aggeloszog93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα, εχω ενα laptop acer 5552g με cpu amd athlon II p340 και gpu ati radeon hd 6470m... Θα ήθελα να αναβαθμίσω ότι γίνεται, αρκεί βέβαια να συμφέρει χρηματικά...ΠΧ διάβασα κάπου τι ένας αντικατέστησε την συγκεκριμένη cpu με την AMD Phenom II P960 Μιας και είμαι εξαιρετικά άσχετος, μήπως θα μπορούσε καποιος να με ενημερώσει για αυτό το θέμα?
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πρέπει να ψάξει με βάση το μοντέλο του,σε κάποια δεν αλλάζει καθόλου ο επεξεργαστής και σε άλλα έχουν έναν σορό περιορισμούς αναλόγως το bios και διάφορα άλλα.
aggeloszog93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πρέπει να ψάξει με βάση το μοντέλο του,σε κάποια δεν αλλάζει καθόλου ο επεξεργαστής και σε άλλα έχουν έναν σορό περιορισμούς αναλόγως το bios και διάφορα άλλα. αν σου πω κάποια χαρακτηριστικά μηπως θα μπορέσεις να δεις τι παιζει?Το μοντέλο ειναι acer 5552g..
vrykolakas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πόση μνήμη έχει; Μήπως για αρχή είναι πιο εύκολο να βάλεις λίγη παραπάνω μνήμη, αν δεν έχει μπόλικη;
aggeloszog93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πόση μνήμη έχει; Μήπως για αρχή είναι πιο εύκολο να βάλεις λίγη παραπάνω μνήμη, αν δεν έχει μπόλικη; 3GB αλλά νομίζω είναι 2..λογικά η μια ειναι 1 και η αλλη 2...Αυτές μπαίνουν εύκολα και σε όλα τα laptop? Δε θα με χαλούσε η ιδέα να τα κάνω 5-6 gb...
nikos1982 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 κατεβασε cpuz δες ποιο τσιπ μητρικης εχει και μετα συμφονα με τι βρεις στο νετ πρατεις.αλλα θα πρεπει να εχεις και το τελευταιο bios στην μητρικη για να πας σε αλλαγη cpu
vrykolakas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Θες οπωσδήποτε παραπάνω μνήμη για να μπορείς να βάλεις και να λειτουργείς άνετα με όποιο λειτουργικό θες. Τώρα το πόσο εύκολο είναι στο συγκεκριμένο λάπτοπ δεν ξέρω... Ρίξε μια ψαχτική στο internet να δεις πώς γίνεται. Πάντως, πιστεύω πως θα είναι ευκολότερο από την αλλαγή επεξεργαστή. Και, στην περίπτωσή σου, μπορεί να είναι απείρως αποδοτικότερο, σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις.
aggeloszog93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 καταρχάς ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Έχω τελικά 3gb ram (1+2) DDR3max bandwith:pc3- 10700 κατασκευαστής: kingston Μητρική τώρα: manufacturer: acer model:JE51_DN CHIPSET: AMD 785GX SOUTHBRIDGE: AMD SB850
pesis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 το θεμα ειναι αν δεχεται το συστημα να πας στα 64μπιτ για να μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη ραμ. το δικομου δεν δεχτικε 64αρια. HP dv5 1010ev amd
aggeloszog93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 το θεμα ειναι αν δεχεται το συστημα να πας στα 64μπιτ για να μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη ραμ. το δικομου δεν δεχτικε 64αρια. HP dv5 1010ev amd 64αρι είναι το δικό μου απ όσο ξέρω..Δηλαδή αν ειναι οντως 64 καθορίζει αν θα μπορέσω να αναβαθμίσω ραμ?
pesis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ναι κανονικα βαλε 2 4αρες που ειναι υπεραρκετες και περισσευουν κιολλας. απλα δεν ξερω μεχρι ποσο αντεχει ο επεξεργαστης και μητρηκη. σε παιρνει The number of controllers: 1 Memory channels: 2Supported memory: DDR3-1066
aggeloszog93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ναι κανονικα βαλε 2 4αρες που ειναι υπεραρκετες και περισσευουν κιολλας. απλα δεν ξερω μεχρι ποσο αντεχει ο επεξεργαστης και μητρηκη. σε παιρνει The number of controllers: 1 Memory channels: 2 Supported memory: DDR3-1066 δηλαδή στo ebay (η σε οποιοδήποτε άλλο φθηνο σε μνήμες ram) με βάση τι χαρακτηριστικά θα έπρεπε να ψάξω? Θα μπορούσα να αφήσω ως έχει την 2gb και να αντικαταστήσω την 1gb με 4gb?? YΓ: η μητρική τελικά δέχεται άλλους επεξεργαστές? Άλλες κάρτες γραφικών? ΥΓ2: το ξερω οτι έπρηξα, χίλια ευχαριστώ σε οσους με βοήθησαν..
vrykolakas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο σίγουρος θα ήσουν αν έπαιρνες μια ολόιδια με τη 2άρα που έχεις. Θεωρητικά θα παίξει αν πάρεις μια 4άρα με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά δε μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος. Τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα δεις με το πρόγραμμα cpu-z.
aggeloszog93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο σίγουρος θα ήσουν αν έπαιρνες μια ολόιδια με τη 2άρα που έχεις. Θεωρητικά θα παίξει αν πάρεις μια 4άρα με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά δε μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος. Τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα δεις με το πρόγραμμα cpu-z. σαν χαρακτηριστικά αυτά βρήκα: max bandwith:pc3- 10700 κατασκευαστής: kingston Χρειάζομαι κι άλλα?
makiss8 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι πολυ ευκολο να αλλαξεις μνημη. βγαλε την 1g, γραφει πανω χαρακτηριστικα, πηγαινε σε ενα μαγαζι.. για παραδειγμα eshop και παραγγειλε μια ιδια των 4.. ετσι εκανα εγω κ ειναι κομπλε υπερ αρκετα. θα δεις διαφορα, αλλα οχι τεραστια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα