N3CR4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παίδες όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ακουστικά για να χρησιμοποιώ όταν τρέχω αλλά και σε χώρους γυμναστηρίου. Με ενδιαφέρει να είναι κυρίως ποιοτικά αλλά και άνετα την ώρα της γυμναστικής. Από ότι είδα στο web θα πρέπει να κοιτάξω σε ακουστικά τύπου earbuds. Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο το bluetooth ή τα κλασσικά ενσύρματα. Το budget μου είναι μέγιστο στα 100€ με 120€. Ακούω τις vfm προτάσεις σας.... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2014 από N3CR4
ssns Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Με τι player θα τα χρησιμοποιεις? Κινητο?Mp3?
N3CR4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Σόρρυ ξέχασα να το αναφέρω. Με το κινητό μου Sony Xperia Z1 C6903.
ssns Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Θελεις να ειναι μονο ακουστικα ή να τα χρησιμοποιεις και για κλησεις απο το κινητο?
N3CR4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έλεγα να έχουν και μικρόφωνο. Και για κλήσεις δηλαδή.
ssns Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Για τα pistons διαβαζω καλα λογια σε φορουμ https://www.skroutz.gr/s/5131815/Xiaomi-Piston.html?from=autocomplete&keyphrase=xiaomi+piston Mπορεις να δεις κατι σε beats by dre ή Razer HammerHead pro
N3CR4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ssns ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Νομίζω ότι τα beats που είναι τύπου over ear δε θα βολέψουν την ώρα που θα τρέχω. Τα άλλα δύο είναι καλές επιλογές απλά δεν έχουν πλατύ καλώδιο και μάλλον θα κολλάνε πάνω μου όπως δλδ γίνεται και τώρα με τα stock ακουστικά που δίνει η Sony. Πλατύ καλώδιο εννοώ κάτι τέτοιο: Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2014 από N3CR4
haHa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 To πλατυ καλωδιο ειναι συνηθως πιο βαρυ και οχι οτι καλυτερο για γυμναστικη κλπ.
N3CR4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λες ε; Ίσως έχεις δίκιο με καλώδιο πλατύ μέχρι την είσοδο των ακουστικών θα είναι όντως βαρύ. Αν πάω όμως σε headset με bluetooth που δε θα κρέμεται το καλώδιο μέχρι το κινητό δεν θα είναι και τόσο βαρύ. Βασικά τώρα διάβασα για τα Xiaomi Pistons ότι έχουν kevlar καλώδιο που δεν τσακίζεται. Έχουμε καμιά άλλη πρόταση κανείς εκτός των pistons; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2014 από N3CR4
ssns Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Λες ε; Ίσως έχεις δίκιο με καλώδιο πλατύ μέχρι την είσοδο των ακουστικών θα είναι όντως βαρύ. Αν πάω όμως σε headset με bluetooth που δε θα κρέμεται το καλώδιο μέχρι το κινητό δεν θα είναι και τόσο βαρύ. Βασικά τώρα διάβασα για τα Xiaomi Pistons ότι έχουν kevlar καλώδιο που δεν τσακίζεται. Έχουμε καμιά άλλη πρόταση κανείς εκτός των pistons; https://www.skroutz.gr/s/1647453/Beats-by-Dr-Dre-Tour.html Mε πλατυ καλωδιο
panther_512 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εφόσον τα ακουστικά τα θές για αθλητική χρήση, ίσως να σε ενδιέφερε πιό πολύ earphones που έχουν συγκράτηση επάνω στο αυτί, ώστε να μήν σου βγαίνουν έξω. Kάνε έρευνα αγοράς για sports earphones. Κατα τα άλλα, earphones που ξεχωρίζουν σε σχέση με την τιμή τους, ειναι τα SoundMagic E10. 1
karxantiras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν παίδες όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ακουστικά για να χρησιμοποιώ όταν τρέχω αλλά και σε χώρους γυμναστηρίου. Με ενδιαφέρει να είναι κυρίως ποιοτικά αλλά και άνετα την ώρα της γυμναστικής. Από ότι είδα στο web θα πρέπει να κοιτάξω σε ακουστικά τύπου earbuds. Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο το bluetooth ή τα κλασσικά ενσύρματα. Το budget μου είναι μέγιστο στα 100€ με 120€. Ακούω τις vfm προτάσεις σας.... Site: Monster iSport Strive Site: Monster iSport Site: Monster iSport Immersion Τα δύο πρώτα είναι πιο καινούργια αλλά δεν παρέχουν τόση ηχομόνωση όσο το τελευταίο! Και τα τρία είναι waterproof και είναι εξαιρετικά για γυμναστική ( Κατέχω τα τελευταία και δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια! ) Site: Monster iSport Strive Site: Monster iSport Site: Monster iSport Immersion Τα δύο πρώτα είναι πιο καινούργια αλλά δεν παρέχουν τόση ηχομόνωση όσο το τελευταίο! Και τα τρία είναι waterproof και είναι εξαιρετικά για γυμναστική ( Κατέχω τα τελευταία και δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια! ) Τέλος αν είσαι διατεθειμένος να τα αγοράσεις από εξωτερικό θα τα βρεις σίγουρα πιο φθηνά!
N3CR4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 panther_512 και karxantiras σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Μετά από την έρευνα αγοράς (που ακόμη συνεχίζω) τα πιο vfm ακουστικά για μένα θα είναι ή τα Xiaomi Piston 2 ή τα Soundmagic E10. Τώρα κοιτάω περαιτέρω λίγο την συμβατότητα και των 2 με λειτουργικό Android μιας και με αυτό θα τα χρησιμοποιώ κυρίως.
dimitrisdim14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει κανεις δοκιμασει τα purity by moster ? Αξιζουν τα λεφτα τους η όχι γιατι σκέφτομαι για αγορα ...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα