Azaroth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Prin ligo eipa kai egw na balw ena kwdiko sto account mou. to pc trexei WinXP Pro. meta apo to kleisimo tou ypologisth mwlis phga na ton anoi3w mou bgazei thn othonh na kanw login. grafw to kwdiko pou ebala prin kai tpt. mou leei lathos kwdikos. dokimasa 2-3 sindiasmous mipws eixa kanei lathos pali tpt. Plzzzzzzz opoios 3ereis pws mporw na brw to kwdiko as me boithisei.Eyxaristw prokatabolika
grigas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 logika den tha exeis valei kwdiko aston admin....kane boot se safe mode kai mpes ws administrator.Meta svise to account kai kane ena kainoyrgio i an den ginetai ayto kane apla ena kainoyrgio...
Azaroth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 to dokimasa kai auto alla oute auto katafera na to kanw (. kai to wraio einai oti o kwdikos tou adimin htan kenos gia wra anagkhs...
Badge Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 ... γι' αυτό το ένα από τα δύο mini-CD 8cm που έχω στο πορτοφόλι μου είναι το ERD Commander 2003 4.0 της Winternals. Αν μπορείς να το βρεις από κάπου και να φτιάξεις το boot cd, μπορείς με το Locksmith να αλλάξεις τους κωδικούς.
Fotis_Greece Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 ... γι' αυτό το ένα από τα δύο mini-CD 8cm που έχω στο πορτοφόλι μου .... Mini-cd? Για πες μου φιλε μου ποσο κοστιζουν αυτα? Γραφονται με ολα τα cd recorders (Εχω το Plextor Premium)?
FELIX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 to provlhma den einai to mini cd alla to erd pou einai 150 mb...kai den to vriskeis eykola full fia download
Badge Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Τα mini-CDs είναι ολίγον δυσεύρετα αλλά όχι αδύνατον να τα βρεις. Για παράδειγμα, ο Ναλμπάντης (DiskImpex) δεν έχει, αν και πολύ ενημερωμένος σε άλλους τύπους. Ομοίως δεν έχει ούτε το Ram-Shop, e-Shop, και οι σχετικοί. However, βρήκα χτές και αγόρασα 1 κουτί από το Πλαίσιο. Και πριν ένα μήνα αγόρασα από την Κασσετεμπορική στη Σταδίου. Έχουν TDK, Imation και μια τρίτη μάρκα. Προτίμησα τα TDK. Γράφονται σε ΟΛΑ τα recorders, και χωράνε μέχρι 200-210ΜΒ. Είναι ΠΟΛΥ βολικά για το πορτοφόλι, την κωλότσεπη, τη θήκη του κινητού κλπ (διάμετρος = 8cm αντί του κλασσικού 12cm). Χωράνε άνετα και το ERD Commander boot CD, και το Hiren's Boot CD, και το BlueCon XXL Administrator Suite, και το Slackware Live CD, και το Kix mini Knoppix, και... και... και... Από το ΠΛΑΙΣΙΟ βρήκα επίσης και αγόρασα και Ultra-mini card CDs (δε ξέρω πως ακριβώς ονομάζονται). Είναι ακόμα πιο μικρά γιατί είναι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας (κομμένο πάνω-κάτω). Δυστυχώς αυτά χωράνε λιγότερο (μόνο 30ΜΒ από ό,τι μου είπανε). Κοστίζουν 90 λεπτά το ένα.
Ather Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Έλεγξε αν έχεις γράψει τον κωδικό σου κατά λάθος με κεφαλαίους χαρακτήρες (αν δηλαδή το CapsLock ήταν πατιμένο) η αν ο κωδικός σου είναι ακόμη κενός. Τέλος σαν λύση προτίνω την δισκέτα του Νορβηγού (δες τον σύνδεσμο που υπάρχει πιο πάνω).
coolman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Empa se safe mode. Den thymamai tora poia su dinei grammi entolon kai grafika mazi. Ekei trekse nusrmgr.cpl kai voila. Su emfanizei to parathyro apo pu mporeis na diaxeiristeis tus xristes su. Kai to pio oraio einai oti mporeis na allakseis kai to password tu administrator xoris na ksereis to palio. Distyxos den duleyei se 2000
fireblade9 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 ean se safe mode mporeis na mpeis sta help ton windows grapse sto search pou exei" password reset disk" k diavase ekei mipws k vris kamia akri.
wert Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Πρόσφατα έπαθα και εγώ μια τέτοια πλάκα. Όχι με κωδικό στα win αλλά ένα παρόμοιο πρόγραμμα που κλειδώνει την οθόνη και γενικά τον υπολογιστή μόλις ανοίξει και κατόπιν όταν το επιθυμούμε . Δεν μου αναγνώριζε τον κωδικό. Και για αυτό έφταιγα εγώ. Αυτό γιατί είχα πειράξει την γραμμή γλώσσας και ο υπολογιστής ξεκινούσε πλέον με Ελληνικά και όχι με τα Αγγλικά. Το έλυσα απλά πατώντας αριστερό Alt+shift που αλλάζει τη γλώσσα. Δεν χάνεις λοιπόν τίποτα να ελέγξεις για κάτι τέτοιο. :wink:
damn3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 mou fenete pws safe mode sou zitaei pali kwdiko...
Exoskeletor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 telika to pedi pou eixe to problem to elise? giayto ego pote den bazo kodikous.. to ERD Commander 2003 4.0 ti eine?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.