Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει συνάδελφος το παραπανω και  δεν ξεκιναει μετα από καποια προσπαθεια για Windows update

Πως μπορει να σωσει τα αρχεια του για να κανει format και από Windows 8 να βαλει Windows 7 αφου δεν εχει dvd το netbook ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα βγάλει τον δίσκο και θα τον βάλει εσωτερικό σε καποιο αλλο pc να πάρει τα αρχεία του , μετα κατεβάζει την νόμιμη έκδοση των windows 7 που θέλει απο εδω http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/σε μορφή iso , στην συνέχεια απο το αλλο pc καίει το iso στο usb μεσω αυτου του οδηγού Windows 7 - Εγκατάσταση από USB Stick και μετα κανει κανονικά boot με το usb και περνάει τα windows.

Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει το cd key για να ενεργοποιηθούν τα windows εκτος και αν τα εχει ήδη αυθεντικά οποτε και παλι μπορεί να τα κανει iso και να τα περάσει με τον ίδιο τρόπο

Δημοσ.

Μπορεί να κατεβάσει ενα linux iso να το κάψει σε ενα usb http://www.ubuntu.com/download/desktop/create-a-usb-stick-on-windows, http://www.ubuntu.com/download/desktop, και αφου κάνει boot  σε linux περιβάλλον να πάρει αρχεία του

Ευχαριστω πολύ. Με Windows δεν υπαρχει κατι παρομοιο ?

Δημοσ.

Ισως να ισχύει ότι και στο asus eee pc του ανηψιού μου. Εχω σώσει αρχεία απο χαλασμένο σκληρό με τον τρόπο που σου πρότεινε ο SPANK.

Κατέβασε ένα iso ubuntu και το Link.png Site: Unetbootin και ετοίμασε ένα bootable usb.

Βάλε το usb πάνω στο netbook και άνοιξε το. Μόλις δεις το logo της asus πατάς γρήγορα και επανειλημμένα το esc και τότε σου δίνει την επιλογή για boot απο usb. Αν δεν έχεις πάνω το usb δεν θα το δει και δεν θα σου δώσει την επιλογή αυτή.

Οταν μπουτάρει απο το linux θα σε ρωτήσει αν θα το εγκαταστήσεις ή θα το δοκιμάσεις. Διαλέγεις την δοκιμή και μετά μπορείς να σώσεις όλα του τα αρχεία. Σύνδεσε σε άλλη θύρα εξωτερικό σκληρό.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω θα το δει Γιάννη. Καντο όπως σου είπα. Πρώτα το συνδέεις στην θυρα usb και μετά μπαίνεις στο boot menu για να σου δώσει την επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω. Εχω άλλο ένα εκτος το Hirens boot cd με Windows 7 Live cd (δεν το εχω δοκιμασει ...)

Ελπιζω αυριο καποιο να δουλεψει . Δεν ξερω τι του επαθε το netbook αλλα κολησε μετα από επανεκινηση μετα από Windows update και δεν ξεκιναγε με τιποτα .Εμενε στην κλασικη οθονη εγκαταστασης των update .

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση, δοκίμασε να μπεις απο ασφαλή λειτουργία και κάνε επαναφορά σε προηγούμενη χρονική στιγμή. Αν σε αφήνει να το κάνεις απο ασφαλή λειτουργία. Αν δεν σε αφήσει, σώσε τα αρχεία του και κάνε format.

Δημοσ.

Ναι ετσι το εκανα αλλα τιποτα...Μονο το F11 δουλεψε για να κανει επαναφορά εργοστασειακων αλλα φυσικα δεν προχωρησα γιατι θα εχανε τα παντα από αρχεια (κειμενου κυριως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...