original911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πω πω πω αυτά είναι ονόματα!!!!!Θα ακούσουμε καλή μουσική επιτέλους!!
Beastakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Oταν οι astral και οι infected φτάνουν να παίζουν στο Ακρωτήρι, καταλαβαίνει κανείς οτι η σκηνή και το mood έχουν πεθάνει... Όπως έλεγε κάποιος παλιός raveας, "θα γίνω κυριλέ". Κάτι ήξερε.
original911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Την επόμενη φορά να τους πληρώσουμε να παίξουν σε ένα βούρκο με λάσπες και σκατά για να αναστηθεί η σκηνή και το mood.
Beastakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Την επόμενη φορά να τους πληρώσουμε να παίξουν σε ένα βούρκο με λάσπες και σκατά για να αναστηθεί η σκηνή και το mood. Απευθύνθηκα σε αυτούς που τα ζήσανε, άρα άδικα απαντάς εσύ. Παρ'όλα αυτά με επιβεβαιώνεις σε ότι έγραψα, υπενθυμίζοντας μας οτι εκτός από την μεταφορά σε κυριλάτα κλαμπάκια στα οποία τρως πόρτα αν δεν ακολουθήσεις κανόνες, υπάρχει και ο αντίστοιχης φιλοσοφίας κόσμος. Το "σου την είπα με γαμάτη ατάκα" ποστ από πάνω, είναι χαρακτηριστικό. Άντε , κάλο κοπάνημα στο akrotiri σου εύχομαι, ζήσε τη στιγμή και πιές και κανα μοχίτο στην υγειά μας. A και που 'σαι , περιμένουμε εντυπώσεις για τις χορεύτριες του event. Over and out.
original911 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Απευθύνθηκα σε αυτούς που τα ζήσανε, άρα άδικα απαντάς εσύ. Παρ'όλα αυτά με επιβεβαιώνεις σε ότι έγραψα, υπενθυμίζοντας μας οτι εκτός από την μεταφορά σε κυριλάτα κλαμπάκια στα οποία τρως πόρτα αν δεν ακολουθήσεις κανόνες, υπάρχει και ο αντίστοιχης φιλοσοφίας κόσμος. Το "σου την είπα με γαμάτη ατάκα" ποστ από πάνω, είναι χαρακτηριστικό. Άντε , κάλο κοπάνημα στο akrotiri σου εύχομαι, ζήσε τη στιγμή και πιές και κανα μοχίτο στην υγειά μας. A και που 'σαι , περιμένουμε εντυπώσεις για τις χορεύτριες του event. Over and out. Μπορεί να μην τα έζησα αλλά γουστάρω την φάση πολύ περισσότερο απο κάτι καίδια που πάνε για τα ντραγκια.Πόρτα δεν έχω φάει ποτέ σε πάρτι παρά μόνο αν είναι φίσκα μέσα που είναι και το λογικό.(δεν νομίζω αν ήσουν σε ενα χώρο 1000 ατόμων να γούσταρες με άλλους 300 +)Το πόστ μου δεν ήταν τέτοιας φιλοσοφίας το παρεξήγησες συν ότι δεν πίνω Mojito και ρε μάγκα σιγά μην έχει και face control.Πραγματικά τα χρόνια πέρασαν οι παραγωγοί έγιναν γνωστοί αν δεν τους δελεάσεις (δυστυχώς)με καλά λεφτά και ένα καλό μαγαζί αρκετοί δεν θα έρθουν οπότε θα μείνεις να ακούς μούφα μουσική.Θα προτιμούσα να ήταν σε αποθήκα όπως κτίριο ελληνισμού αλλά απο το να είναι σε κανένα κλαμπάκι που χωράει 700 ατόμα καλύτερα στο ακρωτήρι.Με πολλά ξενερώνω και εγώ αλλά συμβιβάζομαι μόνο και μόνο για τα ονόματα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα