Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάνα μήνα πήρα από τα public αυτό:

http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-wireless-m185-asyrmato-pontiki-gkri/prod1430134pp/?gclid=CKj44uDg4cACFZTLtAodLSIA6g

Χθες λοιπόν του άλλαξα για 2η φορά μπαταρία! Μαζί με τη μπαταρία που είχε μέσα αρχικά, αυτή είναι η 3η μπαταρία δηλαδή!

Wtf?

Όλα έτσι είναι?

Κάνω κάτι λάθος?

Μήπως πρέπει όταν κλείνω το laptop να γυρίζω το διακόπτη του mouse στο off?

Δημοσ.

Το ασύρματο ποντίκι της Logitech τροφοδοτείται με μία μπαταρία τύπου AA και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τους 12 μήνες, απαλλάσσοντάς σας από την ταλαιπωρία της αλλαγής μπαταριών. Η έξυπνη λειτουργία αναστολής και ο διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης σάς επιτρέπουν να εξοικονομείτε περισσότερη ενέργεια, αυξάνοντας την διάρκεια χρήσης του mouse.

...οπότε σίγουρα κάτι πάει στραβά (όσο και να το "παραχρησιμοποιείς" ας πούμε).

Διότι πόσο πια να εξοικονομεί από το ον/οφ κουμπακι.

(...για 'κείνη την "έξυπνη λειτουργία αναστολής" δεν ξέρω μόνο...)

Πάντως καλά θα έκανες να πήγαινες να τους γκρινιάξεις να το αλλάξουν.

Δημοσ.

Πιστευω οτι αν κλεινεις τον διακοπτη του Mouse στο Off οταν δεν το χρησιμοποιεις, θα εχεις μεγαλη βελτιωση στην αυτονομια του. 

...της τάξεως του x12 όπως υποστηρίζουν στο σάιτ, πάντως, δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Τυχαίνει να έχω το ίδιο mouse σε νετβοοκ,(χωρίς να το σβήνω απο το κουμπάκι on/off απο κάτω)το έχω περίπου 1 χρόνο..2 αλκαλικές του έχω αλλάξει (αυτή που έρχεται μαζί με το mouse + άλλη μία)

Μέρα παρά μέρα το δουλεύω.

Ίσως να έχει πρόβλημα το mouse,η μπαταρίες δεν είναι καλές(ποιοτικές κοινώς)λέω εγω...

Μίλησε με την logitech αν και εφόσων έχει πρόβλημα το ποντίκι,θα σου στείλουν άλλο

Δημοσ.

Σαϊνόμπι

Δημοσιεύθηκε σήμερα, 07:17

Πιστευω οτι αν κλεινεις τον διακοπτη του Mouse στο Off οταν δεν το χρησιμοποιεις, θα εχεις μεγαλη βελτιωση στην αυτονομία του.

Άρα πράγματι καίει ενέργεια όταν είναι κλειστό το laptop, αλλά ο διακόπτης στο on.

qsis

Δημοσιεύθηκε σήμερα, 08:18

Τι reports/sec του έχεις βάλει; έχει τέτοια ρύθμιση;

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό αδερφέ... :(

coolerman

Δημοσιεύθηκε σήμερα, 09:41

Τυχαίνει να έχω το ίδιο mouse σε νετβοοκ,(χωρίς να το σβήνω απο το κουμπάκι on/off απο κάτω)το έχω περίπου 1 χρόνο..2 αλκαλικές του έχω αλλάξει (αυτή που έρχεται μαζί με το mouse + άλλη μία)

Μέρα παρά μέρα το δουλεύω.

Ίσως να έχει πρόβλημα το mouse,η μπαταρίες δεν είναι καλές(ποιοτικές κοινώς)λέω εγω...

Μίλησε με την logitech αν και εφόσων έχει πρόβλημα το ποντίκι,θα σου στείλουν άλλο

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα βασικά πολλές ώρες...

Η μπαταρία που είχε ήτανε αλκαλική GP (μάλλον GTP λέω γω...) και μου τελειώσε σε 10 μέρες περίπου...

Μετά έβαλα μια duracel να ναι ντούρο αλλά που...

washcloud

Δημοσιεύθηκε σήμερα, 06:58

Το ασύρματο ποντίκι της Logitech τροφοδοτείται με μία μπαταρία τύπου AA και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τους 12 μήνες, απαλλάσσοντάς σας από την ταλαιπωρία της αλλαγής μπαταριών. Η έξυπνη λειτουργία αναστολής και ο διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης σάς επιτρέπουν να εξοικονομείτε περισσότερη ενέργεια, αυξάνοντας την διάρκεια χρήσης του mouse.

...οπότε σίγουρα κάτι πάει στραβά (όσο και να το "παραχρησιμοποιείς" ας πούμε).

Διότι πόσο πια να εξοικονομεί από το ον/οφ κουμπακι.

(...για 'κείνη την "έξυπνη λειτουργία αναστολής" δεν ξέρω μόνο...)

Πάντως καλά θα έκανες να πήγαινες να τους γκρινιάξεις να το αλλάξουν.

Μάλλον αυτό θα κάνω!

H ''έξυπνη λειτουργία αναστολής" ξέρει κανείς τι είναι?

Δημοσ.

Όποτε έχω αφήσει ασύρματο πόντικα "αναμμένο" και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει για μέρες πολλές, η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από όταν τον χρησιμοποιώ κι όλας.

Οπότε δεν πιστεύω ότι θα σου εξοικονομήσει πολύ πράμμα το κλείσιμο του ονόφ.

Κι εκτός κι αν οι μπαταρίες που χρησιμοποίησες ήταν ήδη μεταχειρισμένες, σα να καταναλώνει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

(...από την άλλη, τί κάνει, τρώει τα μιλιαμπέρ στην καθισιά του; Ούτε αυτό μου κάθεται να πω την αλήθεια. Θέλω να πω, μάλλον δεν είναι "προβληματικό". Όμως δεν έχεις να χάσεις κάτι να πας να "γκρινιάξεις" που είπα, στο Πάμπλικ. Η γκρίνια που λεω αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί υποθέτω, καθώς φαινομενικά το ποντίκι δουλεύει κανονικά, οπότε κανόνισε.....)

*...για την "αναστολή", το κοιτάς στο μάνιουαλ.

Δημοσ.

Το έχω 3,5 μήνες και το έχω αναμμένο 50 ώρες την βδομάδα. Μπαταρία ακόμη δεν το έχω αλλάξει. Το κλείνω πάντα όταν δεν το χρησιμοποιώ, δεν είναι κόπος ένας διακόπτης είναι..

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το έχω πάρει στην γυναίκα μου εδώ και κανένα χρόνο περίπου,ακόμα με την μπαταρία του κουτιού είναι με σχεδόν καθημερινή χρήση 2-3 ωρών.Το κλείνει πάντως όταν δεν το χρησιμοποιεί απο τον διακόπτη κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...