slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει, όσον αφορά τα φορολογικά δεν έχω άποψη, αλλά γιατί να μην παντρεύονται στα 13; Προφανώς και για εμάς αποτελεί θέμα taboo για ευνόητους λόγους, εκείνοι όμως έχουν μια διαφορετική παράδοση. Βιολογικά και μόνο, εφόσον υπάρχει δυνατότητα κυοφορίας, μιλάμε για ολοκληρωμένη γυναίκα. Αν μη τι άλλο, το φαινόμενο αυτό υποδεικνύει μια άλφα υπευθυνότητα εκ μέρους τους από τη στιγμή που την αποκαθιστούν την κοπέλα, χαρακτηριστικό προσωπικότητας που παρατηρώ πως τείνει να εκλείψει από άτομα της γενιάς μας. Δεν είναι όμορφο αυτό; Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά μπράβο τους που παίρνουν τη ζωή στα χέρια από τόσο νωρίς. Πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και τον παράγοντα της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των φατριών φυσικά, είναι μια κυνική πραγματικότητα του γάμου, που λόγω διαφορετικών ρυθμών ζωής έχει ξεχαστεί. Τέλος, οι τσιγγάνικοι γάμοι φαίνονται ιδιαίτερα φαντεζί, σαν ζωγραφιά. 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει, όσον αφορά τα φορολογικά δεν έχω άποψη, αλλά γιατί να μην παντρεύονται στα 13; Προφανώς και για εμάς αποτελεί θέμα taboo για ευνόητους λόγους, εκείνοι όμως έχουν μια διαφορετική παράδοση. Βιολογικά και μόνο, εφόσον υπάρχει δυνατότητα κυοφορίας, μιλάμε για ολοκληρωμένη γυναίκα. Αν μη τι άλλο, το φαινόμενο αυτό υποδεικνύει μια άλφα υπευθυνότητα εκ μέρους τους από τη στιγμή που την αποκαθιστούν την κοπέλα, χαρακτηριστικό προσωπικότητας που παρατηρώ πως τείνει να εκλείψει από άτομα της γενιάς μας. Δεν είναι όμορφο αυτό; Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά μπράβο τους που παίρνουν τη ζωή στα χέρια από τόσο νωρίς. Πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και τον παράγοντα της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των φατριών φυσικά, είναι μια κυνική πραγματικότητα του γάμου, που λόγω διαφορετικών ρυθμών ζωής έχει ξεχαστεί. Τέλος, οι τσιγγάνικοι γάμοι φαίνονται ιδιαίτερα φαντεζί, σαν ζωγραφιά. Πουτσες μπλε, ο μονος λογος που κανουν παιδια απο νωρις ειναι για να τα σακατευουν και να παιρνουν επιδοματα. Επιδομα γονεα, επιδομα προστατη, επιδομα σακατη, επιδομα μωρου του γιου μου της κορης μου της ευτερπης που ειναι τυφλος με προβλημα στο δεξι αφτι και αριστερο ποδι...με πιανεις? Ολα τα παραπανω για το -καθε- ατομο της οικογενειας. Αν και τωρα ειναι μειωμενα αυτα τα ποσα (και παλι αρκετα ομως αν σκεφτεις ποσο μεγαλες ειναι οι περισσοτερες οικογενειες) τις καλες μερες μπορουσαν να λαμβανουν απιστευτα ποσα απο το κρατος καθε μηνα ετσι στο αψε σβησε. Ακους εκει....υπευθυνοτητα για να παρουν τη ζωη στα χερια τους...
qsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ο μόνος λόγος που παντρεύονται νωρίς (προσωπική άποψη)είναι ότι έχουν χαμηλό μέσο όρο ζωής, είναι όπως ο υπόλοιπος κόσμος πριν από 100+ χρόνια Slipknot τρολαρεις μου φαίνεται όταν λες για ολοκληρωμένη γυναίκα στα 13..
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και τωρα ειναι μειωμενα αυτα τα ποσα (και παλι αρκετα ομως αν σκεφτεις ποσο μεγαλες ειναι οι περισσοτερες οικογενειες) τις καλες μερες μπορουσαν να λαμβανουν απιστευτα ποσα απο το κρατος καθε μηνα ετσι στο αψε σβησε. Ότι ονειρεύτηκαν να κάνουν πολλοί δηλαδή, αλλά ελάχιστοι το κατάφεραν. Get rich or die trying.
Valerie_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει, όσον αφορά τα φορολογικά δεν έχω άποψη, αλλά γιατί να μην παντρεύονται στα 13; Προφανώς και για εμάς αποτελεί θέμα taboo για ευνόητους λόγους, εκείνοι όμως έχουν μια διαφορετική παράδοση. Βιολογικά και μόνο, εφόσον υπάρχει δυνατότητα κυοφορίας, μιλάμε για ολοκληρωμένη γυναίκα. Αν μη τι άλλο, το φαινόμενο αυτό υποδεικνύει μια άλφα υπευθυνότητα εκ μέρους τους από τη στιγμή που την αποκαθιστούν την κοπέλα, χαρακτηριστικό προσωπικότητας που παρατηρώ πως τείνει να εκλείψει από άτομα της γενιάς μας. Δεν είναι όμορφο αυτό; Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά μπράβο τους που παίρνουν τη ζωή στα χέρια από τόσο νωρίς. Πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και τον παράγοντα της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των φατριών φυσικά, είναι μια κυνική πραγματικότητα του γάμου, που λόγω διαφορετικών ρυθμών ζωής έχει ξεχαστεί. Τέλος, οι τσιγγάνικοι γάμοι φαίνονται ιδιαίτερα φαντεζί, σαν ζωγραφιά. Συμφωνώ. επίσης πόσο μπροστά είναι οι τύποι που δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο; το έχουν καταλάβει από πολύ πριν πως η μόρφωση είναι άχρηστη. σου λέει θα μάθω στο παιδί μου μια τέχνη θα τα κάνω ανθρώπους του εμπορίου να προκόψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις