kostadinosnno Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα! Ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση οσον αφορα την συγκεκριμενη εφαρμογη και το νεο κινητο μου (LG G3). Το εχω 3 μερες και κανοντας εναν ελεγχο της μπαταριας με το batteryLifeRepair ειδα οτι εχει αρκετα πορτοκαλι κουτακια (low charge) και ενα κοκκινο (inactive). Λεει οτι μπορει να βοηθησει εως και 34% στην διαρκεια ζωης της. Εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για την συγκεκριμενη εφαρμογη αλλα δισταζω να το κανω. Θεωρειτε οτι η εφαρμογη δειχνει σωστα? 1
selianx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δε την ξέρω την εφαρμογή, για βλακείες να λέει μου φαίνεται.. φαντάζομαι θα είναι και γεμάτη διαφημίσεις μέσα. Δε νομίζω ότι θα σου κάνει καλό ή κακό, απλά θα πάρει τα έσοδα τον ads φαντάζομαι
thomasG4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τέτοιου είδους apps είναι άχρηστα και δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Μόνο το greenify είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια της μπαταρίας. Στις σύγχρονες εκδόσεις του android (4.1+) δεν χρειάζονται τέτοιες εφαρμογές. Όλες οι λειτουργίες που έχουν είναι παντελώς άχρηστες. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2014 από thomasG4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα