Cpkdemian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σε ολους. εχω το nexus 5 χθες το φορτισα 100% αφου ασχοληθηκα λιγο η μπαταρια επεσε στο 75 %. το πρωι στις 10.30 η μπαταρια ηταν στο 16 %. Το κινητο ηταν αδρανες και ειχα κλεισει ολες τις εφαρμογες. Και θελω να ρωτησω αν το εχει παθει κανεις απο σας και αν ξερετε μηπως θελει αλλαγη μπαταριας ευχαριστω
Hyphen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σε ολους. εχω το nexus 5 χθες το φορτισα 100% αφου ασχοληθηκα λιγο η μπαταρια επεσε στο 75 %. το πρωι στις 10.30 η μπαταρια ηταν στο 16 %. Το κινητο ηταν αδρανες και ειχα κλεισει ολες τις εφαρμογες. Και θελω να ρωτησω αν το εχει παθει κανεις απο σας και αν ξερετε μηπως θελει αλλαγη μπαταριας ευχαριστω εγω νομιζω οτι κατι τρεχει απο πισω και ρουφαει...βγαλε μια φωτο την διαχειριση να δουμε. Εισαι στην τελευταια εκδοσΗ?
Cpkdemian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 bug ητανε τελικα με ενα ρεσταρτ εστρωσε
ilove3dmax Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείται ότι καούμε κανα Restart το τηλεφωνά η ότι εχουμε κανει Kill ολες της εφαρμογες που τρεχουν από πισω πρωτου ποσταρουμε μια ερωτηση σαν αυτή που εκανες και παρατηρούμε ποσο θα κρατησει η μπαταρια και αν οντως παιζει πρόβλημα τοτε κανουμε ερωτήσεις τετοιου ιδους προκειμενου να μπορεσουν οι συνφορουμιτες εδώ περα να κανουν ένα Troubleshooting για το πρόβλημα σου αυτό μου θυμησε ένα ανεκδοτο χαζο βεβαια που ελεγε " ρε παιδια δεν περνει μπρος το αυτοκινητο και πεταγετε καποιος και λεει πατα Ctrl+alt+delete για να κανει επανεκκίνηση κατι τετοιο μας ειπες τωρα στο λεω φιλικα να εισαι καλα και καλοδούλευτο το τηλ σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα