Προς το περιεχόμενο

θελω να rootαρω turbo-x tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα tablet turbo-x strike II (παρεμπιπτόντως μην το αγοράσετε ποτέ…!!!  ) αφού είναι που είναι άχρηστο λέω δεν το rootάρω να του βάλω και καμία εφαρμογούλα ποιο περίεργη… (γενικά δεν έχω ξανά κάνει ροοτ σε συσκευή αλλά από ότι έχω ακούσει δεν είναι και δύσκολο. Μετά από λίγη περιπλάνηση στο goggle κατέβασα ένα πρόγραμμα που κάνει ροοτ σε οποίο δίπατε android (έτσι έγραφε τουλάχιστον) το κατεβάζω το εγκαθιστώ βάζω το tablet πάνω στο pc και μου λέει ότι αυτή η συσκευή είναι ήδη ροοταρισμένη. Βάζω το κινητό μου πάνω και μου λέει ότι δεν έχει γίνει ροοτ… (έτσι έπρεπε να λέει) οπότε λέω οι τύποι στο πλαίσιο κάτι θα έχουν κάνει … περνάω μια τυχαία εφαρμογή που θέλει ρουταρισμένο σύστημα για να παίξει και προφανώς δεν έπαιξε γιατί μου έλεγε ότι δεν έχει δικαίωμα διαχωριστή. Μετά το είπα σε έναν φίλο μου και μου είπε ότι αν έχεις κάνει ροοτ σε ένα κινητό μετά πρέπει να το ξερουτάρεις με το ίδιο πρόγραμμα για να παίξει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Και βασικά τι μπορώ να κάνω για να το ροοτάρω…

Ευχαριστώ.

post-306845-0-37357200-1410737442_thumb.png

Δημοσ.

Τέλειος…!!! Δούλεψε αμέσως..!! απλά και εύκολα απλά στα βήματα που λέει εννοεί στην εσωτερική μνήμη και όχι σε κάρτα sd παιδεύτηκα λίγο μέχρι να το καταλάβω για αυτό  το σχολιάζω αν το χρειαστεί κάποιος… μόλις φτιάξω και το store θα σας πω..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...