Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι δεν το βαρέθηκα!απλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω αυτή την στιγμή έστω 500 ευρώ για iphone 5 γιατί για παραπάνω λεφτά για πιο καινούριο ούτε λόγος!απλά κατέληξα στο nexus γιατί είδα πως supportarete συνέχεια (λογισμικό) και επίσης η τιμή του είναι πολύ καλή δεν μιλάω για value for money κτλ. 

Δημοσ.

Το nexus έχει άθλια μπαταρία + ηχείο,οπότε κοίτα το G2 που εκτός αυτών έχει και καλύτερη κάμερα. Support από το xda θα έχεις σίγουρα,για αρκετές εκδόσεις ακόμη.

Χρήστης Nexus 5 :(

Δημοσ.

Από το 4s έχει ανώτερη αυτονομία πάντως.

Αν εννοείς χωρητικότητα μπαταρίας ναι. Αλλιώς η 5άρα οθόνη και ο 4πύρηνος 2.2ghz είναι πολύ πιο ενεργοβόρα από 3.5" και 2core 1ghz

Δημοσ.

χμμ,λόγω δουλειάς αναγκαστικά το 3g είναι ανοικτό 24/7,από εκεί και έπειτα έχω παρατηρήσει πως για το κινητό μου απαιτείται φόρτιση τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.Εγώ ψάχνω κάτι να το φορτίζω τουλάχιστον το βράδυ και να με βγάζει μέχρι το επόμενο βράδυ!Δεν με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες και οι κινήσεις εντυπωσιασμού (βλ.samsung) θέλω το λειτουργικό να είναι stable και το κινητό να μην είναι αρκετά χρονοβόρο,γι αυτό και κατέληξα στο nexus.Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος αλλά γι αυτό ρωτάω κιόλας :)

Δημοσ.

χμμ,λόγω δουλειάς αναγκαστικά το 3g είναι ανοικτό 24/7,από εκεί και έπειτα έχω παρατηρήσει πως για το κινητό μου απαιτείται φόρτιση τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.Εγώ ψάχνω κάτι να το φορτίζω τουλάχιστον το βράδυ και να με βγάζει μέχρι το επόμενο βράδυ!Δεν με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες και οι κινήσεις εντυπωσιασμού (βλ.samsung) θέλω το λειτουργικό να είναι stable και το κινητό να μην είναι αρκετά χρονοβόρο,γι αυτό και κατέληξα στο nexus.Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος αλλά γι αυτό ρωτάω κιόλας :)

Κοιτα με κανα 420αρι αγοραζεις 5ς αλλα παλι δεν θα εχεις την μπαταρια που ζητας εγω λεω να το αφησεις.

Τωρα αφου θες 24/7 3G ανοιχτο παρε το lg g2 ή κανα νοτε 3 απο αγγελια να σου ερθει και φτηνοτερο.

Δοκιμη δικια μου  9 το πρωι με 8 το απογευμα ολη μερα μαζι με ενα iphone 5 και το lg G2 ειχαμε παει κρουαζιερα το 5αρι μου μετα απο χρηση 3G και πολλες φωτογραφιες γυρω στις 150 γυρισε πισω 13%

Το G2 με την ιδια χρηση ολη την ωρα 3G και καμια 100αρια φωτογραφιες γυρισε πισω 74%.

Για μενα αν τα σκας τα 500 που λες παρε το LG G3 και τελος... 400 ευρω εχει και το μεγαλο + σε αντιθεση με το G2 ειναι SD card  & οθονη

Δημοσ.

Πριν πάρω το κινητό που έχω τώρα (Xiaomi Mi3 64GB), είχα το iphone 4S JB. Το κινητό κολλούσε φοβερά!!!! Τώρα με το Mi έχω βρει την υγειά μου. Δεν μας λες πόσα μπορείς να δώσεις και εάν σκέφτεσαι και αγορά από Κίνα, όπου μπορείς να βρεις πολύ δυνατά κινητά σαν το δικό μου σε πολύ καλή τιμή!?

Δημοσ.

Μπορεί να ειμαι παντελώς λάθος αλλα προτιμώ κινητο απο "επώνυμο" κατασκευαστή καθως φίλοι μου που πηραν παρεμφερή κινητά το μετανοιωσαν! Αυτο δεν σημαινει πως ειναι λάθος η αγορά του απλα ειμαι κ λιγο δύσκολος γενικότερα στα κινητά!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πιστευω το nexus 5 ειναι οτι πρεπει για μεταβαση απο ios. Ωραιο UI χωρις υπερβολες, αναβαθμισεις, αισθητα ταχυτερο απο το τωρινο σου κινητο, ανετη, χορταστικη οθονη για να εισαι πιο παραγωγικος κλπ.

Δημοσ.

το οτι θελει να αλλαξει το 4σ δεν σημαινει οτι λαγκαρει...σε αντιθεση με ενα σ2 της γενιας του.

Εγω νομιζω πως απλα το βαρεθηκε!

edit: τωρα το ειδα καλα κανεις και ρωτας παντως γιατι με το android γενικα δεν μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι δεν θα λαγκαρει μετα απο 3-4 μηνες.

Έτσι όπως το έγραψε αυτό κατάλαβα. Αλλά ναι καλά κανει και ρωτάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...