Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω ένα θεματάκι με την gpu. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ως driver την έκδοση 335.23. Συνήθως το αφήνω αυτόματα να ενημερώνεται μέσω Geforce Experience αλλά μετά το σταμάτησα γιατί απ' τη στιγμή που βγήκε η έκδοση 337.88 και όσα ακολούθησαν, άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά. Είχα παρατηρήσει 3-4 φορές σε τυχαίες χρονικές στιγμές, εκεί που καθόταν το pc σε εντελώς idle κατάσταση μου γυρνούσε την επιφάνεια εργασίας σε γραφικά των classic windows για κάποια λεπτά και μετά επέστρεφε στην αρχική κατάσταση. Όσο διαρκούσε αυτό, ακουγόταν ένας ήχος(σαν coil whine αλλά δε ξέρω από που, λογικά απ' την gpu) και ανέβαζε θερμοκρασία η κάρτα από 34 βαθμούς στους 48-50. Αυτό μου το έχει κάνει με τις εκδόσεις 337.88, 340.52 και αν θυμάμαι καλά και με την beta 340.43 ενώ με αυτή που έχω τώρα δε το έχει κάνει ποτέ. Τι γίνεται;;; (Windows 7 Ultimate 64bit, single monitor 1920x1080)

http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC22GD5/overview/

Δημοσ.

Αν με αυτην την έκδοση drivers δεν στο κάνει ενω με τις προηγούμενες ειχε πρόβλημα μπορεί οι ίδιοι οι drivers να δημιουργούσαν προβλήματα , τώρα αυτο για το coil wine που λες πρέπει να σιγουρευτείς αν στο ξανα κάνει οτι ειναι όντως απο την κάρτα , γενικά ορισμένοι drivers παρουσιάζουν προβλήματα με ορισμένες κάρτες , τι θερμοκρασίες εχεις τώρα στα παιχνίδια ειναι ολα κομπλέ ;

Δημοσ.

Όταν απενεργοποιείται το Aero και αυξάνεται η χρήση της GPU συνήθως έχει ξεκινήσει αυτόματα το WinSAT. Είναι περίεργο που δε σου το κάνει πλέον με τους νέους drivers αλλά καλό είναι να το απενεργοποιήσεις εντελώς.

Δημοσ.

Ναι θερμοκρασίες όταν παίζω είναι κομπλέ. Δηλαδή το πιο πολύ που θυμάμαι είναι 60 βαθμούς όταν έπαιζα Far Cry 3 σε ultra settings μέσα στο κατακαλόκαιρο. Το κάνει με τους νέους drivers και όχι με τους παλιούς. Τι ακριβώς κάνει αυτό το WinSat; Αν το απενεργοποιήσω έχει κάποια επίδραση στα γραφικά ή στην απόδοση του υπολογιστή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...