Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά! Σκεφτομαι εντονως τελευταία να αφήσω το iphone κ να αγοράσω το nexus! Μπορείτε να μου πείτε επιγραμματικά (απο χρήστες android ) που να εχουν το κινητο ή να ξέρουν εαν αξίζει γενικότερα!;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

iPhone 4s.

σιγουρα ειναι αναβαθμιση. Αν εννοεις οτι θα πουλησεις το 4σ και με μια μικρη διαφορα θα παρεις το νεξους 5 τοτε ναι συμφερει.

Αν μου ελεγες αλλο ανδοιντ μπορει να μην το υποστηριζα αλλα το νεξους 5 ειναι πολυ καλο +pure android ειναι αλαγκαριστο.

Δημοσ.

Εμένα αυτο που με νοιάζει ειναι το εξής: όταν τρέχω εφαρμογές 1-2 συγκεκριμένες που δουλεύω δεν θελω να laggarei το κινητο ! Αυτο ειναι εφικτό με android κινητά;

Δημοσ.

Λαγκαρει το iphone? Αλλιώς μας τα λένε τα fanboys...

Τεσπα, ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς?

το οτι θελει να αλλαξει το 4σ δεν σημαινει οτι λαγκαρει...σε αντιθεση με ενα σ2 της γενιας του.

Εγω νομιζω πως απλα το βαρεθηκε!

crm program client,google analytics, δεν laggarw στο iphone απλά φοβάμαι μήπως laggarei στο android Καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!

edit: τωρα το ειδα καλα κανεις και ρωτας παντως γιατι με το android γενικα δεν μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι δεν θα λαγκαρει μετα απο 3-4 μηνες.

Δημοσ.

Προχωρά άφοβα στην αναβάθμιση. Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Να σου δώσω να καταλάβεις το νέξους είναι ομαλοτερο του iPhone 4s. Θα πάρει και την L σε κανένα τρίμηνο λογικά, και εκεί απλά θα πετάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...