badvariemai Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Einai 1-2 pragmatakia sta XP pou me enoxloun kai den xerw pws na ta apenergopoiisw. 1)Exw katargisei tin omadopoiisi sto taskbar kai otan emfanizontai polla eikonidia mpainei se 2h selida... emfanizontas dio velakia (ena panw kai ena katw). Auto einai gia mena arketa ekneuristiko. Itan poly kalytero auto pou eixan ta winME pou gemize katw alla an afines ligo panw to pontiki sou elege pia selida itan. Xerei kaneis an ginete na to apenergopoiisw kai na to kanw opws sta winMe? 2)Ena allo pragma pou me enoxlei einai oti ta windows ston windows explorer katigoriopoioun enan katalogo analoga me ta arxeia pou exei mesa... An gia paradeigma exei 10 mp3 kai 2 keimena tha kanei ton fakelo san fakelo mousikis (tha emfanistei mia nota katw dexia). Auto einai poly enoxlitiko giati an kaneis dexi klik gia taxinomisi sou emfanizei epiloges mono gia ti mousiki... (diarkeia, megethos kai ta loipa) kai oxi as poume me tropopoiisi. An patisw na ta taxinomisei me leptomereies mprw na to allaxw auto kai na emfanisw kai tin tropopoiisi. Alla otan xanampw ston fakelo auto den krataei tis rythmiseis pou eixa... dystixws. 3)ME to autorun. Exei kataferei kaneis na energopoiisei to autorun mono gia DVD kai Audio cd kai na min leitourgei gia opoiodipote allo cd?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, 1. Δεν νομίζω οτι γίνεται 2. Control panel / folder options / ενεργοποίησε την επιλογή remember each folder view settings Αν κατάλαβα καλά αυτό θέλεις 3. Δεν ξέρω Ελπίζω να βοήθησα λίγο,
badvariemai Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Dystixws file auto pou les to eixa idi kanei. Einai energopoiimeno. Opote kati allo mallon paizei. I exoun mamithei ta XP mou... Thanx pantws
Inkjjl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Katevase apo http://www.microsoft.com/downloads to programma Tweak UI!Afto kanei o,ti zitas meso epemvaseon sti registry tis opoies pragmatopoiei analoga me tis rithmiseis sou...Good Luck!
badvariemai Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Katevase apo www.microsoft.com/downloads[/url'] to programma Tweak UI!Afto kanei o,ti zitas meso epemvaseon sti registry tis opoies pragmatopoiei analoga me tis rithmiseis sou...Good Luck! Ma ta exw ta Tweak UI. To thema einai oti den kanei tpt apo auta pou anaferw... Esy pws les oti ta exeis kanei? Egw giati den ta vlepw???
THUKIS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 2) pane view -> arrange icons by -> kai bgale to show in groups .. an einai ayto 3)tre3e apo to command "gpedit.msc" -> administrative templates -> System -> kai pata diplo click sto "turn off autoplay" , kanto enable se "all drives" sorry alla exw ta agglika xp gia ayto ta grapsa agglika .. elpizw na einai ok .
badvariemai Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 2) pane view -> arrange icons by -> kai bgale to show in groups .. an einai ayto Den yparxei kan auti i epilogi pou les se emena. Alla apo oti katlavainw den prepei na exei kai poly sxesi me auto pou psaxnw... 3)tre3e apo to command "gpedit.msc" -> administrative templates -> System -> kai pata diplo click sto "turn off autoplay" , kanto enable se "all drives" Auto nomizw apenergopoiiei teleiws to autorun. To exw apenergopoiisei apo ta powertoys. Alla egw den thelw na to apenergopoiisw teleiws... Parepiptontws den mou trexei tpt an paw apo to command. sorry alla exw ta agglika xp gia ayto ta grapsa agglika .. elpizw na einai ok . Euxaristw pantws gia tin apantisi sou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.