Προς το περιεχόμενο

ASUS Fonepad Note FHD6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες και κορασιδες. Μολις παρηγγειλα το Asus fonepad fhd6 απο Mediamarkd. εψαξα στο forum αλλα δε βρηκα καμια ικανοποιητικη απαντηση. Το εχει καποιο μελος και ενδιαφερεται να μου πει τις αποψεις του? (οσο προλαβαινω να ακυρωσω την παραγγελια ακομα :P ) Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

νομιζω θα σε καλυψει.

Μονο απο μπαταρια δεν ξερω πως τα παει. Το μειον που αναφερουν καποιοι ειναι οι καμερα του .

Δημοσ.

Τα μειον που εχω διαβασει ειναι φθηνο καπακι (πλαστικουρα) κακο σε απαιτητικα games και οτι ο φακος της καμερας του ειναι σχετικα κακης ποιοτηταςκαι δεδιαθετει φλας . Για την καμερα δε με πολυνοιαζει γιατι εχω dslr αλλα ηλπιζα οτι καποιοι απο εδω ισως το εχουν αγορασει και θα μπορουσαν να μου πουν απο εμπειρια καποια πραγματα! Σε ευχαριστω αδερφε!

Δημοσ.

Το κινητοταμπλετακι φυσαει ως τωρα. Μπαταρια με wi fi ανοιχτο,παιχνιδια και ταινια και κατεβασμα αpps στο background μου κρατησε 7 ωριτσες γεματες. Με φυσιολογικη χρηση μου κραταει μιαμιση μερα χαλαρα. η καμερα ικανοποιητικοτατη ακομα και τη νυχτα χωρις το φλας. αν ξερεις τα βασικα της φωτογραφιας (πως να χειριστεις iso expo κλπ βγαζει μια χαρα φωτο). Οθονη καταπληκτικη και στο ιντερνετ (δε χρειαζεται καν να ζουμαρεις για να διαβαζεις) και σε ταινιες. Γρηγορο(Ενα φιλαρακι με iPhone 5s εμεινε καγκελο οταν το πιασε στα χερια του) και ακρασαριστο ως τωρα. Απο games οτι εχω βαλει ως τωρα το τραβαει τελεια (βεβαια δε το χω δοκιμασει σε πολυ βαρια παιχνιδια) το stylus και οι εφαρμογες του κομπλε με αρκετα καλη αποκριση. Οσων αφορα το μεγεθος ειναι απολυτα κομπλαδουρα χωραει μια χαρουλα στη τσεπη. Αν εχετε δει ενα βιντεακι σε ενα review που δειχνει να τριζει το καπακι του κινητου ειναι τεραστια μουφα. Το κινητακι ειναι αρκετα solid και σου δινει ωραια αισθηση παροτι ειναι πλαστικο το καπακι. Απολυτα ικανοποιημενος ως τωρα! Αν εχετε καμια απορια στειλτε μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...