Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με κάποια απο τα games που εγκαθιστώ στον υπολογιστή.

Συγκεκριμένα τα: Mortal Kombat Komplete Edition, Rayman Legends, Sims 4. Ενώ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, όταν κάνω διπλό κλικ για να ξεκινήσουν, εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο η "κλεψύδρα" και μετά δε γίνεται τίποτα. Έχω δημιουργήσει εξαίρεση στο AVG οπότε πιστεύω οτι δεν τα τερματίζει αυτό, έχω διορθώσει και το registry με κάποια προγράμματα αλλά δεν διορθώνεται το πρόβλημα. Πιστεύω ότι εάν κάνω format θα διορθωθεί αλλά θα ήθελα να το αποφύγω. Σημειωτέον ότι άλλα παιχνίδια, πχ Bioshock Infinite, Football Manager 2014, Sims 3, Watch_dogs, 2K14, Path of Exile, Dark Souls 2 τρέχουν κανονικά.

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Δοκίμασε να τα τρέξεις ως διαχειριστής, πατώντας δεξί κλικ πάνω τους και μετά Εκτέλεση ως διαχειριστής..

Δημοσ.

Δοκίμασε να τα τρέξεις ως διαχειριστής, πατώντας δεξί κλικ πάνω τους και μετά Εκτέλεση ως διαχειριστής..

Το έχω δοκιμάσει, απενεργοποίησα και το UAC, άνοιξα και απευθείας τα executables αντί για τη συντόμευση, τα έτρεξα και σε συμβατότητα xp, και τίποτα.

Δημοσ.

Αν πρόκειται για παιχνίδια από θείο, που μάλλον είναι, μάλλον δεν κάνεις σωστά την εγκατάσταση, ή δε περνάς το crack σωστά. Εφόσον συμβαίνει σε μερικά παιχνίδια, δε νομίζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται αλλού εκτός της εγκατάστασης τους/εγκατάσταση του crack ή και γενικά το ποια "σπασμένη" διανομή έχεις κατεβάσει.

Δημοσ.

Ίσως, όμως δεν είναι παράξενο που "αυτοτερματίζονται" χωρίς να βγάλουν κάποιο παράθυρο σφάλματος; πχ. αν κάνεις λάθος στην αντιγραφή του crack, σου λέει insert disc ή κάτι παρόμοιο. Ο θείος με προμηθεύει παιχνίδια και άλλα καλούδια όσο θυμάμαι τον εαυτό μου με pc και adsl οπότε δεν νομίζω οτι έχω κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση ΤΡΙΩΝ παιχνιδιών τον τελευταίο μήνα! Κάποια κουτσουκέλα υποπτεύομαι στο registry.

• Moderators
Δημοσ.

Όταν όμως τα παιχνίδια είναι πειρατικά, είναι πολύ πιθανόν να φταίει αυτό ακριβώς που δεν δουλεύουν όπως περιμένεις.

Σε κάθε περίπτωση, δεν κάνουμε support εδώ για πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...