oberiu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα. Ψαχνω να βρω πυργο για τα παρακατω εξαρτηματα περιπου στα 100 ευρω το μαξιμουμ 110 (επειδη εχω βρει μερικα που μου αρεσουν ) Κοιταζω περισσοτερο σε corsair c70 Με νοιαζει να ειναι καλο ετσι ωστε μελλοντικα 1-2 χρονια να δοκιμασω υδροψυξη custom Με ενδιαφερει να εχει σιγουρα στην θεση του τροφοδοτικου να εχει τρυπες στην κατω θεση ετσι ωστε να μπορω να το γυρισω αναποδα το τροφοδοτικο εννοειται με φιλτρο (τα περισσοτερα εχουν φιλτρο που εχω κοιταξει αν δεν κανω λαθος σχεδον ολα τα καινουργια) *** Επισης σκεφτομαι καμια ετοιμη υδροψυξη τυπου h100 η καποια αλλη παρομοια προσωρινα μεχρι την custom υδροψυξη Οτι αλλο σκεφτω θα το κανω επεξεργασια . Ξερω πως ζηταω πολλα να εχει αλλα εχω ψαξει οσα μπορω και βιντεο εχω δει αλλα απο κοντα μονο που ειδα το c70 απο θεμα υλικου κατασκευης για τους σκληρους δισκους δεν μου φανηκε καλο . Το τροφοδοτικο θα το αλλαξω καποια στιγμη οποτε μπορεσω ελπιζω τα χριστουγεννα αν και ψαχνω για gs600 αλλα μονο μεταχειρισμενο βλεπω να εχει. Μαγαζια απο Αθηνα κατα προτιμηση πλαισιο ή e-shop εκτος και αν βρεθει καποιο αλλο με διαφορα τιμης μεγαλη ευχαριστω Μητρική: Gigabyte F2 A85X-UP4 Επεξεργαστής/cpu: AMD A10-5800K (FM2 / 3.8GHz/ 4MB , 7660D) Μνήμες RAM:Corsair Vengeance 8GB 2x4GB SSD : OCZ Vertex 4 128GB HDD : Seagate SATA III 1TB 64MB 7200 PSU : Coolermaster RP 600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 οταν λεμε για πυργο...........πιο μεγαλο απο αυτο δεν θα βρεις............χωραει τα ΠΑΝΤΑ..........and for the future http://www.ebw.gr/el/product/262337/CoolerMaster-Cooler-Master-HAF-Stacker-935 http://www.skroutz.gr/s/4306715/CoolerMaster-HAF-Stacker-935.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3169839/Fractal-Design-Arc-Midi-R2-Window.html το εχω καιρο κορυφαια ποιοτητα κατασκευης τελειο cable management παντου φιλτρα anti-virbation για τους HDD πολυ καλο πλαινο πανελ εχει 3 140 fans και ειναι full modular μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oberiu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 δυσκολη αποφαση . θα περιμενω και αλλες αποψεις. πιστευω να αποφασησω γρηγορα για να το εχω συντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3169839/Fractal-Design-Arc-Midi-R2-Window.html +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/nzxt-h440-midi-tower-white-p-PER.811414 πάει +20 αλλά εκτός του ότι είναι πανέμορφο,έχει ήδη τρία φουρφούρια και έχει και πολύ καλή υποστήριξη για υδρόψυξη...ΥΓ: Επειδή το έχω δεί από κοντά.. Η ποιότητα του είναι αξεπέραστη.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/nzxt-h440-midi-tower-white-p-PER.811414 πάει +20 αλλά εκτός του ότι είναι πανέμορφο,έχει ήδη τρία φουρφούρια και έχει και πολύ καλή υποστήριξη για υδρόψυξη... ΥΓ: Επειδή το έχω δεί από κοντά.. Η ποιότητα του είναι αξεπέραστη.... +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Phanteks enthoo pro σ αυτά τα λεφτά που διαθέτεις Πολύ καλό το nzxt που προτάθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3169839/Fractal-Design-Arc-Midi-R2-Window.html το εχω καιρο κορυφαια ποιοτητα κατασκευης τελειο cable management παντου φιλτρα anti-virbation για τους HDD πολυ καλο πλαινο πανελ εχει 3 140 fans και ειναι full modular μεσα Εμμ.. Καλα το κουτι μας γαμαει ισχυει, αλλα η ποιότητα κατασκευής δεν ειναι κορυφαία Αυτο ειναι που απομακρινει και μερικους απο την αγορα του,διότι το μπροστινό μερος του κουτιού ειναι full πλαστικό.. