Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει συνάδελφος το παραπανω και δεν ξεκιναει μετα από καποια προσπαθεια για Windows update Πως μπορει να σωσει τα αρχεια του για να κανει format και από Windows 8 να βαλει Windows 7 αφου δεν εχει dvd το netbook ? Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα Θα βγάλει τον δίσκο και θα τον βάλει εσωτερικό σε καποιο αλλο pc να πάρει τα αρχεία του , μετα κατεβάζει την νόμιμη έκδοση των windows 7 που θέλει απο εδω http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/σε μορφή iso , στην συνέχεια απο το αλλο pc καίει το iso στο usb μεσω αυτου του οδηγού Windows 7 - Εγκατάσταση από USB Stick και μετα κανει κανονικά boot με το usb και περνάει τα windows. Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει το cd key για να ενεργοποιηθούν τα windows εκτος και αν τα εχει ήδη αυθεντικά οποτε και παλι μπορεί να τα κανει iso και να τα περάσει με τον ίδιο τρόπο
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω .Δεν υπαρχει τροπος να μπουταρει με καποιο USB stick όπως με bootcd και να παρει τα αρχεια που θελει χωρις να βγαλει τον δισκο ?
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να κατεβάσει ενα linux iso να το κάψει σε ενα usb http://www.ubuntu.com/download/desktop/create-a-usb-stick-on-windows, http://www.ubuntu.com/download/desktop, και αφου κάνει boot σε linux περιβάλλον να πάρει αρχεία του 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να κατεβάσει ενα linux iso να το κάψει σε ενα usb http://www.ubuntu.com/download/desktop/create-a-usb-stick-on-windows, http://www.ubuntu.com/download/desktop, και αφου κάνει boot σε linux περιβάλλον να πάρει αρχεία του Ευχαριστω πολύ. Με Windows δεν υπαρχει κατι παρομοιο ?
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Με το hirens, αν σε βαλει σε περιβαλλον minixp. http://www.hirensbootcd.org/download/ Για να το βαλεις σε στικακι http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ένα εξωτερικο dvd και λεω να δοκιμασω με αυτό αυριο με bootcd αλλα δεν βρισκω στο Internet πως μπουταρει με USB το netbook.
magdalhnh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ισως να ισχύει ότι και στο asus eee pc του ανηψιού μου. Εχω σώσει αρχεία απο χαλασμένο σκληρό με τον τρόπο που σου πρότεινε ο SPANK. Κατέβασε ένα iso ubuntu και το Site: Unetbootin και ετοίμασε ένα bootable usb. Βάλε το usb πάνω στο netbook και άνοιξε το. Μόλις δεις το logo της asus πατάς γρήγορα και επανειλημμένα το esc και τότε σου δίνει την επιλογή για boot απο usb. Αν δεν έχεις πάνω το usb δεν θα το δει και δεν θα σου δώσει την επιλογή αυτή. Οταν μπουτάρει απο το linux θα σε ρωτήσει αν θα το εγκαταστήσεις ή θα το δοκιμάσεις. Διαλέγεις την δοκιμή και μετά μπορείς να σώσεις όλα του τα αρχεία. Σύνδεσε σε άλλη θύρα εξωτερικό σκληρό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή δεν εχω στικακι τωρα στο σπιτι και από τη δουλεια είναι δυσκολο να το κατεβασω αν το boot cd το βαλω σε εξωτερικο dvd δεν θα το δει ? Ευχαριστω.
magdalhnh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστεύω θα το δει Γιάννη. Καντο όπως σου είπα. Πρώτα το συνδέεις στην θυρα usb και μετά μπαίνεις στο boot menu για να σου δώσει την επιλογή. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω. Εχω άλλο ένα εκτος το Hirens boot cd με Windows 7 Live cd (δεν το εχω δοκιμασει ...) Ελπιζω αυριο καποιο να δουλεψει . Δεν ξερω τι του επαθε το netbook αλλα κολησε μετα από επανεκινηση μετα από Windows update και δεν ξεκιναγε με τιποτα .Εμενε στην κλασικη οθονη εγκαταστασης των update .
magdalhnh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτή την περίπτωση, δοκίμασε να μπεις απο ασφαλή λειτουργία και κάνε επαναφορά σε προηγούμενη χρονική στιγμή. Αν σε αφήνει να το κάνεις απο ασφαλή λειτουργία. Αν δεν σε αφήσει, σώσε τα αρχεία του και κάνε format.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκιμασα 3-4 κουμπια F ... αλλα κανενα δεν με εβαζε σε ασφαλη λειτουργια . Συνηθως το F8 δεν είναι για αυτό ?
magdalhnh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το f8 αλλά το πατάς γρήγορα και συνέχεια μέχρι να σου δώσει τις επιλογές. Έτσι το έκανες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ετσι το εκανα αλλα τιποτα...Μονο το F11 δουλεψε για να κανει επαναφορά εργοστασειακων αλλα φυσικα δεν προχωρησα γιατι θα εχανε τα παντα από αρχεια (κειμενου κυριως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα