θα το πάω σε καποιο μαγαζί.
tak.inc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ενα πιο λεπτο στραβοκατσαβιδο θελεις... κοιτα μην χαλασεις τις βιδες και δεν μπορεις να τις λυσεις μετα... Κατάφερα να βγάλω τις 3 απο τις 4 αλλα στην 4η έχουν χαλάσει τελείως οι βόλτες.Τι κανω σε αυτήν την περίπτωση;;
Dimitris480 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Παιδιά καλησπέρα εχω το ps3 super slim μονο οταν βαζω το cd ν παιξει με κανει συνέχεια τακ τακ κ δουλευουν πολυ δυνατα τα ανεμιστήρακια δείτε. received_886314714875083.mp4
mikele13- Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στις 24/5/2019 στις 10:37 ΜΜ, Dimitris480 είπε Παιδιά καλησπέρα εχω το ps3 super slim μονο οταν βαζω το cd ν παιξει με κανει συνέχεια τακ τακ κ δουλευουν πολυ δυνατα τα ανεμιστήρακια δείτε. received_886314714875083.mp4 Ο μηχανισμός του laser κάνει έτσι, ετοιμάσου σε λίγο καιρό δεν θα διαβάζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα