Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλος φαν των λαπτοπ δεν υπήρξα ποτέ. Με ενοχλεί η αδυναμία τους για αναβάθμιση, τα προβλήματα που βγάζουν και ο μεγάλος τους όγκος. Φεύγω για φοιτητής την άλλη εβδομάδα και λόγω του ότι στο σπίτι θα έχω σταθερό, ήθελα να ρωτήσω. Αρκεί το ταμπλετ για τις δουλειές του πανεπιστημίου όσο είμαι εκεί; Έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και χρησιμοποιούν e-books η θα καταλήξω να μην παίρνω ούτε το ταμπλετ μαζί; 

Αν τελικά καταλήξουμε σε ταμπλετ μετά το ipad το χαός φαντάζομαι ε;

Δημοσ.

Για λόγους χρηστικότητας και μόνο, θα επέλεγα λαπτοπ.

Το Tablet όσο ναναι έχει κάποια όρια.

Τι είδος σχολή;

Φυσικά και όχι.

Δημοσ.

Μα ποιος ο λογος; Μηχανημα για εργασιες κτλπ υπαρχει! Η φορητη συσκευη χρειαζεται για σημειωσεις και βιβλια. Σωστα;

Δημοσ.

εφόσον θες σημειώσεις

και υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσεις και κάποια εφαρμογή θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε WIN8 TABLET όχι με RT έκδοση όμως και να έχει και keyboard dock μαζί.

παίζουν στις τιμές των φτηνών λάπτοπ η εκεί τριγύρω και πιστεύω θα σε βολέψει καλύτερα.

πχ καμία διόρθωση της τελεύταίας στιγμης στην εργασία στο word/ppt κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιειτε προγραμματα πχ για προγραμματισμο τοτε ενα tablet  σε καλυπτει για σημειωσεις (Android/ipad).

Στην σχολη μου επειδη χρησιμοποιουμε το autocad ενα tablet ( Με λογισμικο android/iOS) δεν θα με καλυπτε.Αλλα δεν μπορω να φανταστω τι μπορειτε να χρησιμοποιητε εσεις. Σε safe mode 

εχεις καθολου υποψη σου να παρεις Windows Tablet ; Μπορεις να το χειριστης και σαν tablet και σαν laptop αφου ορισμενα εχουν αποσπωμενο πληκτρολογιο.Υπαρχουν πολλα θεματα για ποιο Windows tablet  πιθανως να σε βολευει και εννοειτε να προσεξεις  να εχει Windows 8 και οχι RT.

Δημοσ.

Μεγάλος φαν των λαπτοπ δεν υπήρξα ποτέ. Με ενοχλεί η αδυναμία τους για αναβάθμιση, τα προβλήματα που βγάζουν και ο μεγάλος τους όγκος. Φεύγω για φοιτητής την άλλη εβδομάδα και λόγω του ότι στο σπίτι θα έχω σταθερό, ήθελα να ρωτήσω. Αρκεί το ταμπλετ για τις δουλειές του πανεπιστημίου όσο είμαι εκεί; Έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και χρησιμοποιούν e-books η θα καταλήξω να μην παίρνω ούτε το ταμπλετ μαζί; 

επειδη δεν καταλαβα στην Πατρα θα εχεις τον σταθερο και θες λαπτοπ ή ταμπλετ καθαρα για σχολη?

Δημοσ.

Επειδή είδα ένα θέμα που έχεις ανοίξει για σταθερό για μένα αστο το ταμπλετ η το λάπτοπ και ρίξε όλα τα λεφτά σου στον σταθερό ...

Αν έχεις τρελαθεί τόσο πολύ με το να πάρεις κάτι για την σχολή πάρε κανά κινέζο με κανά 100αρι και τα αλλά ριξτα στον σταθερό

Δημοσ.

Κινητο τι εχεις?

Προσωπικα με σχετικα μαζεμενο 4,5inch δεν μου εχει δημιουργηθει αναγκη για tablet.

Απο την αλλη γιατι δεν περιμενεις να ξεκινησουν τα μαθηματα να δεις τι ζητανε και οι καθηγητες,τι θα εχουν οι συμφοιτητες σου και αποφασιζεις.

Δημοσ.

Ένα nexus 5 έχω. Οπότε προς το παρόν φτιάχνω τον σταθερό και βλέπουμε... Ευχαριστώ!

παντως δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι το ταμπλετ ουτε το λαπτοπ ειδικα για την σχολη...

Δημοσ.

Εγω φιλε μου ψηφηζω να παρεις ενα Laptop Lenovo και εγω τεχνικος Η/Υ σπουδαζω δευτερο ετος και πειρα Lenovo επισης εχω και δυο HP Pavilion ενα 17άρη και ενα 15άρη με οθονη αφης 8GB RAM 1TB HDD και ειμαι μια χαρα. Πειρα και ενα Surface και ενα iPad για να τα εχω και να τα χρεισιμοποιηω εξω στην αυλη του σπιτιου εχω και iMac στο σπιτι μου.

Δημοσ.

Εγω φιλε μου ψηφηζω να παρεις ενα Laptop Lenovo και εγω τεχνικος Η/Υ σπουδαζω δευτερο ετος και πειρα Lenovo επισης εχω και δυο HP Pavilion ενα 17άρη και ενα 15άρη με οθονη αφης 8GB RAM 1TB HDD και ειμαι μια χαρα. Πειρα και ενα Surface και ενα iPad για να τα εχω και να τα χρεισιμοποιηω εξω στην αυλη του σπιτιου εχω και iMac στο σπιτι μου.

Παρε και κανα αδιαβροχο ν χεις στην παραλια ρε συ
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...