annorax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αντί για Ζερ, μπαίνεις στο Pandawill και βρίσκεις αυθεντικά κινέζικα σε καλές τιμές: http://www.pandawill.com/clearstock/stock/index/mostsave/desc/ Δεν ξέρω από SAR όμως...Αλλά, είναι τοις πάσι γνωστό ότι το υψηλότερο SAR έχουν τα...iphone! Οπότε, βάλε ένα ακουστικό και μην σε απασχολεί.
stevengreeceGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα τον πιο ηψυλο βαθμο sar τον εχει το moto g2. Δεν το λενε για να το παρουν. Εχει 1.52 sar!:'( τι κινητα πουλανε;
annorax Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα τον πιο ηψυλο βαθμο sar τον εχει το moto g2. Δεν το λενε για να το παρουν. Εχει 1.52 sar!:'( τι κινητα πουλανε; Ναι, μάλλον έχεις δίκιο, αν λάβουμε υπόψη μας αυτό: http://cellphones.procon.org/view.resource.php?resourceID=003054
Kostasskoun Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μην πάρεις zer μια απατεωνια ειναι. μιλάω για το z300 και καλά έχει δύο κάμερες η μία είναι διακόσμητικη
Ελένη Πλούμπη Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ανάρμοστη συμπεριφορά 3 υπαλλήλων της εταιρίας που μας έβρισαν & μας έκλεισαν το τηλ στην μούρη, & φυσικά δεν μας έδιναν τον ίδιο τον Ζερβουδάκη στο τηλ λέγοντας δικαιολογίες... Το κινητό φυσικά μάπα, συν του ότι μας είπαν ότι χάλασε από υγρασία, ενώ την νύχτα που χάλασε το είχε στην καρέκλα δίπλα μου καθώς κοιμόμουν, & με χρήση ούτε 2 μηνών Ανάρμοστη συμπεριφορά 3 υπαλλήλων της εταιρίας που μας έβρισαν & μας έκλεισαν το τηλ στην μούρη, & φυσικά δεν μας έδιναν τον ίδιο τον Ζερβουδάκη στο τηλ λέγοντας δικαιολογίες... Το κινητό φυσικά μάπα, συν του ότι μας είπαν ότι χάλασε από υγρασία, ενώ την νύχτα που χάλασε το είχε στην καρέκλα δίπλα μου καθώς κοιμόμουν, & με χρήση ούτε 2 μηνών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα