Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να είναι παιδιά μεταναστών με προβλήματα ένταξης στη κοινωνία μας, πολύ εύκολα τους βγάλατε τσαμπουκάδες Ούτε μπορεί ούτε τίποτα. Κολόπαιδα είναι που ψάχνουν αφορμές για τσακωμούς και θέλουν ένα χέρι ξύλο από τους γονείς τους. Το αν είναι μετανάστες ή μιλάνε στα ξένα με αφήνει παγερά αδιάφορο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω βασιλη εισαι αρκετα αυστηρος ! πρεπει να συνυπολογίσουμε ολοι τις δυσκολιες και τις κακουχίες που συναντησαν ολα αυτα τα παιδια για να ερθουν στην χωρα μας και στην προκειμένη περίπτωση στο μολ και να είμαστε πιο επιεικείς μαζι τους σε τυχων καυγαδακια η αλλες παρεξηγησεις που μπορει να μπλεξουν! Μην ξεχνας εξαλου οτι σε αντιθεση με αυτα τα παιδια , τα δικα μας παιδια τα βρηκαν ολα ετοιμα στην ζωη τους και αυτο θα επρεπε να ηταν κατι το οποιο να μη σε αφηνει παγερα αδιαφορο ευχαριστω ! 6
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μεγαλώσει σε ένα σχολείο που τα περισσότερα παιδιά ήταν μετανάστες, ο καθένας με τα δικά του προβλήματα, οι ποιο κακομαθημένοι που ενοχλούσαν τους υπόλοιπους και είχαν κακή διαγωγή ήταν έλληνες με γονείς που δεν τους μάλωναν ποτέ και ειδικά στους έλληνες έδιναν και πολύ χαρτζιλίκι και τους τα παρείχαν όλα, προβλήματα με μετανάστες υπήρχαν ελάχιστα . Οπότε τα περί ένταξης των μεταναστών στην κοινωνία δεν μου λένε κάτι. Πρόβλημα ένταξης στην κοινωνία έχεις αν δεν μπορείς να κάνεις φίλους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει ο μαθητής εκεί που παίζουν τα μωρά και να κάνει τσαμπουκάδες και να προκαλεί, ας πάει στο γήπεδο με τα άλλα 16χρονα να πλακωθεί να παίξει και καμιά μπάλα να του φύγει η υπερένταση και να πάει σπίτι του. Απλά δεν τους συμβούλεψαν ποτέ οι γονείς τους τι πρέπει να κάνουν τι δεν πρέπει και ποιες οι συνέπειες.
Anastazio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω βασιλη εισαι αρκετα αυστηρος ! πρεπει να συνυπολογίσουμε ολοι τις δυσκολιες και τις κακουχίες που συναντησαν ολα αυτα τα παιδια για να ερθουν στην χωρα μας και στην προκειμένη περίπτωση στο μολ και να είμαστε πιο επιεικείς μαζι τους σε τυχων καυγαδακια η αλλες παρεξηγησεις που μπορει να μπλεξουν! Μην ξεχνας εξαλου οτι σε αντιθεση με αυτα τα παιδια , τα δικα μας παιδια τα βρηκαν ολα ετοιμα στην ζωη τους και αυτο θα επρεπε να ηταν κατι το οποιο να μη σε αφηνει παγερα αδιαφορο ευχαριστω ! Μακαρι η κοινωνια μας να διεπεται απο αρχες ανθρωπων σαν και αυτου. Μπραβο φιλε μου!
Peleus17 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ολα τα τσαβο και τα σκατοποζερα στο Mall μαζεύτηκαν. Ζώα με ονόματα στο facebook του τύπου Μικρή ΠαράΝομη, Μικρός Σεξολογος, Έχω Καυλες, ΚοίταΚάτωΌταν ΜεΚοιτάς και δεν συμμαζεύεται! Και άμα κοιτάξετε όλοι δουλεύουν στην Durex και σπούδασαν είτε στον δρόμο, είτε στο "Κολέγιο Πόζερων φίλε". Που πάνε αυτά ζώα? Πουυυυυ? 6
Razor_7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ολα τα τσαβο και τα σκατοποζερα στο Mall μαζεύτηκαν. Ζώα με ονόματα στο facebook του τύπου Μικρή ΠαράΝομη, Μικρός Σεξολογος, Έχω Καυλες, ΚοίταΚάτωΌταν ΜεΚοιτάς και δεν συμμαζεύεται! Και άμα κοιτάξετε όλοι δουλεύουν στην Durex και σπούδασαν είτε στον δρόμο, είτε στο "Κολέγιο Πόζερων φίλε". Που πάνε αυτά ζώα? Πουυυυυ? Στο Mall. 8
michael92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τις προάλλες πέρασα από το "The Mail" με την ανιψιά μου, μια που σε κάθε όροφο είχαν στήσει "πάγκους" με playmobil και τα παιδάκια μπορουσαν να παίζουν ελεύθερα. Παρατήρησα αρκετές παρέες πιτσιρικάδων, οι οποίοι κοίταγαν περίεργα οποιονδήποτε, αλλά γενικά δεν έδωσα σημασία αρχικά. Το θέμα κορυφώθηκε όταν ένας τυπος περιπου στα 18 είχε κάτσει δίπλα στα 5χρονα και κατέβαζε χριστοπαναγίες απευθυνόμενος σε έναν γονιό που είχε την ατυχία να βρεί ο ώμος του πάνω στον δικό του. Ο γονιός δεν ασχολήθηκε αλλά μέσα σε ένα λεπτό είχε μαζευτεί μια ομάδα πιτσιρικάδων (κάποιοι μιλούσαν μια περίεργη γλωσσα που δεν αντιληφθηκα, κάποιοι άλλοι κανονικά Ελληνικά) και άρχισαν να βριζουν γενικότερα. Οι γονείς έπαιρναν σιγά σιγά τα πιτσιρίκια τους και έφευγαν ενώ ο συγκεκριμένος γονιός που είχε το πρόβλημα και πήγε να φύγει, βρέθηκε να σπρώχνετε (ειχε αγκαλιά το παιδί του παρεμπιπτόντως) απο 3-4 τέτοιους πιτσιρικάδες. 'Ηρθε η ασφάλεια του κτιρίου, ο γονιός έφυγε ασφαλής αλλά οι τύποι συνέχισαν να κάθονται στο ίδιο μέρος και να "κοζάρουν" όποιος πέρναγε, ειδικά νέους. Είναι φανερό ότι ψάχνονταν για "τσαμπουκάδες". Αναρωτιέμαι αν ειναι κάποιο νέου τυπου παιχνίδι αυτό, ή νέος τυπος μαγκιάς που έχει έρθει από τη πολιτισμένη Δύση, ή απλά στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Γιατί δεν τους έδιωξε η ασφάλεια από το χώρο; Έχει την δυνατότητα να το κάνει.
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν είναι δυνατόν το 2014 να αποκαλούνται οι Ρομά τσιγγάνοι και γύφτοι Μετά απορείτε που παρουσιάζουν κάποια μικροπροβλήματα συμπεριφοράς Δε μας χέζεις ρε νταλάρα; ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ δεν εντάσσονται κοινωνικά από επιλογή. Σιγά μη τους βάλουμε και σε πρόγραμμα. Ναρκωτικά πουλάνε. 8
Peleus17 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δε μας χέζεις ρε νταλάρα; ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ δεν εντάσσονται κοινωνικά από επιλογή. Σιγά μη τους βάλουμε και σε πρόγραμμα. Ναρκωτικά πουλάνε.Πεστα ρε....Πάνε και τα δικά μας καλά ελληνόπουλα και αγοράζουν αμφισβήτητης ποιότητας εμπόρευμα! 1
qsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αναρωτιέμαι αν ειναι κάποιο νέου τυπου παιχνίδι αυτό, ή νέος τυπος μαγκιάς που έχει έρθει από τη πολιτισμένη Δύση, ή απλά στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. αυτό είναι μάλλον παλιού τύπου παιχνίδι, ή μάλλον μου φαίνεται εμένα παλιό γιατί όσο μεγάλωνα έπαψα να το παρατηρώ Να κάνουμε και μεις καμιά συμμορία.Ε τι μόνο οι άλλοι θα είναι μάγκες? "Συμμορία Ινσόμνια" Να τους γ@μήσουμε ΌΛΟΥΣ. lol ανάποδα φορεμένο flight, οι "μάγκες" των '90s , οι οποίοι ευτυχώς σήμερα αργοπεθαίνουν ή τα χουν κακαρώσει ήδη από τη πρέζα Τώρα είναι αργά μη προσπαθείς να τον καλύψεις τέλειο βίντεο ρε 3
Muchacho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να είναι παιδιά μεταναστών με προβλήματα ένταξης στη κοινωνία μας, πολύ εύκολα τους βγάλατε τσαμπουκάδες 8
The_Judas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά το αστείο με τους περισσότερους εφηβους-μαγκες και ιστορία...είναι ότι καθονται σουζα μπροστά στον πατερα τους...Έχω δει περιστατικά πολύ γέλιο-γελοίο! Οι πιο πολλοί από αυτούς ζούνε σε βίαιο οικογενειακό περιβάλλον και γι' αυτό αντιδράνε έτσι. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 η τελευταία φορά που χτύπησα "άνθρωπο" ήταν πέρσι το καλοκαίρι και ήταν γύφτοι.. όπως και να το κάνουμε είναι οτι νάνε η ράτσα αυτή.. μερικοί μην υποτιμάτε τις παρέες πιτσιρικάδων που πουλάνε τρέλα.. έχω σκηνικό με 15-16χρονα που άρχισαν 25άρη στης ψαλιδιές.
Cossutius. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Οι πιο πολλοί από αυτούς ζούνε σε βίαιο οικογενειακό περιβάλλον και γι' αυτό αντιδράνε έτσι. Νομίζω οτι πολλά παιδιά που ασχολουνται με τσαμπουκάδες κτλ, ειναι αυτά από τα "καλά" σπίτια που δεν έχουν ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα. Κατά τη δική μου άποψη, αν από τα προβληματικά σπίτια βγαίνουν προβληματικά παιδιά, από κάποια πλούσια σπίτια βγαίνουν πλέον τα χειρότερα. Πολύ γυμναστηριο, πολεμικές τέχνες απο δασκάλους που έχουν καθαρά το νου τους στην επίθεση και όχι στο πως απλά να μάθεις να αμύνεσαι και να συγκρατείς τα νεύρα σου κτλ κτλ. Αυτό με το μπουλινκ που το χουν κάνει μόδα τωρα...Τα χαμε και παλιά αυτά. Πάντα οι αδύναμοι τις έτρωγαν. Μόνο που τότε δεν ηταν μοδα να βαράς τους αδύνατους. Πλεον για κάποιον περίεργο λόγο το έκαναν. Βέβαια υπάρχει και μια άλλη μόδα πλέον που έχω παρατηρήσει που λέγεται "δειρτε τους νταίδες του σχολείου". Γενικά πολύ βια.
Razor_7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 η τελευταία φορά που χτύπησα "άνθρωπο" ήταν πέρσι το καλοκαίρι και ήταν γύφτοι.. όπως και να το κάνουμε είναι οτι νάνε η ράτσα αυτή.. μερικοί μην υποτιμάτε τις παρέες πιτσιρικάδων που πουλάνε τρέλα.. έχω σκηνικό με 15-16χρονα που άρχισαν 25άρη στης ψαλιδιές. Τι εστί "ψαλιδιές";
Προτεινόμενες αναρτήσεις