thanossnht Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ένα ταμπλετ που έχει android 4.1, gpu στα 8 GHz και μνήμη 4GB και θα ήθελα να του βάλω win8, η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος ώστε να το κάνω αυτό και αν ναι αν μπορεί ναι μου πει πως. Σημείωση: Έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα Change My Software 8 Edition αλλά σε εμένα δεν δουλεύει γιατί λεει θέλει την έκδοση 1.179 και δεν μπορώ να την κατεβάσω.
sunstar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν γινεται φιλε μου αυτό που λες. Ουτε drivers υπαρχουν για τα υποσυστήματα του ταμπλετ σου, ουτε bios για να φορτωσουν τα windows, και χιλιες δυο ασυμβατότητες ακομη. Ξεχασε το, αυτό δεν γινεται
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 To προγραμμα ειναι fake,μην ταλεπωρισαι αδικα! Αν προσεξες ουτε tutorial υπαρχει,ουτε θεμα για feedback και το συμαντικοτερο,δεν γινεται καν αναφορα στο XDA! Δεν γινεται αυτο που θες! 1
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως επίσης δε γίνεται να έχει gpu στα 8GHz
thanossnht Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις δίκιο κατά λάθος έγραψα 8GHz, 0.8GHz ήθελα να γράψω. Οκ κατάλαβα απλά έλεγα μήπως γίνεται επειδή είδα κάποια βιντεακια στο YouTube αλλά λογικά αυτά θα αναφέρονταν σε ταμπλετ που είχαν από πριν Windows σύστημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
annorax Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Και δεν παίρνεις το VOYO A1 Windows 8.1 Tablet? Το έχει στο Banggood 131.62 ευρώπουλα. Δες εδώ: http://www.banggood.com/VOYO-A1-MINI-Intel-Baytrail-T-Quad-Core-8-Inch-Windows-8_1-Tablet-p-939402.html Όμως γιατί θέλεις Windows σε φορητή συσκευή? Δεν υπάρχουν αρκετές apps ακόμα, ενώ το Android έχει χιλιάδες...
thanossnht Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Και δεν παίρνεις το VOYO A1 Windows 8.1 Tablet? Το έχει στο Banggood 131.62 ευρώπουλα. Δες εδώ: http://www.banggood.com/VOYO-A1-MINI-Intel-Baytrail-T-Quad-Core-8-Inch-Windows-8_1-Tablet-p-939402.html Όμως γιατί θέλεις Windows σε φορητή συσκευή? Δεν υπάρχουν αρκετές apps ακόμα, ενώ το Android έχει χιλιάδες... Βασικά είδα σε κάτι βιντεάκια στο youtube ότι γίνεται και επειδή έχω μια εφαρμογή στο pc που ήθελα να δω στο ταμπλετ αν θα είναι εύχρηστη αλλά πάλι δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ απλά σκέφτηκα ότι άμα μπορώ να το κάνω γιατί να μην το προσπαθήσω. Πάντως έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό "Δεν υπάρχουν αρκετές apps ακόμα, ενώ το Android έχει χιλιάδες..." αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακόμη πολλές επαγγελματικές εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο Android και αυτό είναι το θέμα που έχω με το android.
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά είδα σε κάτι βιντεάκια στο youtube ότι γίνεται και επειδή έχω μια εφαρμογή στο pc που ήθελα να δω στο ταμπλετ αν θα είναι εύχρηστη αλλά πάλι δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ απλά σκέφτηκα ότι άμα μπορώ να το κάνω γιατί να μην το προσπαθήσω. Πάντως έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό "Δεν υπάρχουν αρκετές apps ακόμα, ενώ το Android έχει χιλιάδες..." αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακόμη πολλές επαγγελματικές εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο Android και αυτό είναι το θέμα που έχω με το android. Ποια ειναι η εφαρμογη? Δοκιμασε καποιο app για Remote Desktop!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα