stathisgtr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σε ολους Ψαχνω να αγορασω ενα καλο headset και καλα ηχεια.Δεν εχω ιδεα απο αυτα.Τωρα ειμαι με ενα σετ ηχεια της creative απο το 2007.Ακουστικα δεν ειχα ποτε μου. Θελω κατι καλο μεχρι 100 ευρω για headset να εχει και μικροφωνο.Παιζω πολυ fps και συγκεκριμενα bf4. Aπλα με την ομαδα που παιζω ολοι εχουν headset και μιλανε στο teamspeak και εγω προσπαθω γραφοντας στο chat που με κοβει σε πολλα κομματια του παιχνιδιου γιατι θα πρεπει να ενημερωσω για κατι. Για ηχεια λεω να δωσω και εκει κοντα στα 100 ευρω.Αν γινεται να ειναι χωρις ξεχωριστο woofer ,απλα 2 ηχεια καλα που να βγαζουν και μπασο,αν δεν γινεται αυτο ,θα παρω με ξεχωριστο woofer. H αγορα θελω να γινει απο eshop,αλλα αν υπαρχει κατι καλο σε αλλο καταστημα με καλυτερη τιμη, θα το παρω απο εκει. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
4GGELOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Για headset προτεινω τα Site: Kingston HyperX Cloud . Τα εχω δοκιμασει σε φιλο, ειναι πολυ ανετα στο κεφαλι και με πολυ καλο ηχο. Επισης πολυ καλα και τα Site: SteelSeries Siberia v2 αλλα δεν τα εχει το e-shop. Για ηχεια εγω θα αγοραζα τα Site: GENIUS SP-HF1800A ή καποιο 2.1 set της Logitech. 1
stathisgtr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ομορφα τα kingston φιλε μου,Και αυτο που λες μετραει,να ειναι ανετα στο κεφαλι.Οπως και να το κανουμε παιζουμε ωρες και θελω να ειναι ανετα.
Haris San Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ομορφα τα kingston φιλε μου,Και αυτο που λες μετραει,να ειναι ανετα στο κεφαλι.Οπως και να το κανουμε παιζουμε ωρες και θελω να ειναι ανετα. Τα kingston εχω ακουσει οτι ειναι καλα αλλα εγω θα επαιρνα τα steelseries siberia v2 καθως ειναι πολυ ανετα στο κεφαλι και εχουν και καλο ηχο προφανως.. 1
stathisgtr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 KΠείρα τα kingston τελικά.Χρόνο πολύ δεν είχα να τα δοκιμάσω.Αλλά ο ήχος τους είναι μακράν ότι καλύτερο έχω ακούσει. Από εμφάνιση είναι τέλεια και η κατασκευή τους είναι ποιοτικότερο με καλό πλαστικό και μεγάλο. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
4GGELOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Με γεια σου και καλό gaming. Μια ερώτηση μιας που τα πήρες. Μέσα στην συσκευασία έχει και "δερμάτινα" και υφασμάτινα pads για τα αυτιά?
stathisgtr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δερμάτινα και τα άλλα ναι υφασμάτινα σαν βελούδο. Μεγάλο συν το δεύτερο σετ.
Acholate Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πηρα προ 3ων μηνων τα Razer Blackshark Battlefield 4 και μπορώ να πω πως δεν κουραζουν καθολου στο κεφαλι-αυτια. Ειναι περιπου στην τιμη που κοιτάς.
Haris San Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πηρα προ 3ων μηνων τα Razer Blackshark Battlefield 4 και μπορώ να πω πως δεν κουραζουν καθολου στο κεφαλι-αυτια. Ειναι περιπου στην τιμη που κοιτάς. Διαβαστε λιγο πριν γραψετε...Αγορασε ηδη!
Acholate Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Διαβαστε λιγο πριν γραψετε...Αγορασε ηδη! Συγνωμη για το τεραστιο σφαλμα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα