Fs06 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Hp envy 15 j100 λυγιζει το πληκτρολόγιο στην αριστερή πλευρά.Το αγόρασα πριν 7 μήνες και το χρησιμοποίησα πριν 2 μέρες για πρώτη φορά!!!! Στη δεξιά πλευρά το πληκτρολόγιο λυγιζει όταν πληκτρολογω.Κουνιεται μαζί με το πλήκτρο και το μεταλλικό η πλαστικό μέρος μεταξύ των πληκτρων. Μια γρήγορη γυρα που έκανα στο youtube είδα παρά πολλά ακόμη με το ίδιο θέμα.Ξερεις κάποιος κάτι επ´αυτού?
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Κλασικό flex είναι όπως σε πολλά λάπτοπ. Είτε μαθαίνεις να ζείς με αυτό, είτε το πουλάς και πας για άλλο λάπτοπ. Πέρα από τις σειρές Probook, EliteBook και ZBook, οι υπόλοιπες σειρές της HP είναι μέτριες και κάτω.
Fs06 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή ειναι κάτι που παρουσιάζεται και σε άλλες εταιρείες; Σε άλλο laptop ίδιο με το δικό μου δεν υπάρχει αυτο το λυγισμα (flex).Αυτο πάλι πως γίνεται; Λέτε να το πάω στο service της hp; Είμαι εντός εγγύησης.Το service το έχει η info quest και ο Κωτσόβολος .Τι προτείνετε;Έχετε ακούσει κάτι γι αυτούς;
xristoforos89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και στον Κωτσοβολο να το πας, παλι με την σειρα του στην Hp θα στο στειλει.
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Flex = design flaw για να στο πώ έτσι. Ή μαθαίνεις να ζείς με αυτό, ή αλλάζεις λάπτοπ με άλλο μοντέλο που να μήν έχει flex. Πολλά λάπτοπ πολλών εταιριών έχουν flex και ναι είναι ελεεινό να έχεις λάπτοπ (πόσο μάλλον ακριβό) και να έχει flex. Όσες φορές και να ζητήσεις αλλαγή στο λάπτοπ σου ή επισκευή το flex θα παραμένει γιαγί όπως σου είπα είναι design flaw. Είναι σαν να είχες glossy panel και να τους έλεγε έχω αντανακλάσεις από το φώς, αλλάξτε μου την οθόνη. Αφού ο κατασκευαστής το σχεδίαζε και το λανσάριζε έτσι σα μοντέλο, έτσι θα παρα΄μενει όσες φορές και να το στείλεις στο service.
Fs06 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πως έχεις δίκιο...έτσι φτιάχτηκε ...εκεί καταλήγω ...ασε που τα σέρβις στην Ελλάδα ειναι ανάξια εμπιστοσύνης και γνώσης του αντικειμένου τους.Πρεπει να είσαι πολύ τυχερός για να πέσεις σε γνωστή και έντιμο.Σ´ ευχαριστώ φίλε μου.Να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα