Snolly Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Η ερώτηση απλή. Επίσης πως κάνεις identify έναν επεξεργαστή Athlon; Τι γράφει επάνω. Μόλις παρήγγειλα από ebay (είμαι UK) και θέλω να διαπιστώσω πως θα μου στείλουν το σωστό επεξεργαστή.
gdp77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Ναι υπάρχει. O πυρήνας T-bred θα έχει cache 256k, ενώ ο πυρήνας Barton θα έχει 512k. Όσο για το τι γράφει πάνω, πρέπει να υπάρχουν κάποιοι χαρακτηριστικοί κωδικοί, δεν τους ξέρω όμως...
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Ο πιο απλός τρόπος είναι οπτικά: Ο πηρύνας του Barton είναι αρκετά πιο μεγάλος και μακρόστενος... Barton ThoroughbredB και ThoroughbredA
apocalypse Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Κοίταξε τον κωδικό που γράφει πάνω το μαύρο ταμπελάκι του επεξεργαστή. Το πρώτο κομμάτι του κωδικού θα πρέπει να είναι: AXDA2800DKV3D αν είναι thoroughbred ή AXDA2800DKV4D αν είναι Barton
Snolly Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 OK μάλλον Thoroughbred αγόρασα. Αλλά η τιμή ήταν καλή £99. Θα σας πω μόλις τον πάρω στα χέρια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.