bazinga13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους τους φιλους.Λοιπον το θεμα μου ειναι το εξης.Εχω παρα πολλες οικογενειακες φωτογραφιες και βιντεος και επειδη ειμαστε διασκορπισμενοι σε ολα τα μηκη και πλατη της υφηλιου(η οικογενεια)θα θελα να τα ανεβασω σ εναν server ετσι ωστε ολα τα μελη να εχουν προσβαση εκει και να μπορουν να τα βλεπουν,να τα κατεβαζουν και να προσθετουν και δικα τους. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο και με μια προχειρη αναζητηση που εκανα και διαβασα μερικα φορουμ ειπα να δοκιμασω τον Plex Media Server.Μ αρεσε που μπορεις να εχεις προσβαση και απ το κινητο σου αλλα και απ την τηλεοραση σου αν εχεις Smart Tv και ακομα μερικες αλλες υπηρεσιες ετσι συμπαθητικες. Τον εστησα σιγα σιγα αν και ειχα μερικα προβληματα γιατι το ρουτερ μου ειναι παλιο και δεν υποστηριζε Upnp οποτε επρεπε να κανω χειροκινητα port forward και διαφορα τετοια θεματακια αλλα τελος παντων τον καταφερα σε γενικες γραμμες. Τωρα ενα απ τα βασικα μου προβληματα ειναι το εξης,εστειλα προσκληση σε 5-6 ατομα να μπουνε να το δοκιμασουμε και οσον αφορα τις φωτο κανενας δεν ειχε προβλημα,τις εβλεπε μια χαρα,τις ανοιγε γρηγορα και ολα ενταξει αλλα τα βιντεος ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Αργουν υπερβολικα να ανοιξουν και ΑΝ ανοιξουν τελικα κολανε σε βαθμο που δεν μπορεις να τα δεις καν.Ποσταρα το θεμα στα ελληνικα φορουμ του Plex και μου απαντησε ενα παιδι οτι πρεπει να χαμηλωσουν την ποιοτητα για να μπορεσουν να το δουν(αντε να πω στην θεια μου να μπει στις ρυθμισεις και ν αλλαξει την ποιοτητα :-D ) και επησις μου ειπε οτι δεν εχει μεγαλο upload bandwidth. 1)Υπαρχει αλλος τροπος να γινει αυτη η δουλεια?Αλλες υπηρεσιες δηλαδη αν δεν λυθει το συγκεκριμενο προβλημα? 2)Αν γινω PREMIUM υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα? 3)Η τεχνολογια Cloud(που δεν εχω ασχοληθει καθολου) ειναι μια καλη λυση γι αυτο που θελω να κανω? Να τονισω οτι ειμαι διαθετιμενος να πληρωσω ενα ποσο τον μηνα η τον χρονο(δεν ξερω πως παει) αρκει τα αρχεια μου να ειναι προσβασιμα απ ολους και να βλεπονται ανετα χωρις να σου βγαζουν την ψυχη.Αν εχετε να μου προτεινετε καποιες εταιριες που κανουν αυτην την δουλεια(Ελληνικες θα ηταν ακομα καλυτερα αν υπαρχουν) καθως και τι τιμες παιζουν γενικα? Ευχαριστω οσους απαντησουν.Καλο βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα