Paralizer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες καλησπέρα, ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο παρακάτω ώστε να κατανοήσω τι ακριβώς χρειάζομαι. Η γενική ιδέα είναι ότι θέλω να στηθεί ένα mobile app (android,iOS) από το οποίο app θέλω να καταγράφονται σε μια database δεδομένα. Το πλάνο είναι το app να χτυπήσει Αμερική-Ασία πράγμα που σημαίνει ότι (αν όλα πανε καλά) θα υπάρχουν πολλοί users που μπορεί να χτυπάνε ταυτόχρονα την database. Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει στα παρακάτω ερωτήματα:\ 1. Από το app χτυπάω την database φαντάζομαι χρησιμοποιώντας web services. Σωστά; 2. Τι χρειάζομαι για να στήσω την db? Θα πρέπει να αγοράσω server? 3. Πόσα connections ταυτόχρονα μπορεί να υποστηρίξει ένας database server? 4. Μπορεί να στηθεί κάτι τέτοιο σε ένα απλό μηχάνημα; 5. Με την γραμμή (ADSL) τι γίνεται; Χρειάζομαι εκεί κάποιο update? 6. Αν υποθέσουμε ότι χτυπάω με servers κτλ υψηλό κόστος υπάρχουν εταιρίες που κάνουν hosting για databases? 7. Αν ναι γνωρίζετε κάποια; Είμαι υπόχρεος αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα. 1
ParhsG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 1. Ας πούμε οτι φτιάχνεις ενα REST API 2. Υπάρχουν ηδη έτιμες λύσεις σε shared hosting, ή τον βαζεις μονος σου σε καποιο VPS. Φυσικα και στον υπολογιστη σου για development. 3. Οσα επιτρέπει το TCP/IP stack. Αλλα δε θα κάνεις συνδεση με τη βαση κατευθειαν οποτε δεν ειναι το προβλημα αυτο. 4. Σε οτι γουσταρεις. 5.Που κολαει η ADSL γραμμή; 6.ναι 7. Οποιαδηποτε εταιρία προσφέρει shared hosting, dedicated ,vps κτλ κτλ. Για υψηλο κόστος υπάρχει και cloud db azure , amazon κτλ και φυσικα οχι μονο σχεσιακές βασεις. Φαίνεται πως δε ξέρεις πως δουλεύουν τα πραγματα αλλα δε πειραζει.Ολοι απο καπου ξεκινάνε.Βαση εμπειρίας η πιθανότητα να πετυχεις ειναι γυρω στο 0 αλλα δε πειράζει εμπειρία.
Paralizer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ParhG ευχαριστώ για τις απαντήσεις κατατοπιστικές για το next step research. Από εμπειρία με servers κτλ είναι η αλήθεια δεν κατέχω πολύ. Κακός βέβαια αλλά πάντα αυτά όπου δούλευα ήταν θέμα του admin department. Developer είμαι τα τελευταία 12 χρόνια οπότε εκεί έχω εστιάσει περισσότερο. Ποτέ δεν είναι αργά όμως να μάθουμε και κάτι καινούριο. Αν θα πετύχει η όχι θα δείξει. Μου αρκεί προς το παρόν ότι το πιστεύω και θέλω να το προσπαθήσω. Θα φτάσω ώς εκεί που μπορώ. Τώρα as you suggest, προέχει να μάθουμε για REST API Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα