koukouvagia2098 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας παιδια εχω μια καρτα και συγκεκριμενα μια geforce nvidia gtx280 και εχω το εξης προβλημα ξαφνικα ενω επαιζε κανονικα μεγαλωσαν τα εικονιδια και μου εβγαλε γραμες οριζοντιες χρωματιστες ξερει κανεις αν μπορει να φιαχτει και πως? ευχαριστω για τον χρονο σας
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτα ειναι τα λεγόμενα arifacts για αρχή δες τι θερμοκρασίες εχει η κάρτα με το hwmonitor , επίσης μπορεις να δοκιμάσεις uninstall τους drivers καθάρισμα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους καινούργιους απο το site της nvidia
Apoll Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας παιδια εχω μια καρτα και συγκεκριμενα μια geforce nvidia gtx280 και εχω το εξης προβλημα ξαφνικα ενω επαιζε κανονικα μεγαλωσαν τα εικονιδια και μου εβγαλε γραμες οριζοντιες χρωματιστες ξερει κανεις αν μπορει να φιαχτει και πως? ευχαριστω για τον χρονο σας Πότε ήταν η τελευταία φορά που την καθάρισες; Και δεν αναφέρομαι στους οδηγούς, αλλά στην σκόνη που κάθετε στην ψύκτρα.
koukouvagia2098 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 την καθαριζω σχεδον καθε μηνα δεν πρεπει να ειναι απο σκονη θα το δω και θα σας αποντησω ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα