Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περυσι ειχα βρεθει τυχαια σε τουλαχιστον δυο καταστασεις με τσιγγανακια (πανω κατω στα 16-18) να την πεφτουν σε πακιστανους στο λεωφορειο. Ειναι τραγικο και τρολολολ να βλεπεις τσιγγανους να ειναι.. ρατσιστες! Εδω στα δυτικα της Αθηνας αυτοι ειναι κυριως που κανουν τσαμπουκαδες. Τους βλεπεις και στο δρομο οταν βρεθουν τυχαια μπροστα σου θελουν να προκαλεσουν, οχι βια απαραιτητα, αλλα να σου δειξουν με τον τροπο τους (καθε φορα διαφορετικος) ποσο μαγκες ειναι. Προσφατα εκει που διεσχιζα τον δρομο ξαφνου στο βαθος δυο γυφτακια εκει εκει στα 17. να τραγουδανε. Καθως πληζιαζομασταν (για να παμε σε διαφορετικες κατευθυνσεις) τοσο ανεβαινε ο τονος της φωνης τους, με το μεγιστο οταν περασαν απο μπροστα μου. Δεν ντρεπονται γενικα, κανουν οτι γουσταρουν, με την σιγουρια.. της "παρεας" απο πισω και ολο το "συγγενολοι" αμα τους πειραξεις.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς ορίστε τη νέα γενιά, αυτή που μεγάλωσε στο ίντερνετ και νομίζει ότι και ο κόσμος έξω είναι ίδιος. Αυτή που της έχουν στην σφηνωσει στο μυαλό ότι οι μεγάλοι φταίνε για όλα.

Πάντα υπήρχαν συμμοριουλες αλλά είχαν και ένα μέτρο.

Δημοσ.

Στην κρητη οι πακιστανοι μας εστειλαν στο νοσοκομειο παντως  , σαν δε ντρεπομαστε λεω εγω ...

http://www.iefimerida.gr/news/63114/%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

ηθελα να ξερα το φαι που εφαγαν και ειχαν τοση δυναμη - που το βρηκαν  ρε φιλε ??

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνουμε και μεις καμιά συμμορία.Ε τι μόνο οι άλλοι θα είναι μάγκες?

"Συμμορία Ινσόμνια"

Να τους γ@μήσουμε ΌΛΟΥΣ.

• Like 11
Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν το 2014 να αποκαλούνται οι Ρομά τσιγγάνοι και γύφτοι

Μετά απορείτε που παρουσιάζουν κάποια μικροπροβλήματα συμπεριφοράς

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι σαν να λες "αν ειναι δυνατον οι Μακεδονες να αποκαλουνται Σκοπιανοι".. :P

Προσωπικα, χωρις πλακα, δεν ηξερα οτι ο ορος Ρομα, χαρακτηριζει σημερα αυτους. Επισης, θα μπορουσα να τους πω και γυφτους αλλα δεν το εκανα. Τσιγγανος δεν ειναι απαραιτητα ο επαιτης..

• Like 1
Δημοσ.

Προσφατα εκει που διεσχιζα τον δρομο ξαφνου στο βαθος δυο γυφτακια εκει εκει στα 17. να τραγουδανε

Επισης, θα μπορουσα να τους πω και γυφτους αλλα δεν το εκανα.

Δεν αποκαλούνται οι Μακεδόνες Σκοπιανοί, εμείς τους αποκαλούμε έτσι

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει και συ

γυφτακια τα ειπε χαιδευτικα  , οχι γυφτους

Μπα.. οταν τα εβλεπα μπροστα μου να εχουν τετοια συμπεριφορα, απο μεσα μου τα χαρακτηριζα με χειροτερο τροπο.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Περυσι ειχα βρεθει τυχαια σε τουλαχιστον δυο καταστασεις με τσιγγανακια (πανω κατω στα 16-18) να την πεφτουν σε πακιστανους στο λεωφορειο. Ειναι τραγικο και τρολολολ να βλεπεις τσιγγανους να ειναι.. ρατσιστες!

Χα χα καλο.

Δημοσ.

Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, τα παιδιά ασχέτως εθνικότητας (ίσως τελικά να έχει κάποια σχέση, όπως γράφει ο Porg, αλλά άλλο τεράστιο θέμα αυτό) αντιγράφουν τους γονείς. Στα πάντα. Οπότε, για να απαντήσω στον lifeowner771 στην ερώτηση που έκανε στην προηγούμενη σελίδα, που να τη βρουν την τσίπα;

• Like 2
Δημοσ.

Καλά το αστείο με τους περισσότερους εφηβους-μαγκες και ιστορία...είναι ότι καθονται σουζα μπροστά στον πατερα τους...Έχω δει περιστατικά πολύ γέλιο-γελοίο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...