Georgios2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω σκεφτεί μια ιδέα. Τι κάνω μετά? που μπορώ να απευθυνθώ για να δω αν είναι υλοποιήσιμο αυτό? και άλλες λεπτομέρειες. ευχαριστώ.
gon1332 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω σκεφτεί μια ιδέα. Τι κάνω μετά? που μπορώ να απευθυνθώ για να δω αν είναι υλοποιήσιμο αυτό? και άλλες λεπτομέρειες. ευχαριστώ. Αρχικά πρέπει να κάνεις έρευνα αγοράς: Υπάρχει αυτό που θες να κάνεις; Υπάρχει κάτι παραπλήσιο; Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σου;
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 παντως αν ειναι συνταγη εδω : http://www.sintagespareas.gr/ 1
Georgios2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις σήμερα μου ήρθε. έτσι στο ξαφνικό. Μάλλον έτσι γίνονται αυτά. Το μόνο που έχω προλάβει να κάνω είναι να ρωτήσω 2 κοντινά μου άτομα για αυτό. Ενθουσιάστηκαν. Η αλήθεια είναι ότι είμαι δύσκολο άτομο, πολλά μπορούν να περνάνε από το κεφάλι μου, αλλά με τίποτα δεν έχω ασχοληθεί. Άλλη μια ενέργεια που έγινε σήμερα ήταν φυσικά να κοιτάξω στο internet για τυχόν κάτι παρόμοιο. Υπάρχει κάποιες περιπτώσεις παρόμοιες, αλλά όχι σαν αυτό που έχω στο μυαλό μου. Απέχει πολύ. και η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Αν και οι διαφορές που είδα είναι αρκετά μεγάλες. Ας υποθέσουμε επίσης ότι και το κοινό στο οποίο θα απευθύνετε είναι γνωστό. Απο εκεί και πέρα, που πρέπει να απευθυνθώ? κατοχυρώνετε επίσης μια μη υλοποιήσιμη ακόμα ιδέα? Με χρηματοδοτήσεις τι γίνεται? Ποίοι βλέπουν αν είναι υλοποιήσιμη μια ιδέα και την χρηματοδοτούν?
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν μας πεις που ανηκει η ιδεα σου , σε ποια κατηγορια, με τι εχει σχεση, δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε και πολυ...
theodoros8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Θα σου πω κατι σχετικο με τις ιδεες, απο την μερια που βλεπω εγω τα πραγματα. Μην φοβασαι να λες τις ιδεες σου(την ιδεα, οχι ολη την υλοποιηση). Με το να πεις την ιδεα σου δεν υπαρχει κανενας φοβος να σου την κλεψουν γιατι 99.99% την εχει υλοποιησει/σκεφτει καποιος αλλος πριν απο εσενα. Πλεον με τους ρυθμους που τρεχουν τα πραγματα στην τεχνολογια, ΟΛΑ σχεδον εχουν υλοποιηθει(εκτος απο ιατρικα πραγματα). Τωρα σχετικα με την αγνωστη (για εμας) ιδεα, νομιζω πως απο την στιγμη που ρωτας αλλους για το πως θα την κανεις πραγματικοτητα τοτε νομιζω πως δεν θα καταφερεις τπτ. Οσο για την κατοχυρωση, ψαξε "πατεντα ελλαδα". Θελει κανα 1000-2000ρικα. Οσο για την χρηματοδοτηση, οικογενεια-σοι-ξαδελφια-γκομενα-φιλοι και μετα βλεπεις! Καλη σου τυχη! ΥΓ: προγραμματισμο (εστω και λιγο) ξερεις?????
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 κατοχυρώνετε επίσης μια μη υλοποιήσιμη ακόμα ιδέα? Αν ήταν έτσι θα υπήρχε μια επιτροπή ιδεών σε κάθε εταιρεία που θα πατεντάριζε ό,τι βλακεία τους κατέβαινε...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 FYI Site: EPC Article 52 – Patentable inventions
Georgios2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 @ theodoros8 προγραμματισμό, ερασιτεχνικά ούτε λίγο θα έλεγα. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα