ProVatO_2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Προχτές μη ξέρωντας τι να κάνω λέω δε νοικιάζω κανα dvd?.... Και πήγα σαυτά που τα κρατάς για 1 εβδομάδα....Έτσι λοιπόν νοίκιασα 3ταινίες που τελικά μου βγήκαν απίστευτα καλές και θαθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας....Και όσοι δε τις έχετε δει καλό θα ήταν να τις νοικιάσετε.... 1-Mists Of Avalon (νομίζω πως για mini-tv-series,που γυρίστηκε είναι απλά κορυφαία...)...μου θυμίζει αρκετά Lord of the rings style...Κάνω λάθος?? :?: 2-I am Dina -ούτε καν την είχα ακούσει παρόλο που είχε βγει το 2002,και είχε πάρει απο ότι διάβασα κάμποσα βραβεία....αλλά όπως πάντα ότι Ευρωπαικό,και καλό να είναι ''θάβεται'' μακριά απο τα μάτια μας... 3-Swept Away....-Εντάξει πολυ πιο ανάλαφρη απο τις παραπάνω, αλλά και αυτή την είδα αρκετά ευχάριστα και η Μadonna αρκετά καλή...Ατάκα που έμεινε: ''Hey....Woman....'' 8) Όποιος την έχει δει θα καταλάβει...χεεχεχ.. Αυτααααααά....Περιμένω εντυπώσεις και γνώμες για όποιον έχει δει κάποια απο τις τρείς.... :wink:
dim_b Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Το "Swept away" ελπίζω να μη μείνει στην ιστορία ως η ταινία που κατέστρεψε την καριέρα του Guy Ritchie. Αν κρίνω από το 3.8/10 που παίρνει στο imdb.com, πρέπει να είσαι από τους πολύ λίγους που τους άρεσε αυτή η ταινία. Δεν πας μιά βόλτα από εκεί γιά να την υποστηρίξεις λίγο; Aν πέσει λίγο ακόμη θα μπει στις 100 χειρότερες όλων των εποχών.
epote Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 emena pali to i am dina den mou arese to vrika makri, asinartito kai me toso poles istorikes grames pou tha eftane na gemisei 3 tainies
ProVatO_2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Απο ότι βλέπω συμφωνούμε όλοι..... :? Κοίτα dim_b σίγουρα το swept away δεν είναι η ταινιάρα που θα πας να τη δείς στο σινεμά και θα φύγεις χαρούμενος που έδωσες τα λεφτά σου-μόνο βέβαια αν εισαι fun της Madonna.Πάντως για dvd, το να δώσεις 1,50Ευρώ δε νομίζω πως είναι και πολύ... Πάντως όσον αφορά τις κριτικές ταινιών,πολλές φορές έχω ακούσει χάλια γνώμες για ταινία, η οποία τελικά μετά αποδείχθηκε πολύ καλή..... ΥΓ....Για να μην παρεξηγηθώ κιόλας , αυτές τις ταινίες τις πρότεινα όχι ως my best movies ever, απλά καλές για ενοικίαση...Άντε ρε έχω και ποσοστά απο τις εταιρείες
mary_darko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 to swept away eine mia apo tis xeiroteres ever tenies pu exw dei...YACH!!!!!!!!!!
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 emena pali to i am dina den mou arese to vrika makri' date=' asinartito kai me toso poles istorikes grames pou tha eftane na gemisei 3 tainies[/quote'] Symfono epote, ki emena me kourase afantasta. Tis alles 2 den tis eida kan, den exo apopsi.
Triton Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Το Mists Of Avalon είναι πολύ ωραίο, νομίζω την είχε δείξει και το Star πριν κανένα 5μηνο Απο τις αγαπημένες του είδους (πρέπει να παίζει αν δεν κάνω λάθος και μια γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στο ER στον ρόλο της αδερφής του Αρθούρου, η Anjelica Huston και πολλές ακόμη γνωστές παρουσίες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.