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής θα ελεγα ενα κουτι που ολα τα μερη του ειναι φτιαγμένα απο αλουμίνιο. Παρόλα αυτά Ts, το κουτι αυτο παιρνει πολλες τροποποίησεις,χωραει παρα πολλα πράγματα μεσα και επισης το H440 που προταθηκε ειναι εξισου ποιοτικο κουτι. Σιγουρα αυτο που ψαχνεις ειναι στο Entho Pro αλλα δεν το βρίσκεις τοσο ευκολα στα καταστήματα μας πλεων. Οπότε θα ελεγα κοιτα reviews απο το Fractal, το H440 και το stacker αν θες, και νομίζω θα βρεις ποιο κουτι θα καλύψει τις αναγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εμμ.. Καλα το κουτι μας γαμαει ισχυει, αλλα η ποιότητα κατασκευής δεν ειναι κορυφαία Αυτο ειναι που απομακρινει και μερικους απο την αγορα του,διότι το μπροστινό μερος του κουτιού ειναι full πλαστικό.. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής θα ελεγα ενα κουτι που ολα τα μερη του ειναι φτιαγμένα απο αλουμίνιο. Παρόλα αυτά Ts, το κουτι αυτο παιρνει πολλες τροποποίησεις,χωραει παρα πολλα πράγματα μεσα και επισης το H440 που προταθηκε ειναι εξισου ποιοτικο κουτι. Σιγουρα αυτο που ψαχνεις ειναι στο Entho Pro αλλα δεν το βρίσκεις τοσο ευκολα στα καταστήματα μας πλεων. Οπότε θα ελεγα κοιτα reviews απο το Fractal, το H440 και το stacker αν θες, και νομίζω θα βρεις ποιο κουτι θα καλύψει τις αναγκες σου. στο δικο μου το μπορστινο μερος το πλαστικο ειναι αρκετα ποιοτικο και στιβαρο μετα απο αυτο προτεινω define r4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oberiu Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 HAF stacker ειναι υπερβολικα μεγαλο κουτι για εμενα για σερβερ ειναι αυτο το κουτι χ Fractal Design ARC MIDI R2 μου αρεσει αρκετα ν NZXT H440 MIDI TOWER WHITE ενω ειναι τοσο καλο εσωτερικα δεν εχει μερος για να μπει το dvd rw. χ Phanteks enthoo pro μου αρεσει και το κουτι αυτο αλλα Αθηνα υπαρχει σε καποιο καταστημα ? fractal define r4 και αυτο μου αρεσει ν επισης θελω να ρωτησο για το corsair c70 αν το εχει δει κανενας απο κοντα και γενικα ξερει πως ειναι απο corsair γενικα ποιο θα μου προτινατε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 c70 ειναι πολυ καλο κουτί παρε κάποιο που να σου αρέσει ειναι ολα πολυ καλα το pro νομίζω πρεπει να το εχει το eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oberiu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-luxe-full-tower-black-p-PER.813312βρεικα αυτο εδω το κουτι μεταχειρισμενο . να το παρω ? για 120 λεω να τα δοσω . Ειναι σε καλη κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 αν είναι σε καλή κατάσταση δεν έχει γρατσουνιές το έχει λίγο καιρό έχει εγγύηση χτυπά το. αν και μπορούσε να πέσει λίγο ακόμα αλλά σαν κουτί είναι κάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oberiu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) <p>150 ευρω ειδα πως εχει καινουργιο αλλα απο e-shop πιστευω πως ειναι ενταξει 120 θα προσπαθησω να το παρω με λιγοτερα δεν ξερω θα δω παντως για κουτι σε αυτα που ζηταω που φαινετε πως ειναι μια χαρα </p><br><br><br><br> Edit:Τελικά παρήγγειλα το c70 . Όταν το πάρω θα το μονταρο και θα βγαλω φωτογραφίες . Αυτό που χρειάζεται να του κάνω ειναι να αλλάξω το plexiglass γιατί με τις τρύπες είναι λίγο άσχημο Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2014 από oberiu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα